Eintracht Frankfurt – Mainz: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.01.26.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 23.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
D N V N V
  • Deutsche Bank Park
  • Január 26. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Mainz
Teljesítmény:
D N D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jó sokat hagyott ki mostani főszereplőnk, de pénteken – ha minden jól megy – újra pályára léphetnek. A Mainz előző bajnoki meccsét az időjárási körülmények miatt kellett elhalasztani, így a kiesés ellen menekülő kiscsapat jól rá tudott készülni az Eintracht Frankfurt elleni összecsapásra.

Az ellenfelük nemzetközi kupaindulásra hajt láthatóan, így nem lehet azt mondani, hogy van fölösleges három pontjuk, amit a Mainznak adnának. Keményen meg kell majd küzdeni érte, és az eddigiek alapján egy sima hazai sikerre számíthatunk.

Következzen az Eintracht Frankfurt – Mainz találkozó!

Eintracht Frankfurt

A nagy fiatalítási hullám egy kicsit megtörte az Eintracht Frankfurt lendületét, nem hiába mondtam azt, hogy ez a csapat gyengébb lett. Tény és való, hogy ez így van. De Dino Toppmöller csapata rendkívül tehetséges fiatalokból áll, és a hírek szerint nem is nagyon állnak le az ifjú tehetségek megszerzésével a németek. Ha lehet hinni a híreknek, nemsokára Hugo Ekitike, a PSG fiatal titánja csatlakozik kölcsönben.

A Frankfurt a tél folyamán már háom játékost leigazolt, megszerezték – kölcsönben – Sasa Kalajdzicot, illetve Donny van de Beeket, valamint Nathaniel Brown játékjogát megvásárolták, hogy aztán azzal a lendülettel visszaküldjék őt Nürnbergbe.

A gárda a hétvégén váratlan helyen botlott meg, a kiesőhelyen álló Darmstadt ellen hiába vezettek már 2-0-ra (Niels Nkounkou és Ansgar Knauff góljaival), túlságosan is belekényelmesedtek a találkozóba, melynek eredménye végül 2-2 lett. A győzelmüket elrontó találatot a 95. percben kapták…

Ez nem jött jókor, a Freiburg győzelmével beérte őket, a Dortmund pedig öt pontra elhúzott…

Hazai környezetben jöhet most a javítás, ahol a Frankfurt eddig 4-3-1-et ért el.

Mindenkinek javaslom, hogy a meccs előtt azért még nézze át a sérültek listáját, de egyelőre a helyzet a következő: Ahogy megjött, Kalajdzic azonnal kidőlt, ahogy Mehdi Loune is sérült. Ellyes Skhiri, Omar Marmoush és Fares Chaibi pedig az ANK-n szerepelnek.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Tuta, Koch, Pacho Tenorio – Dina Ebimbe, Larsson, Götze, Nkounkou – Knauff, van de Beek – Ngankam

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.27.Bundesliga
mainz
1:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2023.05.13.Bundesliga
eintracht frankfurt
3:0
mainz
Bundesliga
2022.11.13.Bundesliga
mainz
1:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2022.05.14.Bundesliga
mainz
2:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2022.01.27.Barátságos Mérkőzés
mainz
0:1
eintracht frankfurt
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mainz

Semmiféle újdonságot nem tudok elmondani a Mainz együtteséről azután, hogy a legutóbbi meccsüket elhalasztották. Az edzőváltáson nemrég átesett együttes (Bo Svenssont váltotta Jan Siewert) továbbra is a kiesés elől menekül, jelenlegi állás szerint osztályozós helyen végeznének, ami abból a szempontból jó, hogy nem okoz azonnali kiesést, és abból rossz, hogy nem okoz azonnali bennmaradást. Ilyenkor a Bundesliga 2 harmadik helyezettjével játszanának egy oda-visszavágós meccset az élvonalbeli tagságért.

A gárda idegenben nem gyűjtött eddig sok pontot, győzni pedig egyszer sem tudtak. Hat döntetlen, három vereség, ez a mérleg jelen pillanatban.

Sérültek, hiányzók terén ugyanaz a helyzet: Lee Jae-sung, Stefan Bell és Nelson Weiper nem játszhatnak.

Valami változás mégiscsak van, Niklas Tauer után Aymen Barkok is távozott, ő is kölcsönbe.

A várható kezdőcsapat:

Zentner – Fernandes, van den Berg, Caci – Widmer, Kohr, Mwene – Krauss, Burkardt – Onisiwo, Ajorque

Tippelde

Továbbra is tartom, hogy ennek a Frankfurtnak kell még idő, következő meccsükön azonban egy olyan formában levő együttessel találkoznak, akit még nekik is könnyedén illene megverni.

Tippjeink a következők:

1.: Eintracht Frankfurt győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső