QPR – Southampton: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.12.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 22.
QPR
Teljesítmény:
V D N N N
  • Loftus Road
  • December 23. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Southampton
Teljesítmény:
N D D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nehéz belegondolnunk abba, hogy ez a két csapat nyolc évvel ezelőtt még az első osztályban mérkőzött meg egymással. Nem is az nehéz, hogy ebbe a szituációba belegondoljuk a Southamptont, sokkal nehezebb elképzelni ezt a QPR-ről. A Rangers ugyanis évek óta a Championship egyik leggyengébb együttesének számít. Volt néhány fellendülésük, de mind tiszavirág-életűnek bizonyult.

A csapat most is kiesőhelyen, lehet, hogy jövőre már nem itt fogunk velük összefutni. És lehet, hogy a Sotonnal sem, mert ők szeretnének visszatérni az élvonalba, amelyre egész jó esélyük van.

Kötelező győzelem ez Ché Adamsék számára, ezzel pedig az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái is egyetértenek. A SlotsPalace 1.70-et ad most a vendégsiker esetén, 4.80-at a hazainál, 3.90-et, ha a mérkőzés iksz lesz.

Következzen a QPR – Southampton találkozó!

QPR

Október végén történt meg a QPR-nál az edzőváltás, Martí Cifuentes váltotta Greg Ainswortht, ám nem sokban javult a helyzet, sőt… A Rangers még mindig kiesőhelyen szerepel, de jó hír, hogy egyetlen győzelemmel feljebb kerülhetnek, megelőzhetnek legalább két csapatot.

Volt egy nagy menetelésük, amikor egymás után három bajnokit is megnyertek (Stoke, Preston, Hull), ám ennek vége szakadt, és a hétvégén ismét vereségbe szaladtak bele. A lehető legváratlanabb helyen.

A Sheffield Wednesday a Championship egyik leggyengébb csapata, és ezt nem én, hanem a számok mondják. Az újonc tökutolsó, és eddig összesen négy győzelmet arattak, a negyediket a QPR ellen. A kiesési rangadón Bambo Diaby öngóljával még a vendégek vezettek, ám a Sheffield fordított a 86. és a 94. percben lőtt gólokkal…

Sokban nem bízhatnak a Southampton ellen, főleg nem otthon, ahol az övék a második leggyengébb mérleg: Kétszer nyertek, háromszor ikszeltek, ötször kaptak ki.

Morgan Fox és Jack Colback az a két játékos, akire a spanyol nem számíthat, a kezdőben kap majd helyet Chris Willock és Lyndon Dykes is.

A várható kezdőcsapat:

Begovic – Cannon, Clarke-Salter, Dunne, Paal – Dixon-Bonner, Field – Willock, Dozzell, Chair – Dykes

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.26.Championship
southampton
2:1
qpr
Championship
2015.02.07.Premier League
qpr
0:1
southampton
Premier League
2014.09.27.Premier League
southampton
2:1
qpr
Premier League
2013.03.02.Premier League
southampton
1:2
qpr
Premier League
2012.11.17.Premier League
qpr
1:3
southampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Southampton

Jó úton halad Russell Martin együttese, de nem elég jón. A Southampton egy relatíve erős kerettel indult neki a Championshipnek, de ahogy az várható volt, a legjobbak távoztak. Nem szeretném magam ismételni, de valószínűleg más lenne a leányzó fekvése (=a Soton helyezése), ha a csapattal maradt volna James Ward-Prowse vagy Romeo Lavia.

De így sem rossz, amit látunk, csak mondom, nem biztos, hogy elég lesz. A Leicester – Ipswich páros tíz pontra, márpedig a rájátszásból felkerülni mindig nagyon nehéz.

Ezért hajtanak a szentek, ezért kell minél több pontot gyűjteniük, és nem csak az Ipswich csapatát kell megcélozniuk, hanem arra is törekedniük kell, hogy a Leeds Uniteddal is elbánjanak.

A csapat jó formában, a legutóbbi öt meccsen tizenegy pontot gyűjtöttek be, a hétvégén Sam Edozie, Stuart Armstrong, Sekou Mara és Carlos Alcaraz góljaival ütötték ki a Blackburnt.

Jók otthon és jók idegenben is, bár utóbbinál sok az iksz. Jelenleg 5-4-2-vel állnak.

Három sérülttel kell szembe néznie Martinnak: Még mindig nem egészséges Ross Stewart, Kamaldeen Sulemana és Juan Larios szintén nem bevethetők.

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Bree, Bednarek, Harwood-Bellis, Walker-Peters – Smallbone, Downes, S. Armstrong – Alcaraz, Edozie – A. Armstrong

Tippelde

Én nem látom azt a pluszt a QPR-ban, ami elegendő lehet a Southampton legyőzéséhez. A szentek idegenben azért meg tudnak akadni, de a kiesőhelyen álló Rangers nem jelenthet problémát.

Tippjeink a következők:

1.: Southampton győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső