Bologna – Atalanta: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.12.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 22.
Bologna
Teljesítmény:
N N N D N
  • Renato dall Ara
  • December 23. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Atalanta
Teljesítmény:
N N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétvége már – a megszokotthoz képest – elég lightos lesz, szóval egy picit agyalnunk kellett a meccseinket illetően. Nem volt könnyű kiválasztani azt a négy találkozót, amelyet ma közzé teszünk számotokra. Végül úgy döntöttünk, hogy a Serie A egyik rangadójával, a Bologna – Atalanta mérkőzéssel foglalkozunk elsőként.

A Thiago Motta vezette Bologna remek szezont fut, szerinetem elegendő bizonyítékként annyit megemlíteni, hogy a negyedik helyen állnak féltávnál a ligában, és épp most ütötték ki az Intert a Coppa Italiából.

Az Atalantának kevésbé megy, vagy lehet, hogy velük szemben sokkal nagyobbak az elvárások. Az mindenesetre biztos, hogy a sportfogadás szakemberei egy kemény mérkőzésre számítanak, ahol szerintük bármi lehet.

A 22betnél 2.75 a hazai győzelem, 2.90 a vendég, 2.95 a döntetlen.

Jöjjön a Bologna – Atalanta találkozó!

Bologna

Már tavaly is szimpatikus futballt mutatott be a Bologna, de akkor még a nagy áttörés elmaradt. Könnyen lehet, hogy idén is el fog, mindenesetre féltávnál a negyedik helyen állni, olyan csapatokat előzni, mint a Napoli, a Roma vagy a Lazio, igenis nagy szó. Az biztos, hogy Sinisa Mihajlovic elégedetten nézi a srácait és utódját, Thiago Mottát.

A brazil játékosnak is remek volt, de úgy tűnik, edzőként még nagyobb talentum, hiszen egy középcsapatból faragott olyan együttest, amely mindenkire veszélyes lehet. Mint azt a bevezetőben is mondtam, jó héten vannak túl: Megverték 2-0-ra az AS Romát a bajnokságban (Nikola Moro mellett Rasmus Kristensen öngólja segítette így őket győzelemhez), majd jött az Inter elleni kupameccs, melyet a hosszabbításban nyert meg a gárda: miután hátrányba kerültek, négy perc alatt összejött a fordítás Sam Beukema és Dan Ndoye találataival.

A dobogó már csak négy pontra, nem elérhetetlen, de közben oda kell figyelniük a hátuk mögé is, ugyanis a 8. Roma is csak három pontra van tőlük.

Az egyik legerősebb hazai teljesítmény az övék, a Juventus és az Inter szerepel csak jobban. A Renato Dall’Arában hatszor nyertek, egyszer ikszeltek, egyszer kaptak ki.

Két biztos sérültje van Mottának, Jesper Karlsson és Adama Soumauro, illetve még kétséges, hogy Riccardo Orsolini tudja-e vállalni a játékot. Lewis Ferguson már a keret tagja, ott volt az Inter elleni mérkőzésen is a kispadon.

A várható kezdőcsapat:

Skorupski – Posch, Beukema, Calafiori, Kristiansen – Freuler, Moro – Ndoye, Ferguson, Saelemaekers – Zirkzee

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.08.Serie A
atalanta
0:2
bologna
Serie A
2023.01.09.Serie A
bologna
1:2
atalanta
Serie A
2022.03.20.Serie A
bologna
0:1
atalanta
Serie A
2021.08.28.Serie A
atalanta
0:0
bologna
Serie A
2021.04.25.Serie A
atalanta
5:0
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Atalanta

Számomra masszív csalódás az Atalanta, vannak jó meccseik, tudnak ők remekül játszani, ám valami mégsem jó, mégsem kerek, és az, hogy ismét az első hatban végezzenek, nehéz lesz. Most is csak a hetedikek, köszönhetően annak, hogy szó szerint bárkitől képesek kikapni, bárkivel szemben képesek pontokat veszíteni.

Most mondjuk nem ez történt, a legutóbbi két fordulóban kijött a lépés, és előbb az AC Milant győzték le, majd a hétvégén a Salernitanát. Utóbbit 4-1-re verték meg, Luis Muriel, Mario Pasalic, Charles De Ketelaere és Aleksey Miranchuk góljaival.

Volt idő, amikor az Atalanta messzeföldön híres volt az idegenbeli jó teljesítményéről, azonban ez idén nincs meg. Több meccsüket bukták el, mint amennyit megnyertek, most épp 3-1-4-gyel állnak.

A védelemből és a támadók közül is lesz hiányzó, előbbi csoportba Rafael Tolói és José Luis Palomino, utóbbiba Gianluca Scamacca és El Bilal Touré tartozik.

A várható kezdőcsapat:

Musso – Scalvini, Djimsiti, Kolasinac – Zappacosta, De Roon, Ederson, Ruggeri – Koopmeiners; Muriel, Lookman

Tippelde

Nagyon jó formában a Bologna, tele önbizalommal várják az idegenben nem túl erős Atalantát. Egy Roma és egy Inter legyőzése után a bergamóiak sem fognak akadályt jelenteni.

Tippjeink a következők:

1.: Bologna győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Pontos eredmény: 2-1

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső