Leeds United – Norwich: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.01.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 22.
Leeds United
Teljesítmény:
N N N N V
  • Elland Road
  • Január 24. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Norwich
Teljesítmény:
N N N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az angol másodosztályú bajnokság sorsolása nem mindig egyértelmű. Most épp szerda este rendeznek meg egy meccset, amin a Leeds United és a Norwich fog szerepelni. Lehetett volna ez egy feljutási rangadó is, ám a Norwich ebben a szezonban sem tud úgy dominálni, mint pár éve.

A Leeds automatikus feljutási esélyei nem úsztak el még teljesen, de most már nincs lehetőség a hibázásra. A Daniel Farke vezette fehérmezeseknek még két csapatot kell megelőzniük, máskülönben vár rájuk az osztályozó, vagy play-off, vagy rájátszás, vagy hívjuk, ahogy akarjuk. A lényeg, hogy ebben az esetben jöhet a túlóra.

Az esélyeket illetően a bukik hazai győzelmet várnak, a tabellára nézve ez nem is meglepő.

Következzen a Leeds United – Norwich találkozó!

Leeds United

Vasárnap játszotta Daniel Farke csapata soron következő bajnokiját, otthon fogadták a Preston együttesét, amely tud jól is játszani, de igazán rosszul is. Ezért nem lehet őket komolyan venni a feljutás tekintetében. Most épp egy gyengébb napot fogtak ki, mondom ezt még úgy is, hogy Will Keane góljával a vezetést ők szerezték meg.

A Leeds viszont nem rogyott meg a korán bekapott góltól, azonnal egyenlítettek Daniel James góljával, a hosszabbításban pedig Joel Piroe talált be tizenegyesből. Büntető ide vagy oda, a győzelem megérdemelt volt.

Kellett ez a siker a hazaiaknak, mivel így négy pontra megközelítették az Ipswich csapatát, amely ma este játszik majd a listavezető Leicesterrel.

Nem lesz egyszerű dolguk, ha automatikusan fel akarnak jutni, négy pont a lemaradásuk a jelen pillanatban második helyezett Southamptonnal szemben, de hét is lehet, ha az Ipswich meg tudja verni a rókákat.

Otthon jön a következő meccs is, az Elland Roadon pedig még veretlen az együttes. Tíz győzelmük mellett négyszer ikszeltek, rajtuk kívül már mindenki kikapott minimum egy alkalommal.

A Leeds csapatában sokszor előfordult, hogy a fél keret sérülés miatt kimaradt. Most viszont csak három hiányzójuk lesz, Karl Darlow, Pascal Struijk és Stuart Dallas fognak kimaradni.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Gray, Rodon, Ampadu, Firpo – Gruev, Kamara – James, Rutter, Summerville – Bamford

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Championship
norwich city
2:3
leeds
Championship
2022.03.13.Premier League
leeds
2:1
norwich city
Premier League
2021.10.31.Premier League
norwich city
1:2
leeds
Premier League
2019.02.02.Championship
leeds
1:3
norwich city
Championship
2018.08.25.Championship
norwich city
0:3
leeds
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Norwich

Jó formában várja az összecsapást David Wagner csapata is. Érdekesség egyébként, hogy mindkét edző korábban a Bundesligában dolgozott, Wagner a Schalke 04-et irányította, míg Farke a Borussia Mönchengladbach főnöke volt.

A kanáriktól azt szoktuk meg, hogy a bajnoki címért, vagy legalább a feljutásért küzdenek, ám ez ebben a szezonban egyelőre nem igaz. Utóbbi talán igen, lemaradásuk már csak két pont a hatodik helyen álló Coventryvel szemben, a rájátszásra tehát lehet esélyük.

A hétvégén a West Brom csapatával játszottak, rangadó volt ez a javából, győzelem esetén ugyanis a sárga-zöldek négy pontra megközelíthették volna az Albiont. Ez meg is történt, Josh Sargent és Jon Rowe góljaival intézték el Dike-ékat.

Ez volt a Norwich ötödik veretlen mérkőzése, két döntetlent három győzelem követett. Ez nem csak bajnoki meccseket jelent, hanem az FA Kupa találkozóit is.

Idegenben a Championshipben azonban nanyira nem megy nekik: Mérlegük 4-3-7.

A csapatból egyetlen tag nem lehet a pályán, Danny Batth.

A várható kezdőcsapat:

Gunn – Stacey, Duffy, Gibson, Giannoulis – McLean, Gabriel Sara – Rowe, Barnes, Hernandez – Sargent

Tippelde

Bármilyen jó formát is mutat a Norwich, a Leedsnek otthon győznie kell, ha tartani szeretnék a lépést a többiekkel. Függetlenül attól, hogy az Ipswich megnyeri-e a meccsét vagy sem, Daniel Farke legényei nem hibázhatnak.

Tippjeink a következők:

1.: Leeds United győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Palmslots oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső