Blackburn Rovers – Southampton: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 05.
Blackburn Rovers
Teljesítmény:
N V D D D
  • Ewood Park
  • április 06. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Southampton
Teljesítmény:
V D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mint azt sokan bizonyára észrevették, a héten azért nem bővelkedünk a nagy rangadókban. Például spanyol forduló nem is lesz a hétvégén. Így hát másfelé kalandozunk, többek között útnak indulunk a Championship, vagyis az angol másodosztály következő fordulójában is. És választottunk két mérkőzést, amivel a mai napot megkezdjük.

Az első meccsünk akár még egy rangadó is lehetett volna, ha a Blackburn Rovers nem szúrja el az idényét annyira, amennyire. De elszúrta, és a csapat – melyet John Eustace vett át, miután Jon Dahl Tomasson távozott – most közelebb jár a kieséshez.

Öt pontra a kieséstől a Blackburn, ellenfelük meg most már 12 pontra a második helytől, mely a Premier League-be vezet. Russell Martinék készülhetnek a rájátszásra…

Következzen a Blackburn Rovers – Southampton találkozó!

Blackburn Rovers

Bevallom, meglepett, ami a hétvégén történt a Blackburn mérkőzésén. A Sunderland csapatához látogattak, melynek kezdőjében ott volt Callum Styles, a magyar válogatott középpályása is. Az a hír járja egyébként, hogy nem fogják őt a fekete macskák megtartani, de erről majd valamikor máskor mesélek. Mert most a Rovers a főszereplő.

A meccsen pedig a friss ír válogatott Sammie Szmodics volt az, aki az első félidőben két gólt szerzett, megadva csapatának az alaphangot. A másodikban Ryan Hedges és Tyrhys Dolan is betalált, majd a végén Andrew Moran állította be a végeredményt. 5-1-re ütötték ki a tavaly majdnem feljutó, idén gyengébben teljesítő ellenfelüket.

Ez volt John Eustace első sikere a csapat kispadján… Pedig jó ideje már ő volt a menedzser.

A győzelem ahhoz volt elég, hogy egy picit eltávolodjanak a kiesőzónától, de még mindig közel vannak. Mint említettem, a Huddersfield csak öt pontra van tőlük.

Egy újabb siker elengedhetetlen volna, de a Soton azért jóval erősebb. Még ha nincs is formában.

Hazai pályán a Rovers 6-5-9-et hozott, ez összesen 23 pont.

Az együttesben John Fleck, Harry Leonard, Arnor Sigurdsson és Harry Pickering sérült.

A csapaton Eustace nem fog változtatni, illetve Pickering helyett majd Chrisene lehet pályán.

A várható kezdőcsapat:

Pears – Brittain, Hyam, Wharton, Chrisene – Tronstad, Rankin-Costello – Hedges, Szmodics, Dolan – Gallagher

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.16.Championship
southampton
4:0
blackburn rovers
Championship
2005.04.09.Premier League
blackburn rovers
3:0
southampton
Premier League
2004.08.21.Premier League
southampton
3:2
blackburn rovers
Premier League
2004.02.28.Premier League
blackburn rovers
1:1
southampton
Premier League
2003.10.25.Premier League
southampton
2:0
blackburn rovers
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Southampton

Elképesztő, hogy a Southampton kezéből megint kikapták a győzelmet. A szentek ezzel még távolabb kerültek a második helytől, most már ténylegesen le is mondhatnak róla, készülhetnek a rájátszásra, ami kemény menet lesz. A Leeds 86 pontos, az Ipswich 85, a Soton meg 74. Lecsúszni a play-offról már nem fog az együttes, de lehetett volna ez szebb is. Ha meg nem jutnak fel, Martin mehet, amerre lát.

Az Ipswich elleni fontos meccsen hamar hátrányba került a gárda, de Che Adams és Adam Armstrong góljaival fordítottak. Ezt az előnyt nem tudták megtartani, a hazaiak egyenlítettek a második játékrész 24. percében, a hosszabbításban pedig a győzelmet is kicsikarták. Ekkor James Bree kiállítása miatt már 10-en voltak a vendégek.

Nincs mostanában jó formában a gárda, az utolsó tíz meccsükből ötöt veszítettek el, egyszer ikszeltek, csak négyszer nyertek. Ezt egy bajnokesélyes, feljutást céljául kitűző csapat nem csinálhatja meg.

Idegenben lépnek most pályára, itt mérlegük 10-5-4.

Az említett Bree mellett két régi sérültje van a gárdának, Ross Stewart és Juan Larios.

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Walker-Peters, Harwood-Bellis, Bednarek, Stephens – Rothwell, Downes – Brooks, Aribo, A. Armstrong – Adams

Tippelde

A múlt héten Martin megkavarta a kezdőjét, és ez nem is jött be. Vissza kell térni ahhoz, ami már egyszer bejött. A Blackburn sok erőt kaphatott a múltkori győzelemből, ám az a teljesítmény sem biztos, hogy elég lesz a Soton ellen.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Fogadj legalább 6.000 Ft értékben egy 1.50-es vagy magasabb szorzós meccsre a Quickwin irodájánál, ha nem jön be, a tét 100%-át visszakapod!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső