Las Palmas – FC Barcelona: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 03.
Las Palmas
Teljesítmény:
V D N N N
  • Estadio Gran Canaria
  • Január 04. 21:30
Nézd élőben itt:
Joker8
FC Barcelona
Teljesítmény:
V N D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön egy országos kettes! Oké, a Barcánál mostanában nincs olyan, hogy biztosra meg lehet mondani, milyen eredményt fognak játszani. Xavi együttese gödörben van, rég nem láttuk már a Barcát a negyedik helyen. Pedig már eltelt a bajnokság fele, és nem mellesleg a Barcelona csapata a LaLiga címvédője… Ellenfelük most egy újonc lesz, a Las Palmas, amely nem úgy játszik, mint egy újonc. A Kanári-szigeteken székelő csapat ahhoz képest, hogy most került fel az élvonalba, ott van a tabella első felében, és hazai pályán bárkire veszélyt tudnak jelenteni. Így a nem túl jó állapotban levő Barcára is.

A katalánok Vitor Roque-ban látják a megoldást, aki egyébként megérkezett Barcelonába, de egy fecske nem fog nyarat csinálni.

Ami a sportfogadás szakértőinek szorzóit illeti, vendéggyőzelemre számítanak a 20betnél: A Las Palmasra most 6.00-t, a döntetlenre 4.25-öt, az FC Barcelonára 1.58-at adnak.

Következzen a Las Palmas – FC Barcelona találkozó!

Las Palmas

Ahhoz képest, mit szoktunk meg a liftező Las Palmastól, nem azt kaptuk. Egyelőre. A sárgamezes újonc tavaly a második helyen került fel az élvonalba, és nagyon úgy néz ki, meg fogják őrizni élvonalbeli tagságukat. Mondanám, hogy van esélyük többre is, de egyrészt nagyon messze vannak az első hattól, másrészt már ez, a mostani 10. helyük is elégedettségre ad okot. Ugyanis a csapat célja mindössze annyi volt a szezont megelőzően, hogy ne essenek ki.

Félidőben 7-4-7-es mérleggel és 25 szerzett ponttal állnak, nem is rossz formában. Igaz, becsúszott mostanság két vereség, előbb a Real Betis, majd az Athletic Bilbao győzte le őket (mindketten 1-0-ra), de szerintem ezzel lehetett is számolni.

Nem lőnek sok gólt (csak a Cadiz rúgott kevesebbet náluk), de nem is kapnak sokat, az egyik legjobb védelem az övék (egészen konkrétan csak a Real Madrid kapott náluk kevesebbet).

Hazai pályán csak egyszer kaptak ki, mellette négy győzelmük, három ikszük van.

Mesterüknek, José Francisco García Pimientának, egy kissé át kell alakítania a kezdőt, hiszen Julian Araujo nem játszhat anyaegyesülete ellen, illetve Alvaro Lemos is sérült. Egy másik kulcsemberük, Saul Coco utolsó meccsét játszhatja, mielőtt a válogatottjához csatlakozna, de lehet, hogy már ezen a mérkőzésen sem lesz ott.

A várható kezdőcsapat:

Valles – Suarez, Coco, Marmol, Cardona – Munoz, Perrone, Rodriguez – Park, Munir, Sandro

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2018.03.01.LaLiga
las palmas
1:1
barcelona
LaLiga
2017.10.01.LaLiga
barcelona
3:0
las palmas
LaLiga
2017.05.14.LaLiga
las palmas
1:4
barcelona
LaLiga
2017.01.14.LaLiga
barcelona
5:0
las palmas
LaLiga
2016.02.20.LaLiga
las palmas
1:2
barcelona
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

FC Barcelona

Megérkezett tehát Vitor Roque, aki az új Messi – Lewandowski – Pedri – Gavi, egyszóval minden, mindent tőle várnak, holott az Atletico Paranaensétől vásárolt tinédzser még semmit nem tett le az asztalra. Könnyen lehet, hogy már most bemutatkozhat, ha sikerül őt regisztrálni, ha sikerül minden papírmunkát elvégezni.

A Barcának kell valaki, aki kicsit összekapja őket, mert ez az ősz azért távolról sem sikerült olyan jól, mint amire egy bajnoki cím után számítani lehetett. Sokaknak megkopott a játéka, csak néha tudnak kiemelkedni (Robert Lewandowski például kifejezetten ezen játékosok közé tartozik), sok a sérült, kevés a pénz, satöbbi…

A félidőnél a bajnokságban csak a negyedik helyet foglalják el, ami másnál esetleg elfogadható, de a Barcelonánál nem.

Mindent elárul a csapatról, hogy az utóbbi öt meccsükből (és itt most tétmérkőzésről beszélünk) kettőt nyertek meg, egyen ikszeltek, kettőt elveszítettek.

Karácsony előtt a Club Americával játszottak egy barátságos mérkőzést, amit szintén elveszítettek.

Jó hír, hogy Frenkie de Jong visszatérhet, de így is lesznek hiányzók a középpályáról, sem Pedri, sem Gavi nem bevethető.

Illetve ott van Marc-André ter Stegen, Inigo Martínez és Marcos Alonso is, ők szintén sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Pena – Cancelo, Araujo, Kounde, Balde – Roberto, De Jong, Gundogan – Raphinha, Torres, Lewandowski

Tippelde

Benne van a meglepetés a pakliban, bár a Las Palmasnak is át kell alakulnia a hiányzók miatt. Márpedig ott a pad nem olyan hosszú, mint a Barcánál. Ettől függetlenül a gránátvörös-kék együttes nem győzött meg minket az ősszel, és főleg nem győzött meg idegenben…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső