Tottenham – Everton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 22.
Tottenham
Teljesítmény:
N N V D V
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • December 23. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Everton
Teljesítmény:
V N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jut mára angol foci is, a szombati kínálatból hoztunk nektek két találkozót. A legnagyobb rangadóval már megvagyunk, szóval most kicsit lejjebb kellett engednünk a lécet. Talán ez nem sértett meg úgy igazán senkit, nem is ezt akartam, mindössze annyit, hogy azért a Tottenham – Everton nem egy Liverpool – Arsenal.

A Spurs talán maga mögött hagyta a rossz formát, és visszatér a győzelmek útjára, a legutóbbi két meccsüket sikerült megnyerni, de nem áll rosszul az Everton sem, amely idén azzal került a címlapokra, hogy a tavalyi dolgaik miatt tíz pontot levontak tőlük. Ennek ellenére kapaszkodnak felfelé, Sean Dyche nagyon jó munkát végez még ilyen körülmények között is.

Az online sportfogadás szakértői úgy gondolják, a Tottenham otthon tartja mindegyik pontot, ám megadják a lehetőséget a meglepetésnek is. Az AmunRa oldalán 1.80 a hazai győzelem, 4.20 a vendég, 4.30 a döntetlen.

Tottenham

Visszatért Ange Postecoglou bajnokság elején látott együttese, a hosszú nyeretlenségi időszakot lezárták, maguk mögött hagyták, kiütötték a Newcastle-t, és ez megtette a hatását. A hétvégén edzőt buktattak, Steve Cooper már nem a Nottingham Forest edzője, sőt már az utódja is megvan Nuno Espirito Santo személyében, aki egyébként menedzsere volt a Tottenhamnek is.

De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy a Spurs 2-0-ra nyert a Forest stadionjában, Richarlison és Dejan Kulusevski találtak a hálóba. És a Spurs tartja ötödik helyét, ami – tekintve, hogy voltak ők elsők is – nem túl jó, ám könnyen orvosolható. A City csak egy ponttal előttük, és ők a hétvégén a Klubvilágbajnokság miatt nem is fognak játszani, ha csak ideiglenesen is, de előzhetnek.

A gárda otthon öt győzelmet aratott és háromszor kapott ki, egymást érték a vereségek novemberben és december elején.

Legutóbb Brennan Johnson sérült meg, ám a szélső elvileg rendben lesz szombatra. Ahogy rendben lesz Giovani Lo Celso is. Viszont sok játékosára még így sem számíthat a görög-ausztrál. Eltiltás miatt kimarad Yves Bissouma és Destiny Udogie, sérült Ryan Sessegnon, Manor Solomon, James Maddison, Ivan Perisic, Alfie Whiteman, Rodrigo Bentancur és Micky van de Ven.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – Porro, Romero, Davies, Emerson Royal – Sarr, Höjbjerg – Johnson, Kulusevski, Richarlison – Son

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.03.Premier League
everton
1:1
tottenham
Premier League
2022.10.15.Premier League
tottenham
2:0
everton
Premier League
2022.03.07.Premier League
tottenham
5:0
everton
Premier League
2021.11.07.Premier League
everton
0:0
tottenham
Premier League
2021.04.16.Premier League
everton
2:2
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Everton

Minden az Everton ellen van, de ők a jég hátán is képesek megélni. Ez a csapat anno Carlo Ancelotti irányítása alatt remekelt, a felsőház tagjai voltak, ám egy jó ideje már a kiesés elől menekülnek. Így volt ez többek között tavaly is, amikor pénzügyi nehézségekbe is ütköztek, ennek folyományaként pedig az FA idén tíz pontot levont tőlük, kiesőhelyre téve őket. Na, ebből a gödörből állt fel Sean Dyche, az Everton megmakacsolta magát, és egymás után gyűjti be a bajnoki győzelmeket. Sorozatban már négynél tartanak…

Ebben egyébként benne van egy Newcastle és egy Chelsea elleni siker is, legutóbb pedig a Burnley-t verték 2-0-ra. A gólokat André Onana és Michael Keane szerezték.

A második mérkőzését fogja a héten lejátszani a liverpooli együttes, hiszen a Ligakupa negyeddöntőjében szerepeltek. Kiestek, a Fulham tizenegyesekkel ütötte ki őket.

Hiába állnak az alsóházban, az idegenbeli mérlegük egy élcsapatéval vetekszik: 5-1-2-es mérlegük jobb, mint a Chelsea, a Newcastle, a Brighton, a Manchester United vagy az Aston Villa mérlege.

Aki biztosan kimarad, az Dele Alli, rajta kívül is vannak gondok, de az esély legalább megvan arra, hogy Vitalii Mykolenko, Abdoulaye Doucouré, André Gomes, Séamus Coleman és Ashley Young pályára lépjen.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Patterson, Tarkowski, Keane, Branthwaite – Harrison, Gueye, Garner, Onana, McNeil – Calvert-Lewin

Tippelde

Úgy gondolom, a vendégek bőven elégedettek lennének egy döntetlennel is, egy pontot elhozni a Tottenham otthonából – az ő helyzetükben – felérne egy győzelemmel.

A Spursnek mostanában kijött a lépés, ám a rengeteg sérült miatt aggódhatnak a szurkolóik. Meg azért is, mert az Everton idegenben nagyon jó.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső