Watford – Southampton: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.12.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 07.
Watford
Teljesítmény:
N N V N D
  • Vicarage Road
  • December 09. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Southampton
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy ígértem, még egy angol meccs van nálunk, aztán a németek és az olaszok felé vesszük az irányt. A Watford – Southampton a maga módján szintén rangadó, közben viszont mégsem az. És ennek a lódarazsak az okai. A Watford ugyanis maga alatt teljesít, hol van már a Xisco-féle együttes, amely gond nélkül jutott fel a PL-be? Egy masszív középcsapat vált belőlük, ami néhány együttesnél dicséret lenne, a Watford esetén viszont komoly kritika.

Rengeteg hibát követtek el, ami alaposan visszavetette őket, és nem tűnik valószínűnek az, hogy az idei szezonban feljuthatnak.

Ezzel szemben a Southampton közel a dobogóhoz, stabilan tartják rájátszásbeli helyezésüket, ami persze soha nem egy biztonságos terep, emlékezhetünk a Barnsley-ra, a Huddersfieldre, ez a két csapat elbukott a play-off során, aztán azóta tudjuk, hol vannak…

A Soton a mérkőzés esélyese, nem is kétséges, az online sportfogadás Magyarországon legnépszerűbb oldalánál, az Unibetnél 3.00 a hazai siker és 2.35 a vendég, 3.30 a döntetlen.

Watford

Számomra csalódást keltő a Watford szereplése, ám ez nem most kezdődött. Valamikor akkor, amikor Xiscot kirúgták, a helyére érkező Claudio Ranierivel szintén nem bántak kesztyűs kézzel, a télen a fél világot leigazolták, ész nélkül szerződtették a nem mindig minőségi játékosokat, kiestek, és még akkor sem álltak le, ugyanúgy váltogatták a keretet, mint más az alsónadrágját. Ez lett az eredménye. Amit a spanyol felépített, az most már sehol nincs, a Watford egy középcsapattá vált, amelyiknek nem biztos, hogy lesz esélye a feljutásra.

Nem biztos, azért mondom ezt, mert mindössze három pont választja el őket a hatodik Hull Citytől, de ebben a ligában három pont igenis sok.

No meg az sem mindegy, hogy a Watford nem a legbiztosabb lábú együttes a 24 közül. Vannak jó meccseik, tény, hogy az elmúlt öt fordulóban csak a Leicestertől kaptak ki, de nem hiába van ezen kívül még másik öt vereségük.

Az elmúlt két körben viszont nyertek, a hétvégén pont a Hullt győzték le, akiknek a helyére pályáznak. Tették mindezt idegenben, Edo Kayembe és Wesley Hoedt találataival.

Otthon sokkal jobbak, mint idegenben, 5-3-2-es mérlegük van hazai környezetben, idegenben csak 2-3-4-et tudnak felmutatni.

Hiszitek vagy sem, a Watfordnak nincs egyetlen sérültje sem, Valerien Ismael a legjobb együttesével állhat ki.

A várható kezdőcsapat:

Hamer – Andrews, Porteous, Hoedt, Lewis – Kayembe, Livermore, Koné – Asprilla, Rajovic, Sema

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.07.23.Barátságos Mérkőzés
watford
0:0
southampton
Barátságos Mérkőzés
2022.03.13.Premier League
southampton
1:2
watford
Premier League
2021.10.30.Premier League
watford
0:1
southampton
Premier League
2020.06.28.Premier League
watford
1:3
southampton
Premier League
2019.11.30.Premier League
southampton
2:1
watford
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Southampton

Az, hogy egy együttes az angol másodosztályban harmadik vagy negyedik lesz, szinte mindegy. Így is meg úgy is a rájátszásban kell részt vennie, és egyetlen meccsen elcsúszhat az egész addig felépített idény.

Ezt igyekszik elkerülni Russell Martin együttese, a Southampton, amely jelenleg nyolc ponttal szerzett kevesebbet, mint a második helyen álló Ipswich. A PL-ből kiesett együttes alaposan megváltozott, amire azért számítani is lehetett, egy Lavia, egy Ward-Prowse, egy Elyounoussi vagy egy Bella-Kotchap nem fog a másodosztályban játszani…

Viszont Martin jól igazolt, ráadásul szinte ingyen, 160 milliós plusszal zárta az átigazolási időszakot a Soton. Plusz még a parachute money…

A gárda remek formában, ahogy az előző tippnél mondtam, a Leeds Uniteddal együtt a legjobb formának ők örülhetnek. A legutolsó öt meccsből négyet nyertek meg, egyen ikszeltek. Utoljára a Cardiffot verték 2-0-ra, Adam Armstrong szerezte a csapat mindkét gólját.

Otthon és idegenben egyaránt jól megy az együttesnek, a St. Mary’s-ben most 6-2-2-vel állnak, és a legutóbbi négy mérkőzésüket egyhuzamban megnyerték. Idegenben hasonló a szitu, ott 5-2-2-t hoztak össze.

Jó hír, hogy a nyáron vásárolt Ross Stewart lassan bevethető állapotba kerül, elvileg már az edzéseket meg is kezdte, és megmutathatja, miért fizetett ki érte több mint tízmillió eurót a Southampton.

Egyelőre azonban még nem lesz pályán, ahogy Juan Larios és Jack Stephens sem, mindketten sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Walker-Peters, Harwood-Bellis, Bednarek, Manning – Charles, Downes, S. Armstrong – A. Armstrong, Adams – Alcaraz

Tippelde

Magam részéről egyértelmű a dolog. A Southampton jobb csapat, kevesebb a hiányzó, és eltökéltebbek, motiváltabbak, mint ellenfelük.

Lehet, túlontúl lebecsülöm a Watfordot, de úgy gondolom, ki kell jönni a tudásbeli különbségnek.

Tippjeink a következők:

1.: Southampton győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső