Athletic Bilbao – Las Palmas: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.12.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 19.
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
N D N N D
  • San Mamés
  • December 20. 21:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Las Palmas
Teljesítmény:
D N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És mai utolsó meccsünk következik. Ezúttal oda megyünk, ahol ma még nem jártunk: Spanyolországba.

Lehet, hogy a sportfogadás kedvelői csak meghúzzák a vállukat az Athletic Bilbao – Las Palmas találkozót látva, ám mi ebben bőven látunk izgalmat, érdekességet. Meg talán még egyebeket is…

A baszkok remek formában, Ernesto Valverde legénysége a hétvégén nem kis ellenfelet győzött le, innentől kezdve pedig az lenne a meglepetés, ha az újonc Las Palmas pontot tudna szerezni Baszkföldön.

Egyébként a Kanári-szigeteki kiscsapat remekel, önmagukhoz képest legalábbis mindenképp, a felsőházban tartózkodnak, és ha így megy nekik tavasszal is, akkor biztosan nem lesz problémájuk a kieséssel. Ami meg mégis csak a fő cél volt. Mármint, hogy ne legyen probléma a kieséssel.

Ami a szorzókat illeti, a Librabetnél nem vitték túlzásba, de nem is gondoltunk mást. A hazaiak győzelme 1.38-at, a vendégeké 9.80-at, a döntetlen 4.80-at ér.

Athletic Bilbao

Hónapok óta veretlen a baszk Athletic Bilbao, és bár nem mondom, hogy bajnoki esélyeik volnának, a legjobb négybe beférhetnek. Főleg, ha így folytatják. Nem csak a mögöttük levőkkel, de az előttük levőkkel szemben is győzelmi esélyekkel lépnek pályára. Vegyük például a hétvégi, Atletico Madrid elleni meccsüket, melyet 2-0-ra megnyertek úgy, hogy még egy kihagyott tizenegyes is belefért, Oihan Sancet hibázott.

Nem hibázott azonban Gorka Guruzeta és Nico Williams, akik a második félidőben biztosították be, hogy otthon marad a három pont. És ezzel a sikerrel két pontra megközelítették a matracosokat, jelenleg Valverdéék az ötödik pozíciót foglalják el.

Mérlegük – hazai pályán – 6-2-1, kezd ismét igaz lenni az oroszlánbarlang-jelenség a San Mamés Stadionra.

Ezúttal sem léphet pályára Yeray Álvarez, beteg Iker Muniain (a kispadra már leülhet azért), sérült Dani García és Oscar de Marcos, valamint a hétvégi meccset eltiltás miatt kihagyó Inigo Ruiz de Galarreta.

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – Lekue, Vivian, Paredes, Berchiche – Prados, Herrera – I. Williams, Sancet, N. Williams – Guruzeta

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2018.02.09.LaLiga
athletic bilbao
0:0
las palmas
LaLiga
2017.09.17.LaLiga
las palmas
1:0
athletic bilbao
LaLiga
2017.04.14.LaLiga
athletic bilbao
5:1
las palmas
LaLiga
2016.11.28.LaLiga
las palmas
3:1
athletic bilbao
LaLiga
2016.05.08.LaLiga
las palmas
0:0
athletic bilbao
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Las Palmas

Eddig minden a terv szerint alakul Francisco Javier García Pimentáéknál, a Las Palmas újoncként remekel, és féltávhoz érve a felsőházban találhatók. Ennél többet szerintem nem is mertek álmodni a Kanári-szigeteki együttesnél.

A Las Palmas ráadásul még a kupában is talpon van, legutóbb a Tudelanot verték hosszabbítás után 2-1-re.

A bajnokságban pedig a kilencedik helyen állnak, a hétvégén meglepetésre csak döntetlent hoztak össze a kiesőjelölt Cadiz ellen. Pejino már hét perc után előnyhöz juttatta a hazaiakat, de a lefújás előtt a vendégek egyenlítettek.

A csapat most 7-4-6-os mérleggel rendelkezik, ami összesen 25 pontot jelent. Ebből a 25-ből 10-ez szereztek idegenben, 3-1-5-ös elosztásban.

A Cadiz elleni meccsen Alberto Moleiro megsérült, és várhatóan nem léphet pályára, ahogy Fabio González sem. Továbbá ott van még Kirian Rodriguez, aki eltiltását fogja tölteni és Julian Araujo, akinek játéka kérdéses. Visszatérhet viszont Sergi Cardona, aki letöltötte egymeccses eltiltását.

A várható kezdőcsapat:

Valles – Suarez, Coco, Marmol, S. Cardona – Munoz, Perrone, Loiodice – Park, Pejino, Munir

Tippelde

Ha nem is kötelező, de erősen ajánlott hozni ezt a meccset a Bilbaonak. Lényegében egy gyengébb ellenféllel szemben lépnek pályára, akinek annyira nem is megy idegenben, négy sérültje van. De nincs százszázalékos állapotban a baszk együttes sem, csak ott azért hosszabb a kispad, Valverde jobban be tudja foltozni a lyukakat.

Tippjeink a következők:

1.: Athletic Bilbao győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Pörgesd fel a játékot egy 50%-os újratöltési bónusszal az OlympusBetnél akár 20.000 Ft értékben!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső