Inter – Verona: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 04.
Inter
Teljesítmény:
D N V N D
  • Giuseppe Meazza
  • Január 06. 12:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Verona
Teljesítmény:
V N V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Míg tegnap és előtte inkább a spanyol futball került középpontba, a hétvégét az olaszok fogják majd uralni. Becsúszhat némi FA Kupa, de… maradunk inkább azoknál, melyeket egy fokkal könnyebb kiismerni. És az FA Kupa nem tartozik ezek közé…

Így hát a Serie A teljes fordulójáról beszélni fogunk, ma csak arról. Kezdésnek jöjjön az Inter – Verona, mely az online sportfogadás szempontjából nem a legizgalmasabb mérkőzés. Egyértelműen az Inter az esélyes, egyrészt vezetik a bajnokságot, másrészt tavaly 6-0-ra győzték le az épphogy bennmaradó együttest.

A bukmékerek egyébként nem is igazán fizetnek a hazaiakra, a vendégekre annál inkább. A Powbet oldalán 1.17 a hazai győzelem, 7.00 a döntetlen, 17.00 a vendégsiker.

Inter

Mondanám, hogy magabiztosan vezeti a bajnokságot az Inter, de ez nem így van. Nagyon nem is volt így, négy pont még nem egy behozhatatlan előny, de karácsony előtt még ebből is tudott faragni a Juventus, akik saját meccsüket megnyerték, míg az Inter botlott. A Genoa otthonába látogattak, ahol Marko Arnautovic góljával meg is szerezték a vezetést, de még az első félidőben egyenlített a Genoa. És kész. A második játékrészben semmi sem történt. Még csak gólszerzési esélye sem volt az Internek, 0.00-s xG-vel lehozták a második félidőt.

Az előny még előny, a kérdés, hogy meddig. A következő fordulóban a Juventus a sereghajtóval játszik, az Internek így kötelező nyernie.

Szerencséjükre a San Siroban ez menni is szokott, főleg a Verona ellen. Idei hazai mérlegük hét győzelemből, egy döntetlenből és egy vereségből áll, eddig 9 meccsen 5 gólt kaptak, ami az egyik legjobb teljesítmény.

Mivel a Verona még soha nem nyert a Giuseppe Meazzában (számtalan vereség mellett két döntetlent tudtak elérni, az utolsót tíz éve), még egy tartalékosabb összeállításban is gólokkal kéne nyerni Alexis Sánchezéknek.

Egyelőre új érkező nincs, de Tajon Buchanan megvásárlása nagyon valószínűnek tűnik. Ami pedig a hiányzókat illeti, Inzaghi Federico Dimarcora, Lautaro Martínezre és Juan Cuadradora nem számíthat.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Bisseck, Acerbi, Bastoni – Pavard, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Carlos Augusto – Thuram, Arnautovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.03.Serie A
verona
0:6
inter
Serie A
2023.01.14.Serie A
inter
1:0
verona
Serie A
2022.04.09.Serie A
inter
2:0
verona
Serie A
2021.08.27.Serie A
verona
1:3
inter
Serie A
2021.04.25.Serie A
inter
1:0
verona
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Verona

Nagy nehézségek árán sikerült tavaly megmenekülnie a Veronának, egy akkor behozott szabálynak köszönhetően lehetőséget kaptak egy osztályozóra, amit végül lehoztak sikeresen, így nem ők, hanem a Spezia esett ki, hiába álltak a tabellán előrébb.

A Verona nem tudott változtatni, a bennmaradást kiharcoló mester, Marco Zaffaroni távozott, a helyét pedig Marco Baroni vette át.

A csapat most nincs kiesőhelyen, de ez könnyen megváltozhat, tekintve, hogy a Cagliarinak is 14 pontja van, az Empolinak meg 13, a sereghajtó Salernitanának 12.

A legutóbbi öt meccséből egyet nyert meg a gárda, fontos sikert arattak a Cagliarival szemben, de egy héttel később a Salernitana 1-0-ra legyőzte őket.

Idegenben 1-2-6-os mérlegük van, ami mondanom sem kell, az Inter ellen nem túl biztató.

Az már annál inkább, hogy nincs sérültjük, sem eltiltottjuk.

A várható kezdőcsapat:

Montipo – Tchatchoua, Dawidowicz, Hien, Doig – Folorunsho, Hongla – Faraoni, Kallon, Lazovic – Djuric

Tippelde

Azért néhány évvel ezelőtt a Verona kezdője még teljesen más volt. Sokkal erősebb, minőségibb kerettel dolgozhatott az edző, majd szépen elszórakozták a legjobbjaikat, apróért eladva őket.

Ebből lehet, hogy idén már kiesés lesz, ami viszont még valószínűbb, hogy szombaton vereséget fognak szenvedni.

Tippjeink a következők:

1.: Inter győzelem (0-1-es hendikep)

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső