Real Betis – Girona: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.12.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 20.
Real Betis
Teljesítmény:
D V D N D
  • Benito Villamarín
  • December 21. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Girona
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mondanám, hogy az év utolsó spanyol meccsei következnek, ám az nem volna igaz. Csütörtökről a Real Betis – Girona, illetve az Alaves – Real Madrid mérkőzést választottuk, mindkettő a maga módján fontos, lényegében ekkor derül majd ki, ki tölti az újévet az élen a LaLigában. De, mint mondtam, nem ezek lesznek az utolsó meccsek, hanem az Atleti – Sevilla, amelyet az időjárási körülmények miatt halasztottak el, és majd Szenteste előtt egy nappal pótolnak.

A Real Betis jó szolgálatot tehet a Real Madridnak, amennyiben legyőzik a katalán kiscsapatot, amely már nem is annyira kiscsapat. Nem lehet Michel együttesét annak nevezni, az, amelyik négyet rúg a Barcának, négyet rúg a Real Madridnak – egy évvel korábban – és most vezeti a spanyol bajnokságot, az minden, csak nem kiscsapat.

Az Unibetnél izgalmas mérkőzésre számítanak a sportfogadás szakértői, 2.85 a hazai győzelem, 2.48 a vendég, 3.60 az iksz.

Real Betis

Jó ideje őrzi veretlenségét Manuel Pellegrini és a Real Betis, legalábbis, ami a bajnokságot illeti. Merthogy az Európa-liga kudarcos lett, a Betis a múlt héten elköszönt a sorozattól, és az Európa-konferencialigában folytatják. Érdekesség, hogy az EL-ben több vereséget hoztak össze, mint kábé háromszor annyi bajnokin. Mert kikaptak kétszer a Rangerstől, egyszer pedig a Sparta Prahától, a bajnokságban pedig csak az FC Barcelona és az Athletic Bilbao győzte le őket.

Akkor viszont miért állnak a hetedik helyen? Azért, mert a Betis marha sokszor játszik döntetlent. Kilenc olyan találkozó volt, amikor meg kellett osztozniuk a pontokon, ilyen volt a legutóbbi, Real Sociedad elleni idegenbeli meccs is. Ott ráadásul elvesztették Iscot is, a spanyol játékmester egy felesleges sárga lapot gyűjtött be – bár az ítélet is szigorú volt szerintem -, ami miatt ki kell hagynia a mérkőzést.

A Betis a legutóbbi öt meccséből négy lett döntetlen, teljes mérlegük 6-9-2, az otthon megszerezhető 24 pontból 18-at gyűjtöttek össze.

Nem Isco lesz az egyetlen, aki nem léphet pályára, de míg ő eltiltott, addig a többiek sérültek: Claudio Bravo, Marc Bartra, Youssouf Sabaly, Guido Rodríguez és Nabil Fekir sem játszhat. A francia hosszú sérülés után tért vissza, majd rögtön kiesett, de ezúttal már edzésbe állhatott. Iscot várhatóan majd Rodri fogja pótolni.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Ruibal, Pezzella, Riad, Miranda – Altimira, Roca – Pérez, Rodri, Ezzalzouli – Willian José

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.28.LaLiga
girona
1:2
real betis
LaLiga
2022.09.18.LaLiga
real betis
2:1
girona
LaLiga
2019.01.20.LaLiga
real betis
3:2
girona
LaLiga
2018.09.27.LaLiga
girona
0:1
real betis
LaLiga
2018.04.13.LaLiga
girona
0:1
real betis
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Girona

Ezt szerintem senki nem gondolta volna…

Féltávhoz érünk lassan, és a Girona továbbra is vezeti a LaLigát, megelőzve a nagyágyúkat, és itt nem ilyen csipp-csupp egygólos győzelmekre kell gondolni, nagyon nem. Nincs még egy csapat, amelyik annyi gólt szerzett volna, mint a Girona, 41-szer vették be az ellenfelek kapuját, ami hárommal több, mint a Real Madrid lőtt góljainak száma, hattal több, mint az Atletié, tízzel több, mint a Barcáé…

Michel együttese a hétvégén – vagyis hétfőn – újabb sikert aratott, ezúttal is nagyon meggyőzőek és magabiztosak voltak. Az Alaves elleni meccsen Artem Dovbyk és Portu góljaival győztek 3-0-ra, az ukrán csatár kétszer vette be a kiscsapat kapuját.

Amennyiben nyernek, úgy biztosan az élen maradnak, ám, ha pontot veszítenek, várhatóan a Real Madrid megelőzi őket.

Azonban nem szoktak nagyon idegenben pontot veszíteni. Eddig nyolc meccsük volt saját közönségüktől távol, ebből hetet megnyertek, és csak a Real Sociedad ellen ikszeltek.

Hiányzók terén ők sem állnak a legjobban: Yangel Herrera sérülése a legfontosabb információ, illetve egyáltalán nem biztos, hogy Viktor Tsygankov pályára tud lépni. Joel Roca, Toni Villa, Borja García, Antonino Jastin és Ricard Artero szintén sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – E. Garcia, Lopez, Blind – Couto, Martin, A. Garcia, Gutierrez – Portu, Savio, Dovbyk

Tippelde

Otthon nagyon jó a Betis, ám most a szezon eddigi legjobb Betis-játékosa, Isco nélkül kell felvenni a versenyt az élen álló Gironával. Akiknek alapcsapatából ketten fognak várhatóan hiányozni. Bár a Betis nem szokott sokgólos meccseket játszani, azt gondoljuk, ez egy élvezetes találkozó lehet, ahol a találatoknak sem lesz híja.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Fogadj a Betrophy irodájánl a Top 5 bajnokság valamelyikének nyertesére! Szerezz egy 20.000 Ft ingyenes fogadást és használd fel, hogy még jobban élvezhesd a futball gyönyörű játékát!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső