Celta Vigo – Real Sociedad: Fogadási Tippek és Spanyol Kupa Előzetes – 2024.01.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 22.
Celta Vigo
Teljesítmény:
V N D N N
  • Abanca Balaídos
  • Január 23. 21:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Sociedad
Teljesítmény:
N N V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy az angoloknál, úgy a spanyoloknál sincs pihenésre idő. A múlt héten még a legjobb tizenhat között jártak a csapatok a Spanyol Kupában, most pedig már a negyeddöntőkkel folytatódik a sorozat.

A Celta Vigo meglepetésre jutott a legjobb nyolc közé, véleményem szerint nem ők voltak a Valencia elleni mérkőzés esélyesei. Rafa Benítez azonban egykori kenyéradóját legyőzte, és most a Real Sociedad vár rájuk. Az a Real Sociedad, amely az Osasunát, a tavalyi döntőst, győzte le egy héttel ezelőtt.

Ironikus, de épp a hétvégén játszották le a Celta Vigo – Real Sociedad mérkőzést a LaLigában. Akkor Imanol Alguacilék szűken nyerni tudtak. Lehet, hogy a Király Kupa más eredményt hoz majd?

Celta Vigo

A kupa negyeddöntőjéhez értünk, nem hittük volna, hogy a Celtát látni fogjuk a talpon levő csapatok között. Nem azért, mert esetleg lenéznénk Rafa Benítez együttesét, de hát a bajnoki szereplésük alapján arra számítottunk, hogy ki fognak esni. Az első körök nem hoztak túl nehéz ellenfeleket, a Turegano, a Sestao és az Amorebieta elleni meccsek azonban így is meglehetősen necces pillanatokat hoztak. Na jó, az első nem, ott 4-0-ra nyertek Aspasék.

A múlt héten következett a Valencia elleni idegenbeli meccs, nem meglepő, hogy a legtöbben hazai győzelemre számítottak. De egy korai gól mindent átírt, a Celta kézbe vette a meccset, és végül 3-1-re nyerni tudtak a Mestalla Stadionban. Betalált Luca de la Torre, Anastasios Douvikas, majd a görög még egyszer.

A hétvégén mostani ellenfelüket fogadták, ez egy jó erőfelmérő volt Benítezék számára. A meccs nem volt a forduló legjobb mérkőzése, kevés helyzet, kevés lövés jellemezte, és kevés gól. Azt a keveset is a vendégek szerezték.

Miután egy nehéz szezont játszik a Vigo, nem meglepő, hogy hazai mérlegük elég gyenge. A legutóbbi tíz meccsükből kettőt nyertek meg, négyszer ikszeltek, négyszer kikaptak.

Elviekben hárman nem tudnak pályára lépni, Joseph Aidoo és Franco Cervi sérült, Jonathan Bamba pedig Elefántcsontpartot segíti a játékával.

A várható kezdőcsapat:

Villar – Vazquez, Starfelt, Dominguez, Ristic – Beltran, Sotelo – Rodríguez, Swedberg, de la Torre – Douvikas

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.20.LaLiga
celta vigo
0:1
real sociedad
LaLiga
2023.08.19.LaLiga
real sociedad
1:1
celta vigo
LaLiga
2023.02.18.LaLiga
real sociedad
1:1
celta vigo
LaLiga
2022.10.16.LaLiga
celta vigo
1:2
real sociedad
LaLiga
2022.01.08.LaLiga
real sociedad
1:0
celta vigo
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Sociedad

Ahogy fentebb is írtam, a Real Sociedadnak jött a bajnoki győzelem – amire egyébként nagy szükségük is volt – a Balaídosban, Brais Mendez góljával sikerült legyőzni a Vigot. Ha ebből a találkozóból indulunk ki, akkor nem fogjuk lerágni a körmünket az izgalomtól kedden sem, nem volt egy jó meccs.

Az Imanol Alguacil vezette csapat ebben az idényben elég sokszor botlott meg, miközben száguldanak a Bajnokok Ligájában (csoportelsők lettek az Inter, a Benfica és a Salzburg előtt), valamint a kupában is. Ők eddig csak két mérkőzést játszottak le, a Malaga ellen egy öngóllal nyertek, míg a tavalyi finalista Osasuna ellen 2-0-ra, betalált Mikel Oyarzabal és Mikel Merino.

Sok a sérült, de van, aki mágikusan gyorsan felépült, és ez sokaknak feltűnt. Umar Sadiqról van szó, akit meghívtak a nigériai válogatottba az Afrika Kupára, de a csatár sérülés miatt ezt visszamondta. Majd napokkal később pályára lépett az Osasuna ellen, a hétvégén pedig a kezdőben kapott helyet a Celta ellen. Nigériában emiatt kissé morcosak a támadóra.

Két másik játékosuk, Kubo Takefusa és Hamari Traoré, elutazott a válogatottjához, míg az alábbi játékosok sérültek: Ander Barrenetxea, Carlos Fernández, Martín Merquelanz, Alvaro Odriozola, Martin Zubimendi.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Elustondo, Le Normand, Pacheco, Tierney – Turrientes, Zubeldia, Merino, Oyarzabal – Sadiq, Mendez

Tippelde

Okozott már meglepetést a Celta, legutóbb a Valencia ellen, de alapvetően nem egy kifejezetten jó csapatról beszélünk. A bajnokságban közel a kiesőhelyek valamelyike, és összességében nálam ez sokat számít.

Egy mérkőzésen viszont akármi megtörténhet. Még az is, hogy a Real Sociedad kiesik a kupából.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Töltsd fel az egyenleged a Hotbetnél az 50%-os újratöltési bónusszal akár 20.000 Ft értékben!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső