Bournemouth – Sheffield United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 07.
Bournemouth
Teljesítmény:
N V V D V
  • Vitality Stadium
  • Március 09. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sheffield United
Teljesítmény:
V V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai nap utolsó meccséhez érkeztünk, ezt is az angol élvonal szombati találkozói közül választottuk. Nyugi, nem feledkeztünk meg az igazi rangadókról sem, holnap azokra is sor kerül.

Azért ezt a mérkőzést választottuk, mert tipp szempontjából ez egy kicsit könnyebb, és egy ilyen durva, BL-lel meg EL-lel és EKL-lel karöltött hét után egy sima meccs is jól jönne.

A Bournemouth nem a legjobb csapat a PL-ben, nincsenek is a legjobb formában, de látva a Sheffield United mostanában nyújtott teljesítményét, simán nyerniük kell.

Kerkezék egy győzelemmel megszilárdíthatják helyüket a középmezőnyben, míg a vereség a Sheffieldet még mélyebbre lökheti. Mondjuk már nincs nagyon mélyebb számukra…

Jöjjön a Bournemouth – Sheffield United találkozó!

Bournemouth

A biztos bennmaradás szempontjából fontos időszakban van most a Bournemouth. A gyenge formájukból kell kilábalniuk, és szinte egymás után következnek azok a mérkőzések, melyeket a cseresznyéseknek meg is kell nyerniük. Múlt héten játszottak a Burnley-vel, most jön a Sheffield United, majd ezután a Lutonnal és az Evertonnal is találkoznak.

Andoni Iraola számára ez az a négy meccs, amit kötelezően hozni kell, és akkor biztosan a PL-ben maradnak véleményem szerint. Lehet, hogy így sem lesz semmi gond a kieséssel, mert relatíve messze vannak a 18. helytől.

Ha már szóba került a Burnley, említsük meg, hogy idegenben sikerült őket 2-0-ra legyőzni, ezzel a Championship felé taszítva az újoncot. A vendégek góljait Justin Kluivert és Antoine Semenyo szerezték, Kerkez kezdőként 89 percet játszott.

A Bournemouth most otthon lép pályára, ahol eddig nem teljesítettek olyan jól. Három meccset nyertek, négyszer ikszeltek, ötször kaptak ki. Ez a negyedik leggyengébb teljesítmény hazai környezetben a PL csapatai közül.

A Burnley elleni mérkőzésen Marcos Senesit le kellett cserélni, és egyelőre nem tudják megmondani, mikor térhet vissza. Iroala szűkén van a védőknek, minden bizonnyal Chris Mepham fog játszani Ilya Zabarnyi mellett.

Sérült még Max Aarons, Lloyd Kelly, James Hill, Tyler Adams és Ryan Fredericks.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Smith, Zabarnyi, Mepham, Kerkez – Christie, Cook – Semenyo, Kluivert, Tavernier – Solanke

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.25.Premier League
sheffield united
1:3
bournemouth
Premier League
2022.04.09.Championship
sheffield united
0:0
bournemouth
Championship
2021.10.02.Championship
bournemouth
2:1
sheffield united
Championship
2020.02.09.Premier League
sheffield united
2:1
bournemouth
Premier League
2019.08.10.Premier League
bournemouth
1:1
sheffield united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sheffield United

A helyzet egyre kétségbeejtőbb, és most már egy jó ideje nem látom azt a Sheffielden, hogy bent tudnak maradni. Hétfőn este negyedóra után indultak hazai drukkereik az Arsenal elleni találkozóról, ekkor már 3-0-ra mentek a vendégek. A vége 0-6 lett. Hazai pályán ezzel egy kifejezetten borzalmas formát mutatott be a Blades, az elmúlt három meccsükön kaptak tizenhat gólt, és nem rúgtak egyet sem.

Idegenben sem nagyon megy nekik, hiába a Luton elleni kiesési rangadón aratott győzelem, ha mást képtelenek megverni. Az utolsó tíz bajnokijukból egyet nyertek meg, kikaptak hétszer, ikszeltek kétszer.

Tökutolsók a PL-ben, és egyre távolodnak tőlük a csapatok, akiknek még van esélyük a bennmaradásra. Jelen pillanatban a Nottinghammel szemben hátrányuk tizenegy pont, ami alapesetben nem lenne behozhatatlan, de ennek a csapatnak valószínűleg az lesz.

A zakók ellenére még mindig Chris Wilder a csapat edzője, de várhatóan hamarosan ő is távozik. Lehet, hogy ezt a szezont már kihúzza, az is lehet, hogy a jövő héten távozik…

Nézzük a Sheffield idegenbeli mérlegét, aztán majd a sérülteket, hiányzókat:

A Blades a legrosszabb együttes idegenben, egy győzelmük mellett kétszer ikszeltek, tízszer kaptak ki. Harminc gólt kaptak, amely a legtöbb, tízet rúgtak, ez meg a legkevesebb.

Sérültek: Cameron Archer, John Egan, Chris Basham, Anis Ben Slimane, Rhys Norrington-Davies, Max Lowe, Daniel Jebbison, Rhian Brewster.

Eltiltott: Mason Holgate.

A várható kezdőcsapat:

Grbic – Bogle, Ahmedhodzic, Trusty, Robinson – Norwood, Vini Souza, Hamer – McAtee, Brereton Díaz – McBurnie

Tippelde

Most is ugyanazt az egy mondatot tudom mondani, mint korábban: A Bournemouthnak kötelezően kell hozni ezt a mérkőzést.

Fő tippek:

1.: Bournemouth győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Egyéb tippek

1.: Sárga lapok: Over 3,5

2.: Dominic Solanke bármikor gólt szerez

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső