QPR – Sheffield Wednesday: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.06.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 05.
QPR
Teljesítmény:
N N D V D
  • Loftus Road
  • április 06. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sheffield Wednesday
Teljesítmény:
V D V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Van, hogy elkezdek azon agyalni, miért szívatom saját magam. Választhatnék sokkal könnyebb meccseket, amikről írok, és mégis, valamiért az ilyen meg olyan rangadók azok, amiknél kikötök. A QPR – Sheffield Wednesday is az. Kiesési rangadó.

A Championshipből hat forduló van hátra. A Sheffield Wednesday nagyon szeretne az osztályban maradni, és ha jól játsszák ki a lapjaikat, nyernek pár meccset, akkor bent is fognak maradni. Erre kaptak most egy nagyon jó esélyt, hiszen a gyengécske – bár mostanában erőt nyerő – QPR lesz az ellenfelük.

Akik még szintén kieshetnek, hat pontra vannak a 22. Huddersfieldtől. De mint mondtam, mostanság jönnek a meccsek, így zsinórban harmadik meccsüket is szeretnék megnyerni.

QPR

Nem mondom, hogy minden rendben a QPR-nál, de Marti Cifuentes utóbbi két meccsén hat pontot gyűjtött, és annyit legalább elért, hogy távolabb kerültek a veszélyzónától. Ahogy az előző tippnél, a Blackburn csapatánál említettem, úgy most is megemlítem, hogy ettől függetlenül a QPR nem nyugodhat, hiszen még bőven kieshetnek. Hat pont választja el őket a Huddersfieldtől, mint azt mondtam fentebb is.

Ám ez az egymás után aratott két siker a magabiztosságukat adhatja vissza, és erre fel lehet építeni a maradék hat fordulót. De kiket is győzött le a QPR? A hétközi fordulóban a Birminghamet 2-1-re, a hétvégén pedig a Swansea-t 1-0-ra. Utóbbin a győztes gólt Steve Cook szerezte.

Én azt mondom, még két győzelem, és megvan a jövő évi másodosztályú tagsági igazolvány, ráadásul most egy kiesőjelöltet fogadnak otthon, szóval akár még azt is mondhatjuk, kötelező a győzelem. Bár azért ez egy kicsit erősnek hangzik.

A QPR a Rotherham után a második leggyengébb csapat otthon. Öt győzelmük, hat döntetlenjük és kilenc vereségük van. Cserébe annyira sokat nem szoktak kapni.

Nem történt új sérülés a hétvégén, továbbra is Rayan Kolli és Taylor Richards szorul a nézőtérre sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Begovic – Dunne, Cook, Clarke-Salter, Fox – Colback, Field – Smyth, Hodge, Chair – Dykes

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.16.Championship
sheffield wednesday
2:1
qpr
Championship
2021.04.10.Championship
qpr
4:1
sheffield wednesday
Championship
2020.10.03.Championship
sheffield wednesday
1:1
qpr
Championship
2020.07.11.Championship
qpr
0:3
sheffield wednesday
Championship
2020.01.24.FA Kupa
qpr
1:2
qpr
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sheffield Wednesday

Szinte a teljes idényt a piros vonal alatt tölti a Sheffield Wednesday csapata. Már a kezdet kezdetén oda kerültek, sokáig esélytelennek gondolták őket arra, hogy jövőre is itt legyenek. Ám most a helyzet megváltozott. Az újonc együttes mindenképp megragadna itt, és nem is állnak ettől messze. Ugyan az utolsó előtti helyen szerepelnek, a bennmaradás mégis közel, mindössze két pontra. A Sheffield azonban nincs jó formában. Igaz, a vetélytársak sem.

Az októberben kinevezett Danny Röhl négy mérkőzés óta nem tudja győzelemre vezetni legénységét, három vereség mellett egyszer ikszeltek. A hétvégén a Middlesbrough simán legyőzte őket 2-0-ra.

Szintén nem mellettük szól a tény, hogy idegenben már 15 vereségnél járnak, és csak 4 győzelmük van. Meg 1 döntetlen. Egyetlen csapat van, amely több gólt kapott, mint ők, 40-nél jár a Sheffield, 56-nál a Rotherham.

Nem játszhat sérülés miatt Josh Windass és Callum Paterson sem, valamint kimarad Juan Delgado és Kristian Pedersen.

A várható kezdőcsapat:

Beadle – Valentin Sancho, Iorfa, Ihiekwe, Diaby, Johnson – Poveda, Vaulks, Bannan, Gassama – Ugbo

Tippelde

Nem gondolnám, hogy ez a mérkőzés szórakoztató lesz. Küzdelmes hatpontos meccs, mindkét csapatnak feltétlenül kell a győzelem. Egy fokkal tartom esélyesebbnek a QPR-t.

Fő tippek:

1.: QPR győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Találd el az összes meccset, és nyerd meg a LegendPlay jackpotját, ami 5.200.000 Ft!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső