Bologna – Genoa: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 03.
Bologna
Teljesítmény:
V N N N N
  • Renato dall Ara
  • Január 05. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Genoa
Teljesítmény:
D N D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára még egy mérkőzés jut nekünk, azt pedig az olaszoktól hozzuk. Várhatóan a hétvége összes meccséről szót ejtünk, hiszen a spanyolok a hétvégén nem lépnek pályára, a németek még pihennek, az angolok meg majd az FA Kupában lesznek érdekeltek. Szóval nincs más hátra, mint belekezdeni a Bologna – Genoa találkozóba, amely pénteken nyitja a kövi fordulót.

A Bologna nagyszerű szerepléséről már beszéltünk, igaz még a tavalyi esztendőben. A Thiago Motta által vezényelt együttes ostromolja a BL-indulást érő helyeket, miközben olyan nagycsapatokat előznek, mint a címvédő Napoli, az AS Roma vagy a Lazio.

Ellenfelük újoncként csak bent akar maradni, egyelőre ez a cél, és ezt teljesítik is. Mondom, egyelőre…

Az online sportfogadás szakértői egyemberként állítják, a Bologna nyerni fog. A GGbet például 1.96-ot ad a hazaiakra, 4.50-et a vendégekre, 3.10-et a döntetlenre.

Bologna

Egészen váratlan helyen, váratlan időben botlott meg a Bologna, mielőtt szünetre vonultak volna a játékosok karácsonyfát díszíteni, az Udinese verte őket meg 3-0-ra. Ez nem csak egy basic vereség volt, amit Thiago Motta majd elfeledtet velük, ez egy olyan vereség volt, ami miatt lecsúsztak a negyedik, Bajnokok Ligáját érő helyről, megelőzte őket a Fiorentina.

Persze még messze nincs vége a bajnokságnak, és ne feledjük el azt sem, hogy a Bologna így is túlteljesít. Ha már kiharcolják az európai kupaindulást, az hatalmas szó lesz egy erősen kiegyenlítettnek mondható mezőnyben.

A váratlan időről is szeretnék mondani valamit. Azért volt váratlan a Bologna udinei veresége, mert azt megelőzően nagyszerű formában voltak. Csak a Fiorentinától kaptak ki, miközben egyre-másra szedték be a nagyobbnál nagyobb győzelmeket. Többek között legyőzték a Laziot, az Atalantát, az AS Romát, míg a kupában kiverték az Intert.

Itthon van lehetőségük most a javításra, és mivel ebben a szezonban csak egy vereségük van a Renato Dall’Arában, sanszos, hogy ez a javítás össze is jön…

Elviekben három sérültjére nem számíthat Motta: Adama Soumaoro, Jesper Karlsson és Dan Ndoye marad ki, bár a svájci lehet, hogy a kispadra leülhet.

A várható kezdőcsapat:

Skorupski – Posch, Beukema, Lucumi, Calafiori – Ferguson, Freuler, Moro – Orsolini, Zirkzee, Saelemaekers

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.21.Serie A
genoa
0:1
bologna
Serie A
2021.09.21.Serie A
bologna
2:2
genoa
Serie A
2021.05.12.Serie A
bologna
0:2
genoa
Serie A
2021.01.09.Serie A
genoa
2:0
bologna
Serie A
2020.02.15.Serie A
bologna
0:3
genoa
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Genoa

A kiesést követően nem sokat ült a másodosztályú babérokon a Genoa együttese, és egyből visszakerültek, méghozzá a második helyen. A nyári erősítéseknek köszönhetően azt mondtuk, ez a csapat idén nem a kiesés ellen fog küzdeni, többek között megvették az olasz válogatott új üdvöskéjét, Mateo Reteguit, mellette érkezett még Josep Martínez, George Puscas, Mattia Aramu, Junior Messias és Radu Dragusin is.

Kezdetekben nem igazán jöttek az eredmények, de belelendült Alberto Gilardino csapata, és féltávnál a 12. helyen állnak.

Annyira biztonságban azért nem érezhetik magukat, mert a még kiesőhelyen levő Cagliari mindössze hat pontra van tőlük.

Az utóbbi időben elkerülték őket a vereségek, igaz, a győzelmek is. Az utolsó öt meccsükből egyet nyertek meg (Sassuolo), egyet veszítettek el (Monza), háromszor ikszeltek (Empoli, Juventus, Inter). Az Inter elleni találkozón 1-1-et játszottak, ezt rendezték utoljára, góljukat Radu Dragusin szerezte.

Idegenben nem igazán megy nekik, mindössze két győzelmük van, egy döntetlenjük és már hat vereségük.

Az egykori remek támadó minden játékosa egészséges, se sérült, se eltiltott nem nehezítheti meg a dolgát.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Dragusin, Bani, De Winter – Sabelli, Malinovsky, Badelj, Strootman, Martin – Gudmundsson, Retegui

Tippelde

A múltkori buktát most ki lehetne javítani, de a Genoa nem könnyű ellenfél. A hazai pálya előnye viszont itt sokat nyomhat a latba…

Tippjeink a következők:

1.: Bologna győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső