Augsburg – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.01.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 10.
Augsburg
Teljesítmény:
N V D V N
  • WWK Arena
  • Január 13. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak angol fociról akartam ma írni, hanem németről és spanyolról is. Most az előbbiek következnek, nem is egy, hanem rögtön két mérkőzés egymás után. Az első az Augsburg – Bayer Leverkusen, ami akkora országos kettes, hogy még a James Webb sem lenne szükséges hozzá, hogy lássuk.

A Bayer Leverkusen vezeti a bajnokságot, igaz, az előnyük nem túl acélos, de Xabi Alonso legénysége idén letaszíthatja a bajnoki trónról a Bayern Münchent. Ez azonban egy kritikus időszak számukra, több játékosuk is a válogatottjához utazott, Victor Boniface megsérült, szóval elő kell húzzon a tarsolyából valami meglepőt a spanyol.

Az Augsburg egy középcsapat, amelynek még kiesési gondjai is lehetnek a folytatásban, egyértelműnek tűnik számunkra, hogy a vendégek a jobbak, és ők fognak nyerni.

A magyar online sportfogadás képviselői szintén így vannak ezzel, 1.50 a Quickwinnél a vendégsiker, 4.60 az iksz, 6.25 a hazai győzelem.

Jöjjön az Augsburg – Bayer Leverkusen találkozó!

Augsburg

Már a harmadik edzőjénél jár az Augsburg együttese, Enrico Maassennel kezdték meg a szezont, az ő menesztése után pár napig Tobias Strobl vette át a gyeplőt, majd érkezett Jess Thorup, akit a régi olvasók ismerhetnek már, legutóbb az FC Copenhagent irányította.

A dán mesterrel sem az igazi minden, emiatt azonban nem feltétlenül őt kell hibáztatni, maga a keret nem a legerősebb. Az Augsburg célja a tisztes helytállás, a biztos bennmaradás, ami eddig megy, és csak ez a lényeg.

A gárda a 11. helyről várja a folytatást, előnyük a 16. helyen álló, osztályozós Mainz-cal szemben nyolc pont. Ennek ki kell tartania a szezon végéig.

Eddig 4-6-6-os mérleget hoztak össze, ami gond, hogy három kör óta nyeretlenek, ezeken egy döntetlent értek el, kétszer kikaptak. A szünet előtt a VfB Stuttgart simán verte őket, az eredmény 3-0 lett.

A megszerzett 18-ból 13-at otthon szereztek, mérlegük 3-4-1, ez pedig biztató. Ha nem a Leverkusen lenne az ellenfél, bizony komoly esélyeket adnék nekik legalább a pontszerzésre…

A keretből Elvis Rexhbecaj, Tomas Koubek, Iago, Reece Oxford és Raphael Framberger sérültek, míg Mads Pedersen eltiltott lesz.

Ja, a csapat a szünet alatt játszott egy felkészülési meccset, 1-0-ra verték a Hoffenheim gárdáját Fredrik Jensen góljával.

A várható kezdőcsapat:

Dahmen – Gumny, Gouweleeuw, Uduokhai, Mbabu – Jensen, Engels, Dorsch, Vargas – Beljo, Demirovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.03.Bundesliga
augsburg
1:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2022.08.13.Bundesliga
bayer leverkusen
1:2
augsburg
Bundesliga
2022.01.22.Bundesliga
bayer leverkusen
5:1
augsburg
Bundesliga
2021.08.28.Bundesliga
augsburg
1:4
bayer leverkusen
Bundesliga
2021.02.21.Bundesliga
augsburg
1:1
bayer leverkusen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bayer Leverkusen

Nemrég arról cikkeztek, hogy bajban lehet majd Xabi Alonso, négy játékosát is el kellett engednie az ANK-ra. Na most a helyzet annyiban változott, hogy csak hárman utaznak, de ez nem jelent könnyebbséget a spanyolnak, Victor Boniface ugyanis sérülés miatt nem csatlakozik nigériai társaihoz. Így vagy úgy, de a csatárra nem számíthatnak, ami nagy érvágás.

Utazik viszont Odilon Kossounou és Edmond Tapsoba, valamint Amine Adli. A védelem megbomlik, ott kell igazán nagyot alkotnia majd Alonsonak, várhatóan Robert Andrich fog besegíteni, illetve Piero Hincapié ismét ott kap szerepet.

A Leverkusen nem engedheti meg magának a pontvesztést, mert a Bayern München igen a nyakukon van. Az előnyük most négy pont, de Kane-éknek van még egy elmaradt mérkőzésük.

Egyébként parádés őszt tudhat maga mögött az együttes, nem kaptak ki egyszer sem, egyetlen sorozatban sem, ez hatalmas szó. Utolsó meccsükön a Bochumot kiütötték, a hős a hosszú sérülés után ismét játszó Patrik Schick volt, aki egymaga mesterhármast jegyzett, mellette még Victor Boniface volt eredményes.

Idegenben 5-2-0-val állnak, 17:6-os gólkülönbségük szintén a legjobb.

Az említett játékosok mellett még Arthur fog hiányozni majd sérülés miatt.

Itt is volt egy felkészülési meccs a szünet alatt, a Veneziát 4-1-re verték.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Stanisic, Tah, Hincapié – Frimpong, Andrich, Xhaka, Grimaldo – Hofmann, Wirtz – Schick

Tippelde

A védelem megbolygatása ellenére ez a Leverkusen mindenhol győzelmi esélyekkel lép pályára. Ha Xabi Alonso mentálisan is fel tudja őket készíteni, akkor nem lehet gond.

Tippjeink a következők:

1.: Bayer Leverkusen győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső