Freiburg – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.01.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 10.
Freiburg
Teljesítmény:
N V N V N
  • Europa-Park
  • Január 13. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Union Berlin
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Második német meccsünknek magyar szereplői is lesznek/lehetnek. Ugyanis a Freiburg az Union Berlinnel játszik a Bundesliga 17. fordulójában szombat délután. Tavaly ez még egy hatalmas rangadó volt, mostanra viszont már nem az. Az Union Berlin idén nem a BL-indulásért, hanem a kiesés ellen küzd, nagyon visszaestek a fővárosiak, és a gyenge eredmények miatt még Urs Fischert is meneszteni kellett, pedig ő egy igazi legenda volt a csapatnál.

A Freiburg szintén nem tartozik most a legjobbak közé, csak a 8. helyen állnak, de nekik legalább van még esélyük az európai kupaszereplés kiharcolására.

Online fogadás szempontjából egyszerű meccsnek tűnik, de szerintünk nem az, és a bukik szerint sem. A Librabet 2.10-et ad a hazaiakra, 3.60 az iksz, 3.40 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a Freiburg – Union Berlin találkozó!

Freiburg

Attól volt hangos a magyar sportsajtó, hogy Sallai Roland két gólt rúgott az Eintracht Frankfurtnak. Ez jó hír, örömteli, hogy a sérülése után Sallai megint elkapta a fonalat, de kár, hogy ez csak egy barátságos meccs volt, amit egyébként a Freiburg 5-2-re nyert meg.

A már több mint tíz éve a klubot edző Christian Streich kemény tavasz előtt áll, mert az ősz nem úgy sikerült, ahogy az elmúlt években. A Freiburg most csak a középmezőnyben szerénykedik, távolodik tőlük a nemzetközi kupaszereplés lehetősége.

Ám mielőtt a szurkolóik kétségbe esnének, a hátrányuk az ötödik Dortmunddal szemben mindössze három pont, a hatodik Frankfurt meg ugyanannyi pontot gyűjtött, mint ők.

A szünet előtt meglepetésre nagy zakóba futottak bele, az újonc Heidenheim 3-0-ra verte meg őket.

Mérlegük most 7-3-6, hazai pályán 4-2-1.

Miután Nicolas Höfler legutóbb sárgát kapott, így nem játszhat szombaton, és nem csak ő marad ki. A többiek viszont nem eltiltás, hanem sérülés miatt nem állnak rendelkezésre. A pálya széléről fogja nézni a mérkőzést Lucas Höler, Philipp Lienhart, Kenneth Schmidt, Max Rosenfelder, Christian Günter és Daniel-Kofi Kyereh is. Ja, majdnem elfelejtettem, Doan Ritsu az Ázsia-kupán fogja a japánok mezét magára húzni, tehát ő sem lesz ott.

A várható kezdőcsapat:

Atubolu – Sildillia, Ginter, Gulde, Kübler – Eggestein, Keitel – Sallai, Rohl, Grifo – Gregoritsch

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.13.Bundesliga
union berlin
4:2
freiburg
Bundesliga
2022.11.13.Bundesliga
freiburg
4:1
union berlin
Bundesliga
2022.05.07.Bundesliga
freiburg
1:4
union berlin
Bundesliga
2021.12.15.Bundesliga
union berlin
0:0
freiburg
Bundesliga
2021.02.20.Bundesliga
freiburg
0:1
union berlin
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Union Berlin

A legfrissebb hír Schäfer András csapatával kapcsolatban az, hogy mindössze pár hónap után máris távozhat Leonardo Bonucci, aki a Fenerbahce felé tart. Tény és való, nem igazán jött össze ez a német kaland a veterán Európa-bajnoknak.

Az Union Berlin az egyik legbiztosabb védelemmel rendelkezett a tavalyi évben, most azonban – hiába lettek elvileg erősebbek – az egyik legtöbb gólt ők kapták, szám szerint már 31-nél járnak. És a tabellán elfoglalt helyezésükre sem lehetnek büszkék, bár annyit már elértek, mióta Nenad Bjelica átvette az irányítást, hogy nem az utolsó helyről várják a folytatást, sőt kiesőhelyen sincsenek.

Ettől még nincs rendben minden, és a téli szünet alatt a fejeket rendbe kellett tenni. Az utolsó fordulóban az Union győzni tudott, 2-0-ra verték a Kölnt Benedict Hollerbach és David Datro Fofana góljaival.

Mérlegük most négy győzelemből, egy döntetlenből és tíz vereségből áll, idegenben egy győzelem mellett hatszor kaptak ki…

Az ANK-n egy játékossal képviselteti magát a Berlin, az egykori ferencvárosi, Aissa Laidouni csatlakozott Tunéziához.

Sérült még Robin Gosens, Rani Khedira és Danilho Doekhi.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Juranovic, Knoche, Leite, Roussillon – Haberer, Schäfer, Kral – Volland, Behrens, Hollerbach

Tippelde

Az Union idegenbeli mérlege sok mindent elárul, a fővárosiak helyezése szintén. A Freiburg sincs a legjobb passzban, ráadásul sok a hiányzójuk, de még így is ők számítanak esélyesnek.

Tippjeink a következők:

1.: Freiburg győzelem vagy döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szülinapod van? Regisztrálj a Vulkan Bet oldalán, akik a születésnap alkalmából megdobnak egy kis bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső