Bournemouth – Swansea: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.01.25.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 23.
Bournemouth
Teljesítmény:
V N V N N
  • Vitality Stadium
  • Január 25. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Swansea
Teljesítmény:
V D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A napot az angoloknál kezdjük, ahol jártunk tegnap is. Most nem a Ligakupáról lesz szó, hiszen annak mindkét mérkőzéséről szót ejtettünk, hanem egy másik kupasorozatról. Az FA Kupa is szépen halad előre, de itt még számtalan csapat elmondhatja magáról: megvan az esélyük arra, hogy a végén ők emeljék magasba a trófeát. Közéjük tartozik a Bournemouth és a Swansea is, bár az ő sanszuk erre elég csekélyke.

A Bournemouth jó sorozata vasárnap szakadt meg a bajnokságban, ismét egy kellemetlen vereségbe futottak bele, és nem csak ők, mi is. Kicsit túlbecsültük Andoni Iraola csapatának erejét, azonban az FA Kupában már valódi győzelmi esélyekkel léphetnek pályára.

A Swansea a másodosztály egy elnyűhetetlen csapata, ami olykor megvillantja a tudását, ám ezen a találkozón úgy lépnek pályára, hogy nem ők a favoritok.

Jöjjön a Bournemouth – Swansea találkozó!

Bournemouth

Mielőtt arról beszélnénk, milyen formában van a Bournemouth együttese, beszéljünk arról, hogyan jutottak el a negyedik körig. Nem lesz hosszú. Hiszen csak egy mérkőzést játszott a csapat, az első és a második körben az alacsonyabb ligás együttesek kezdik meg a szereplést. A harmadik fordulóban a Cherries a QPR otthonába látogatott, és majdnem ott is maradtak. A Rangers hiába nem a legjobb időszakát éli, az első félidőben két perc alatt kétszer találtak be, nagyon nehéz helyzetbe hozva ezzel Iraolát és a többieket.

A második félidőben szemléletet váltottak a vendégek, negyedóra alatt kiegyenlítettek, végül a győztes gólt is megszerezték. Marcus Tavernier, Kieffer Moore és Justin Kluivert szerezték a találatokat.

Ami a csapat formáját illeti, az őszt nagyon gyengén kezdték, a Bournemouth sokáig állt kiesőhelyen, többen azt mondták, ez a csapat biztosan ki fog esni. Mielőtt a spanyolt menesztették volna, elkezdtek jönni az eredmények, és Kerkez Milosék olyan csapatokat győztek le, mint a Newcastle, a Manchester United vagy a Fulham, ikszeltek az Aston Villával, egyhuzamban hét találkozón át maradtak veretlenek (hat győzelem, egy döntetlen).

Eljött a Tottenham elleni mérkőzés, és jött az első vereség is, amit tegnapelőtt a második követett. A Liverpool látogatott a Vitalitybe, és egy félidőnyi küzdés után kiütötték Netoékat. A meccs vége 0-4 lett. Egyébként Kerkez Milos sérülés miatt ezúttal sem léphetett pályára.

Változatos hazai mérleget produkál az együttes, de ezek között találhatunk igazán sikeres mérkőzéseket is. Az elmúlt öt találkozóból egyen ikszeltek, kettőt megnyertek, kétszer kikaptak.

Kereken tíz játékosa sérült a csapatnak, ám egyre többüknek közeleg a visszatérése. Kerkez Milos és Adam Smith ezúttal valószínűleg még nem lesz ott, de Lloyd Kelly játékára már van esély. Kimarad Ryan Fredericks, Darren Randolph és Tyler Adams, Marcos Senesi eltiltott, Dango Ouattara és Antoine Semenyo az Afrikai Nemzetek Kupáján vannak.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Aarons, Zabarnyi, Mepham, Tavernier – Cook, Christie – Brooks, Kluivert, Sinisterra – Solanke

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.29.Angol Ligakupa
swansea city
2:3
bournemouth
Angol Ligakupa
2022.04.26.Championship
swansea city
3:3
bournemouth
Championship
2021.11.06.Championship
bournemouth
4:0
swansea city
Championship
2021.03.16.Championship
bournemouth
3:0
swansea city
Championship
2020.12.08.Championship
swansea city
0:0
bournemouth
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Swansea

Négy veretlen mérkőzést követően a Swansea-ra egy kemény feladat várt: Meg kellett állítaniuk a feljutásra vágyó Southamptont a Championship 28. fordulójában. Ez nem jött össze, a szentek idegenben nyertek 3-1-re. A mérkőzés eredménye már az első félidőben kialakult, a Swansea kétgólos hátrány után még szépíteni tudott Jamie Paterson révén, de pár percre rá visszaállt a kétgólos difi.

Tavaly, az akkor még Russell Martin által irányított Swansea, nagyot hajrázott, és végül majdnem odaértek a rájátszásra. Idén úgy tűnik, erre még csak lehetőségük sem lesz. Hiszen a 16. helyen állnak 8-9-11-es mérleggel, nem túl jó formával, több kulcsemberüket eladva.

Az FA Kupában ők is egy mérkőzést játszottak eddig, a Morecambe elleni találkozót Charlie Patino és Jerry Yates góljai döntötték el.

Idegenben nem megy nekik, az elmúlt öt meccsükből négy nyeretlenül zárult, de ha tíz meccset nézünk, úgy sem sokkal jobb a helyzet, négy győzelem, három döntetlen, három vereség.

Sérülés miatt Steven Benda kidőlt az idényre, de kiesett egy időre Josh Ginnelly, Josh Key, Liam Walsh és Azeem Abdulai is. A Michael Duffot és Alan Sheehant váltó Luke Williams rájuk nem számíthat.

A várható kezdőcsapat:

Rushworth – Darling, Wood, Humphreys, Tymon – Grimes, Fulton – Paterson, Patino, Cullen – Lowe

Tippelde

Az edzőváltás után bizonyára kell egy kis idő, mire a Swansea összeszedi magát. Williams még csak három mérkőzésen át irányította őket (1-1-1), és idegenben egy élvonalbeli csapat ellen nem lehet tőlük továbbjutást várni.

Tippjeink a következők:

1.: Bournemouth győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső