Freiburg – West Ham United: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.03.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 06.
Freiburg
Teljesítmény:
D V N D D
  • Europa-Park
  • Március 07. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha azt gondolod, a mostani meccsre ránézve deja vu-d van, akkor megnyugtatlak, nem ment el az eszed. Ebben az idényben ugyanis már kétszer megmérkőzött egymással a Freiburg és a West Ham, méghozzá az Európa-liga csoportkörében. És most újra összesorsolták őket, Sallai Rolandék nagy bánatára.

Hiszen a csoportkörben kétszer is kikaptak Moyes-ék ellen, és ezúttal sem ők az esélyesek. Legalábbis a továbbjutás tekintetében semmiképp. Ezen a meccsen azonban egy hajszállal őket tartják inkább favoritnak. A kalapácsosok elképesztően kiszámíthatatlanok, ahogy a Freiburg is. Ők a német bajnokságban szenvednek, mint a kivert kutya, viszont hatalmas sikert arattak az EL előző körében. Szóval nem mondhatni, hogy totálisan esélytelenek volnának…

Jöjjön a Freiburg – West Ham United mérkőzés!

Freiburg

Nem akar összejönni a Freiburg számára az újabb győzelem a bajnokságban, a helyzet most már kissé kétségbeejtő, de tekintve, hogy a hétvégén a Bayern Münchennel játszottak árnyalja egy kicsit a képet. A címvédő nem tudott nyerni, emiatt pedig a Bayer Leverkusen nagyon hálás lehet Sallai Rolandéknak. A találkozó 2-2-es döntetlent hozott, Christian Günter és Lukas Höler találtak a kapuba, az első gól előtt Sallai Roland kapufát ollózott.

Erre a pontszerzésre lehet büszkének lenni, nem mindig lehet megfogni a Bundesliga címvédőjét a bajnokságban, ez a csapatnak most összejött. De az összkép ettől függetlenül lelombozó. A gárda ugyanis január közepe óta nyeretlen a német első osztályban, fokozatosan csúsznak egyre lejjebb és lejjebb.

Mostanra a dolog odáig jutott, hogy már csak a 9. helyen állnak, és forma tekintetében olyan együttesekkel kell őket egy lapon említeni, mint a sereghajtó Darmstadt vagy a középmezőny végén szerénykedő Wolfsburg.

Az EL-ben emiatt nem is vártunk tőlük sokat, a BL-ből kipottyanó Lens volt az ellenfél. Az odavágó gólt nem hozott, a visszavágó azonban ötöt is. A Freiburg a szakadék széléről kapaszkodott vissza, 0-2-es állásnál Sallai Roland előbb szépített, majd egyenlített, a hosszabbításban Michael Gregoritsch gólja döntött.

Ők azok, akik nem játszhatnak majd holnap: Max Rosenfelder, Kenneth Schmidt, Philipp Lienhart, Lukas Kübler, Daniel-Kofi Kyereh.

A várható kezdőcsapat:

Atubolu – Sildillia, Gulde, Ginter, Gönter – Doan, Eggestein, Höfler, Grifo – Sallai, Höler

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.12.14.Európa-liga
west ham
2:0
freiburg
Európa-liga
2023.10.05.Európa-liga
freiburg
1:2
west ham
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham United

Szentül hittem, hogy ezt a válságot David Moyes nem fogja kibírni. A West Ham olyan szinten esett vissza az új évben, hogy az edzőváltást vártam minden meccsük után. Ami aztán nem jött el, még akkor sem, amikor az Arsenal 6-0-ra verte őket saját pályájukon. Akkor sem, amikor a Nottingham győzni tudott ellenük. Akkor sem, amikor a Sheffield United ikszelt ellenük.

A vezetőség kitartott, Moyes pedig valamit kitalált, mert az elmúlt két fordulóban két győzelmet aratott a csapat. Előbb a Brentfordot verték 4-2-re, a hétvégén pedig az Evertont 3-1-re. Utóbbi találkozón azért meg kellett izzadniuk, hiszen Beto kihagyott egy tizenegyest, később előnybe került a góljával az Everton, de innen sikerült fordítani Kurt Zouma, Tomas Soucek és Edson Alvarez góljaival.

A két hónapon át tartó gyengélkedésnek az lett a következménye, hogy az élmezőnyhöz képest nagyon lemaradtak. Most a 7. helyen állnak, és az 5. Tottenham nyolc pontra van tőlük. Míg a középmezőny alig egyetlen vereségre.

Nem gondolnám, hogy teljesen kikerültek a mélyből, de a két győzelem sokat segíthet az önbizalmuk újbóli felépítésében.

Idegenben az elmúlt időszak sok kudarcot adott, tízből négy meccset nyertek meg, ötöt elbuktak, egyszer ikszeltek.

Egyetlen sérültjük van, Maxwel Cornet, mindenki más bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Aguerd, Zouma, Emerson – Soucek, Alvarez – Kudus, Ward-Prowse, Paqueta – Bowen

Tippelde

Az ősszel a WHU 2-1-re nyert az Europa-Parkban, akkor Sallai góljára Lucas Paqueta és Nayef Aguerd felelt.

A magyar támadó most is ott lesz a kezdőben, és azt várjuk tőle, hogy ismét gólhelyzetet teremtsen, gólt szerezzen. Ami a mérkőzést illeti, a forma alapján kinéz egy iksz az első találkozón.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Sallai Roland másfél lövés felett

2.: Szögletek száma: Over 8,5

3.: Másfél gól feletti eredmény

Fogadj a topligás meccsekre a Greatwin oldalán, és 15.000 Ft-os bónusz ütheti a markod!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső