Coventry – Leicester: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.01.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 10.
Coventry
Teljesítmény:
N N D N N
  • Coventry Building Society Arena
  • Január 13. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Leicester
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha már benéztünk az angolokhoz, nem hagyhatjuk ki annak lehetőségét, hogy egy másodosztályú mérkőzést is kiválasszunk. A Coventry – Leicester találkozóra esett a választásunk, mert az online fogadóirodák egész jó kis szorzókkal készültek.

A Coventry idén elmarad tavalyi teljesítményétől, megint gyengén kezdtek, de most később tértek csak magukhoz. Ettől függetlenül a rájátszás ebben az idényben is összejöhet, egyre jobban közelítenek a hatodik helyhez.

A rájátszás a Leicester számára viszont csalódás lenne. Ne feledjétek, a rókák tavaly még a Premier League-ben játszottak, kiesésük meglepetéssel ért fel, most pedig az lenne a meglepetés, ha nem lennének bajnokok. Féltávnál ugyanis tíz ponttal vezetnek a másodikkal szemben.

A Powbetnél 2.00 a vendégek győzelme, 3.70 a hazaiaké, szintén 3.70 a döntetlen.

Coventry

Lassan hetedik éve irányítja Mark Robins a Coventry együttesét, láthatóan megbíznak benne, és egy gyengébb időszak után nem menesztik egyből. Márpedig a gyengébb időszak idén is megvolt, de lám, a Coventry ebből is fel tudott állni. A tavaly rájátszásba jutott együttes most is arra hajt, és idén szeretnének már tényleg csatlakozni a legjobbak közé, ami necces lesz, mert a Championship ezúttal is nagyon kiegyensúlyozott.

Mindenesetre Viktor Gyökeres eladását, illetőleg a gyengébb rajtot maguk mögött hagyták, és remek formát mutatnak az utóbbi időben.

Kezdjük először a hétvégi összecsapásukkal, kötelező feladatot kaptak, az egy osztállyal alattuk levő Oxford Unitedot kellett leigázniuk, amit meg is tettek. Joel Latibaudiere talált először a kapuba, aztán Ben Sheaf, Kasey Palmer, Callum O’Hare és Matt Godden is, utóbbi kétszer, így lett 6-2 az FA Kupa-meccsük.

Mellette az is biztató, hogy a bajnokságban egymást érik a jó eredmények, aminek köszönhetően a Coventry az alsóházból felkapaszkodott, és valóban bejelentkezett a play-offba.

Az egyik legjobb formát mutatják, mérlegük most 9-10-7. Hazai pályán 5-7-1-et hoztak össze, tehát meglehetősen sok a döntetlen.

Egyetlen hiányzója lesz elvileg a csapatnak, Liam Kitching, akit még a Boxing Dayen állítottak ki, a lefújás után balhézott össze Bambo Diabyval, aki amúgy szintén piros lapot kapott.

A várható kezdőcsapat:

Collins – van Ewijk, Thomas, Binks, Bidwell – Sakamoto, Sheaf, Eccles, Wright – O’Hare – Simms

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.06.Championship
leicester
2:1
coventry
Championship
2012.03.03.Championship
leicester
2:0
coventry
Championship
2011.08.06.Championship
coventry
0:1
leicester
Championship
2011.02.26.Championship
leicester
1:1
coventry
Championship
2010.09.11.Championship
coventry
1:1
leicester
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Leicester

Ha azt mondjuk, a Coventrynek a formája kifogástalan, akkor mit lehetne mondani a Leicesterre? Gyakorlatilag a szezon eleje óta vezetik a bajnokságot, és az előnyük most már egyre tetemesebb. Míg az alattuk levők szépen körbeverik egymást, ők mennek előre, és innen már csak ők ronthatják el. Már a második Ipswichcsel szemben is 10 pont az előnyük, és ugye a második hely is automatikus feljutást jelent.

A Leicester közben az FA Kupa negyedik fordulójába került, a vártnál nehezebben, de győztek a Millwall otthonában. Cesare Casadei, Ricardo Pereira és Thomas Cannon szerezték a gólokat.

A bajnokságban 21-2-3-as mérlegük mindent elmond róluk, és nem gyengék idegenben sem, 10-szer nyertek, 2-szer ikszeltek, 1-szer kaptak ki.

Az utóbbi öt meccsükből négyet megnyertek, egyszer ikszeltek, és 26 meccsen mindössze 18 gólt kaptak, ez persze a legjobb a 24 csapatos Championshipben.

Két sérülttel kell számolniuk, Kasey McAteer és Jamie Vardy nem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Hermansen – Justin, Vestergaard, Faes, Pereira – Casadei, Winks – Fatawu, Akgün, Mavididi – Cannon

Tippelde

Két remekül játszó, jó formában levő együttes összecsapásán megtörténhet bármi, egy fokkal esélyesebb, hogy a Leicester mindent visz. Ám a Coventryre lehet számítani, otthon csak egyszer kaptak ki idáig.

Tippjeink a következők:

1.: Leicester győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső