Liverpool – West Ham United: Fogadási Tippek és Angol Ligakupa Előzetes – 2023.12.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 19.
Liverpool
Teljesítmény:
D V N N N
  • Anfield
  • December 20. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
West Ham United
Teljesítmény:
N N V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jut mára egy angol meccs is, szegények képtelenek leállni. Mármint, azt hiszem, ők tudnának pihenni, de az FA ezt nem igazán hagyja. Végre egyszer nincs BL, nincs EL, nincs hétközi bajnoki, erre bumm, betolnak egy Ligakupa-negyeddöntőt szerdára, hadd játsszon az amúgy is túlterhelt Liverpool és West Ham. Ráadásul, míg a németek, olaszok, spanyolok vagy franciák az ünnepek alatt egy kicsit lenyugodhatnak, összeszedhetik az erejüket, addig Angliában kezdődik a Boxing Day, vagyis a karácsony és újév közötti időszak, amikor két fordulót is gyorsan letolnak. A szurkolók meg a sportfogadás szerelmeseinek nagy örömére. Bár, én inkább hagynám őket szusszanni.

A Pool az elmúlt két meccsén nyeretlen maradt, a hétvégi botlás a Manchester United ellen azt jelentette, hogy a vezető hely amilyen gyorsan jött, úgy ment is.

A West Ham pedig a középmezőnyben, David Moyes együttese a tavalyi EKL-siker után igazi kupaspecialistának mondhatja magát, meglátjuk, hogy ez a Ligakupára is igaz lesz-e.

A Slotimo oldalán 1.40 a Pool győzelme, 7.50 a WHU-é, 5.50 az iksz.

Következzen a Liverpool – West Ham United találkozó!

Liverpool

Jó magyar szokás szerint, ahogy egy negatív jelző is előkerül Szoboszlai Dominikról, már kongatják az újságok a vészharangot. Nem történt semmi, csak a magyar válogatott csapatkapitánya nem játszott jól. Nagy kaland. Ha ebből tud tanulni, akkor legközelebb nem így fog játszani. Ha nem tud, akkor meg nem lenne a Pool játékosa. Szóval hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy most aztán minden egyes angol újság véleményét, minden szurkoló kommentjét úgy kell előadni, mintha ez bármit is jelentene…

Az egész Pool nem játszott jól vasárnap délután a Manchester United ellen. A vendégeknek láthatóan annyi volt a célja, hogy ne kapjanak ki, és ezt hozták is, pedig a vörösök többször próbálkoztak, mint azon a bizonyos tavalyi 7-0-s meccsen. Összesen 34-szer próbálkoztak, xG-jük 2.66 volt, mégis 0-0 lett a találkozó.

A döntetlen kétlem, hogy bárkit megfogott volna, Klopp meg különben is remekül szót ért a játékosaival, szóval mindenkit már a Ligakupa-negyeddöntő foglalkoztat. Egy meccsen dől el, ki kerül a legjobb négy közé, és tekintve, hogy a Pool odahaza játszik, egyértelműen ők az esélyesek.

Eddig egyébként összesen két meccset játszottak, a Leicester legyőzését követően a Bournemoutht is megverték.

A csapatból Joel Matip, Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic, Diogo Jota, Alexis Mac Allister és Ryan Gravenberch sem szerepelhet.

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Gomez, Konaté, Quansah, Tsimikas – Elliott, Endo, Jones – Salah, Gakpo, Díaz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.24.Premier League
liverpool
3:1
west ham
Premier League
2023.04.26.Premier League
west ham
1:2
liverpool
Premier League
2022.10.19.Premier League
liverpool
1:0
west ham
Premier League
2022.03.05.Premier League
liverpool
1:0
west ham
Premier League
2021.11.07.Premier League
west ham
3:2
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Ham United

Ellentétben a Poollal, a West Ham kiválóan játszott a hétvégén, és könnyed sikert aratott a Wolverhampton ellen. Mohamed Kudus egyre otthonosabban mozog a pályán, ezúttal két gólban játszott főszerepet, mellette még Jarrod Bowen talált be, kiemelendő még Lucas Paqueta játéka, aki mindhárom asszisztot jegyezte.

A West Ham büszke az idei teljesítményére a PL-ben nem lehet, de legalább most nem az alsóházban szerepelnek. Ám ebben a keretben ennél több van, mint a nyolcadik hely.

Az elmúlt hetekben öt meccset játszottak, melyből hármat megnyertek, egyszer ikszeltek, egyszer kikaptak.

Idegenben azért vannak gondok, akkor is, ha náluk gyengébb vagy azonos szintű csapatok ellen lépnek pályára. Például a Brentfordtól – amely hasonló erősségű, de tele voltak hiányzókkal – 3-2-re kikaptak, a Fulhamtől – akik szerintem náluk gyengébbek – 5-0-ra.

Most már csak egyetlen sérült játékos van a keretben, Michail Antonio, akit ezúttal nem Kudus, hanem Danny Ings pótolhat.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Kehrer, Mavropanos, Aguerd, Johnson – Soucek, Álvarez – Cornet, Fornals, Benrahma – Ings

Tippelde

Alapjáraton a Pool mellett vagyok a mostani mérkőzés tekintetében, jobb csapatnak tartom őket, de Jürgen Klopp minden bizonnyal egy tartalékosabban összeállított kezdőt fog pályára küldeni, ami átfestheti az esélyeket.

A Pool számára a Ligakupa annyira nem fontos, ettől függetlenül azt nem tehetik meg, hogy elengedik a kupa kezét.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső