Bayern München – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.01.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 22.
Bayern München
Teljesítmény:
V N D N N
  • Allianz Arena
  • Január 24. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Union Berlin
Teljesítmény:
D N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak a kupameccsek kerülnek műsorra a hét közben, hanem néhány elmaradt meccs is. Ilyen a Bayern München – Union Berlin találkozó, amit még a 13. fordulóban kellett volna megrendezni, ám Münchenben olyan időjárási körülmények voltak, ami ezt megakadályozta. Hatalmas mennyiségű hó borította a német várost, a szövetség pedig úgy döntött, ilyen időben nem lehet meccset rendezni.

A halasztást a múlt héten megint átélhették a fővárosiak, pénteki, Mainz elleni meccsüket szintén nem tudták lejátszani, így tehát már kétmeccses lemaradásban vannak a többiekhez képest.

A Bayern München üldözi a Leverkusent, de folyamatosan győzelmi kényszerben játszanak, mert Alonsoék nem tudnak hibázni. A címvédő viszont igen. A spanyol most a Lipcse otthonában győzött egy hosszabbításban szerzett góllal. Magyarul: nincs lehetőség hibázni.

Bayern München

Hoppá! Ezt nem láttuk érkezni. Tegnap délután fogadta a Bayern München a Werder Bremen csapatát a Bundesliga 18. fordulójában. A tét az volt, hogy továbbra is tartják-e a lépést a Bayer Leverkusennel szemben, vagy esetleg lemaradnak. Utóbbi történt, hiába nyomott elképesztően a hazai együttes, a kapu előtt a vendégeket sem kellett félteni. Annyira nem, hogy szabályos (és szabálytalan) gólt is csak ők szereztek. A csapat hátránya így hét pontra nőtt, ezért is nagyon fontos, hogy a Bayern szerdán ne hibázzon. Még vissza lehet jönni négyre, ha megnyerik az Union Berlin elleni találkozót.

Ez volt Thomas Tuchelék második veresége, de ennél rosszabb időpontot nem is választhattak volna a fiaskóhoz.

Ezúttal is hazai pályán fognak játszani, ahol immár nem veretlen a gárda, hét győzelem és egy döntetlen után térdre kényszerítették őket.

Ha minden igaz, sérülés nem történt, így továbbra is ugyanazokra nem számíthat majd az edző. Vagyis Gabriel Marusicra, Daniel Peretzre, Bouna Sarr-ra, Tarek Buchmannra, Serge Gnabryra, valamint a két válogatottra, Kim Min-jae-re és Noussair Mazraourira.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Laimer, Upamecano, de Ligt, Davies – Kimmich, Goretzka – Coman, Musiala, Sané – Kane

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.26.Bundesliga
bayern münchen
3:0
union berlin
Bundesliga
2022.09.03.Bundesliga
union berlin
1:1
bayern münchen
Bundesliga
2022.03.19.Bundesliga
bayern münchen
4:0
union berlin
Bundesliga
2021.10.30.Bundesliga
union berlin
2:5
bayern münchen
Bundesliga
2021.04.10.Bundesliga
bayern münchen
1:1
union berlin
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Union Berlin

Másfél héttel ezelőtt játszotta utolsó meccsét az Union Berlin, ebben az évben még csak egy tétmeccsen vannak túl. Ez lehet jó is meg nem is, Nenad Bjelica együttese nem igazán van játékban, de legalább ki vannak pihenve.

A szünet után a Freiburg otthonába látogattak, és Sallai Roland – illetve most már Szalai Attila – csapata ellen döntetlent értek el. Aztán a múlt péntek este jöhetett volna a második találkozó, a Mainz elleni meccsen fontos lett volna a győzelem. Ami lehet, hogy majd valamikor meglesz, de pénteken nem lett meg, mivel a meccset nem rendezték meg.

Annyit lehet most elmondani róluk, amit a múltkor is mondtam: A tabellán hátul vannak, 4-2-10-es mérlegük épp arra elég, hogy ne legyenek se kieső-, se osztályozós helyen.

Idegenben a BuLi leggyengébb csapata, egy győzelemmel, egy döntetlennel, hat vereséggel.

Velük kapcsolatban érdekes fejlemény, hogy Sheraldo Becker játékjogát a Real Sociedadnak adták át, a suriname-i játékos tehát nem lesz ott tavasszal az együttessel. Ahogy David Datro Fofana sem. Ezen a mérkőzésen pedig Aissa Laidouni és Rani Khedira, előbbi az afrikai kontinenstornán játszik, az utóbbi pedig sérült.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Knoche, Vogt, Leite – Juranovic, Haberer, Kral, Schäfer, Roussillon – Volland, Behrens

Tippelde

A Bayernnek nagyon kell a győzelem, hét pont már komoly hátrány, főleg látva a Leverkusent. Az Unionnak a bennmaradás érdekében nem a Bayernt kell megvernie, ettől függetlenül nem feltartott kéz fogja őket jellemezni. Főleg azután, hogy látták, a Werder is nyerni tud az Allianzban.

Tippjeink a következők:

1.: Bayern München győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

A QuickWin irodájánál 100%-os befizetési bónuszt kapsz kézhez akár 35.000 Ft-ig!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső