Blackburn Rovers – Watford: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.12.23.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 22.
Blackburn
Teljesítmény:
V N V V N
  • Ewood Park
  • December 23. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Watford
Teljesítmény:
N V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor itt a finálé, a hetet az angol másodosztályban fogjuk lezárni. Lehet, hogy az évet is. Bár nagyon jó volna írni a Boxing Day meccseiről, azért a karácsonyt mi is a családunkkal és a barátainkkal szeretnénk tölteni. Szóval még nem eldöntött, hogy a jövő héten lesznek-e tippek vagy sem. Annyit megígérhetek, hogy megpróbálunk jelentkezni.

De most még nem a Premier League meccseivel foglalatoskodunk, hanem a Blackburn – Watford mérkőzéssel, ami… hát, mondjuk úgy, hogy sportfogadás szempontjából nem lesz könnyű. A két csapat ugyanúgy áll a tabellán, elég kiszámíthatatlanok mostanság, ez pedig nehezíti a dolgunkat.

A Blackburn és a Watford is a feljutásra hajt, legjobb esetben is a rájátszásba érhetnek oda. Azzal pedig már elégedettek lennének, főleg, hogy tavaly lemaradtak róla.

A Campobet oldalán 2.40 a hazai siker, 3.00 a vendég, 3.45 a döntetlen.

Blackburn

Továbbra sem képes kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani a Blackburn Rovers. Tavalyhoz képest egészen meggyengültek, ezt azért be kell vallani, és így a feljutási álmok nem annyira reálisak. Ettől függetlenül egyébként ott vannak a rájátszás közelében, öt pont a lemaradásuk a hatodik helyen álló Hull Cityvel szemben.

De mivel képtelenek a konstans jó teljesítményre, ez a hatodik hely könnyen lehet, hogy nem valósul meg.

Most épp 11.-ek, az utolsó öt meccsükből hármat elbuktak. Idén sem dívik a döntetlen, abból csak egy van, tavaly is – azt hiszem – négynél álltak meg. Mellette tíz győzelem, tizenegy vereség. A tizenegyediket a hétvégén szenvedték el, a szezon talán legkomolyabb buktája volt ez, hiszen 4-0-ra kaptak ki a Sotontól. Igaz, Callum Brittaint kiállították, és a szentek ezután indultak be.

Általában hazai pályán szoktak erősebbek lenni, ám ez idén messze nem így van, öt győzelem, hat vereség, ez most a mérleg.

Az eltiltott – és egyébként sérült – Brittain mellett még Joe Rankin-Costello, Ryan Hedges, Sam Gallagher, Tyrhys Dolan és Aynsley Pears nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Wahlstedt – Hill, S. Wharton, Carter, Pickering – Tronstad, A. Wharton – Sigurdsson, Szmodics, Moran – Leonard

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.27.Championship
watford
0:1
blackburn rovers
Championship
2023.02.11.Championship
watford
1:1
blackburn rovers
Championship
2022.09.13.Championship
blackburn rovers
2:0
watford
Championship
2021.02.24.Championship
blackburn rovers
2:3
watford
Championship
2020.10.21.Championship
watford
3:1
blackburn rovers
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Watford

Nagyjából ugyanazt lehet elmondani a Watfordról, mint a Blackburnről. Van bennük fantázia, vannak jó eredményeik, de annyira nem jók, hogy a feljutást megcélozzák. Ők is 31 pontnál járnak, ám itt azért befigyelt néhány iksz is a szezon során, a lódarazsaknak nyolc győzelme, hét döntetlenje és hét veresége van.

Kicsit jobb a forma, míg a legutóbbi öt meccsen a Rovers hat pontot szerzett, addig a Watford tízet. Ebben szerepe volt annak is, hogy csúnyán térdre kényszerítették a hétvégén a Prestont, öt gólt rúgtak nekik, mindezt idegenben. Vakoun Bayo kétszer villant, Matheus Martins, Edo Kayembe és Ismael Koné egyszer-egyszer.

A Watford a pontjai majd kétharmadát szerezte otthon, tehát idegenben annyira azért nem hatékonyak. A mérleg 3-3-4.

Jó hír Valerien Ismael számára, hogy nincs egyetlen sérültje sem, így könnyebben tud változtatni kedvére. A hírek szerint Ryan Andrews és Yaser Asprilla is visszatér a kezdőcsapatba.

A várható kezdőcsapat:

Hamer – Andrews, Hoedt, Porteous, Lewis – Kayembe, Livermore, Koné – Asprilla, Bayo, Sema

Tippelde

Miután a Rovers teljesítményét nagyon nehéz kiszámítani, kicsit gondban vagyunk. Arra hagyatkozunk, amit eddig láttunk tőlük, és amit eddig láttunk a Watfordtól. Az alapján pedig inkább a vendégek felé húzunk.

Tippjeink a következők:

1.: Watford győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső