Borussia Dortmund – VfB Stuttgart: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.04.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 04.
Borussia Dortmund
Teljesítmény:
N N N N N
  • Signal Iduna Park
  • április 06. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
D N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárunk egy német rangadóval, mint mondtam, a mai napon túlsúlyban lesznek ezek a mérkőzések. Meg amúgy is, miért hagynánk ki a Bundesliga harmadik és negyedik helyezettjének csatáját? A VfB Stuttgart egy őrült meccsen nem tudott nyerni a hétvégén, Edin Terzicék azonban hozták, amit hozni kell, így szinte egyetlen győzelem választja már csak el őket a sváboktól.

Tény és való, hogy illőbb lenne, ha az észak-rajna—vesztfáliaiak végeznének a dobogó legalsó fokán, ám a Stuttgart tett annyit az idényben, hogy megérdemeljék ők is. Tavaly majdnem kiestek, osztályozót kellett játszaniuk, most meg a Bajnokok Ligájáért, a dobogóért (meg egyébként adott esetben az ezüstéremért) futballozhatnak.

Következzen a Borussia Dortmund – VfB Stuttgart találkozó!

Borussia Dortmund

Tavaly a bajnoki cím, most a dobogó legalsó foka a Borussia Dortmund célja. Akkor nem érték el a céljukat, most nem szeretnének hibázni. Főleg, hogy nagyon sok múlik ezen… Na jó, inkább fontos, hogy LEGALÁBB a negyedik helyüket megtartsák, mert az még Bajnokok Ligáját ér. És nagyon jön mögöttük a Lipcse. Nagyon jön = épp most hibáztak, de még mindig látótávolságon belül, mindösszesen három pontra vannak tőlük.

A harmadik helyen álló Stuttgart pedig négy pontra a Dortmundtól. Ezt lehet most egyre csökkenteni, és a Dortmund van olyan formában, hogy ezt – hazai pályán – meg is tegye.

A sárga-feketék négy mérkőzés óta hibátlanok, utoljára a Hoffenheimtől kaptak ki hazai környezetben 2-3-ra. Azóta megverték az Union Berlint, a Werder Brement, az Eintracht Frankfurtot és a hétvégén a Der Klassikert is sikerrel hozták le. Bár a Bayern München gyengélkedik, a Dortmundtól ez akkor is meglepetés, hiszen az Allianzban évek óta nem tudtak nyerni. Konkrétan hét éve a kupában jött ez össze utoljára.

Ami a meccset illeti, Karim Adeyemi gólja megtörte a hazai fejeket, később Julian Ryerson pedig a győzelmet biztosította nekik be.

Hazai pályán erősebb egy fokkal a gárda, 8-2-3-as a mérlegük.

Sérültjeik: Donyell Malen, Marcel Sabitzer (ő várhatóan a keretben lesz), Samuel Bamba, Ramy Bensebaini.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Ryerson, Schlotterbeck, Hummels, Maatsen – Can, Özcan – Brandt, Reus, Adeyemi – Füllkrug

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.06.Német Kupa
vfb stuttgart
2:0
dortmund
Német Kupa
2023.11.11.Bundesliga
vfb stuttgart
2:1
dortmund
Bundesliga
2023.04.15.Bundesliga
vfb stuttgart
3:3
dortmund
Bundesliga
2022.10.22.Bundesliga
dortmund
5:0
vfb stuttgart
Bundesliga
2022.04.08.Bundesliga
vfb stuttgart
0:2
dortmund
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

VfB Stuttgart

Micsoda meccs volt ez a hétvégén! A VfB Stuttgart – Heidenheim még a leggyakorlottabb tippelőinket is meglepte, senki nem tudta növelni a pontjait ingyenes játékunkban. Nézni viszont kellemes volt a találkozót úgy, hogy igazából senkinek sem drukkoltunk. Az esélyesebb Stuttgart eleinte úgy tűnt, hozza a kötelezőt, és kétgólos előnyre tett szert az újonccal szemben. Előbb Serhou Guirassy, majd Angelo Stiller talált be.

Innen azonban feltámadt a vendégcsapat – vagy a hazaiak eresztettek ki -, Alexander Nübel öngólja visszahozta őket a meccsbe, a 85. percben pedig már náluk volt az előny. A helyzetet azonban megmentette valamennyire Deniz Undav, aki ismét gólt szerzett, és ez a gól pontot ért.

Ennek köszönhetően négypontos előnyt tudott megtartani a Stuttgart a Dortmunddal szemben. Ám a neheze most jön.

A csapat idegenben is remekel, sorozatban négy győztes meccsnél tartanak most, mérlegük pedig 8-0-5. Látszik tehát, hogy el lehet őket kapni, de megvan az erejük…

Olyan igazán fontos sérült talán nincs is a keretben, bár Dan-Axel Zagadou-t előszeretettel jelölték a kezdőcsapatba. Rajta kívül még Nikolas Nartey, Samuele di Benedetto, Anthony Rouault és Fabian Bredlow nem játszhat, illetve ott van még Waldemar Anton, aki eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Nübel – Vagnoman, Stergiou, Ito, Mittelstadt – Millot, Karazor, Stiller, Führich – Undav, Guirassy

Tippelde

Ez az a meccs, ami az elmúlt időben szinte mindig élvezetes volt, potyogtak a gólok, néha a meglepetés sem maradt el. Nem tudom, most mi számítana meglepetésnek, ám szerintem az nem, hogy két támadó csapat majd gólokkal örvendeztet meg minket.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Serhou Guirassy bármikor szerez majd gólt

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső