Atletico Madrid – Sevilla: Fogadási Tippek és Spanyol Kupa Előzetes – 2024.01.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 23.
Atletico Madrid
Teljesítmény:
N N V N V
  • Wanda Metropolitano
  • Január 25. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sevilla
Teljesítmény:
V N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy az angoloknál, úgy a spanyoloknál is halad előre a kupa, itt már a legjobb nyolc között járunk. És egy mérkőzésre van az elődöntő, amely már oda-visszavágós lesz. Itt azonban 90 perc alatt kell eldönteni, melyik csapat a jobb. Kedden is lesz egy meccs, ahogy csütörtökön is, az Atletico Madrid – Sevilla pedig országos egyesnek tűnik.

Míg Diego Simeone együttese kiütötte a nyeregből a címvédőt, és a bajnokságban is szépen menetelnek, addig a Sevilla megint egy hatalmas pofonba szaladt bele. Nyugodtan lehet védekezni azzal, hogy a listavezetőtől kaptak ki, de azért a Gironától ötöt kapni lehet, hogy elég ciki.

És most megint idegenbe látogatnak, megint egy erős és motivált ellenféllel szemben. Nincs a fejemben semmi, ami az ő győzelmükre enged következtetni…

Atletico Madrid

Nem sok időt hagynak a pihenésre az Atleticonál, pörögnek a meccsek rendesen. A Spanyol Szuperkupa elődöntője után egyből jött egy újabb meccs a Real Madrid ellen, majd tegnap egy bajnoki, két nap múlva pedig egy újabb kupameccs.

Röviden összefoglalva, két hét alatt negyedik mérkőzését fogja játszani a colchonerok együttese, ebből pedig relatív jól jöttek ki. A Szuperkupában ugyan kikaptak (hosszabbítás után 5-3-ra), de a kupában már jött a siker a városi rivális ellen (4-2, szintén hosszabbítás után), ahogy a bajnokságban is győzelemnek örülhettek. Mondjuk ez volt a minimum elvárás, a kiesőjelölt Granada otthonába látogattak, és a vártnál nehezebben nyertek, de ekkora pörgésben talán megérthető, hogy egy kicsit fásultabbak voltak a játékosok.

Alvaro Morata és Saúl Niguez is kapuba talált, ebből azonban csak előbbi gólját adták meg, ezzel nyert az Atleti, és továbbra is tapad a Barca – Bilbao kettősre, sőt utóbbit meg is előzték.

Hazai pályán ebben a szezonban nem volt ellenfelük, vagyis nem kaptak ki egyszer sem. Volt néhány döntetlen, de alapvetően a Wanda Metropolitanoban legyőzhetetlenek Antoine Griezmannék.

Hiányzók: Thomas Lemar, Vitolo, Cesar Azpilicueta (sérülés), Reinildo Mandava (ANK).

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Giménez, Witsel, M. Hermoso – Llorente, de Paul, Barrios, Saúl, Lino – Morata, Griezmann

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.23.LaLiga
atletico madrid
1:0
sevilla
LaLiga
2023.08.06.Barátságos Mérkőzés
atletico madrid
1:1
sevilla
Barátságos Mérkőzés
2023.03.04.LaLiga
atletico madrid
6:1
sevilla
LaLiga
2022.10.01.LaLiga
sevilla
0:2
atletico madrid
LaLiga
2022.05.15.LaLiga
atletico madrid
1:1
sevilla
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sevilla

Durva pofonba szaladt bele a Sevilla a hétvégén, olyanra, amire nem sokan számítottak. Arra azért igen, hogy nem fognak tudni jó eredményt elérni a Girona ellen, na de az öt kapott gól kissé túlzás, és még jobban megtépázta Sergio Ramosék önbizalmát.

Hiába szereztek vezetést Isaac Romero találatával a Montiliviben, Artem Dovbyk vezérletével már az első félidőben 3-1-re fordított a Girona, és onnan nem volt megállás, ahogy mondtam, 5-1 lett a vége.

A Sevilla tehát nem tudott elmozdulni a kiesőzónából, továbbra is figyelniük kell, hogy a mögöttük levő Cadiz milyen eredményeket ér el.

A gárda egyedül a kupában menetel, de eddig úgy igazán erős ellenfelük nem volt. Alacsonyabb ligás csapatok után a Getafe ellen 3-1-re nyertek, Sergio Ramos mellett Isaac Romero talált be, ráadásul kétszer. Úgy tűnik, megtalálta Quique Sánchez Flores azt, akinek nem okoz gondot a gólszerzés. De ez láthatóan kevés.

Csapongó, de inkább gyönge eredményeket ér el idegenben az együttes, tíz meccsből hatot veszítettek el, négyet nyertek meg. Tegyük hozzá, hogy ebből a négyből kettő egy alacsonyabb ligás csapat ellen volt (Ferrol, Atletico Astorga).

Fogynak a sérültek, de még mindig több olyan játékost kell nélkülözni, akik általában a kezdőben szerepelnek. Ilyen Nemanja Gudelj, Dodi Lukebakio, de Kike Salas, Marcos Acuna is sérült, valamint Youssef En-Nesyri nincs itt Marokkó válogatottja miatt.

A várható kezdőcsapat:

Dmitrovic – Navas, Nianzou, Ramos, Marcao, Pedrosa – Sow, Jordan, Mejbri – Ocampos, Romero

Tippelde

A Sevillának egyetlen hibát sem lehet vétenie, mert az a kiesésükkel járhat együtt. Idegenben nem szerepelnek túl jól, az Atleti pedig rendkívül agilis, jó formában van, ráadásul hazai pályán idén még nem kaptak ki.

Tippjeink a következők:

1.: Atletico Madrid győzelem

2.: Atletico Madrid továbbjutás

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Az aktív 20BET felhasználók 35.000 Ft-os újratöltési bónuszt tehetnek zsebre az iroda promóciójának köszönhetően.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső