Bosznia-Hercegovina – Ukrajna: Fogadási Tippek és EB-selejtező Előzetes – 2024.03.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 18.
Bosznia-Hercegovina
Teljesítmény:
V V V N V
  • Bilino Polje
  • Március 21. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Ukrajna
Teljesítmény:
D N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szó szerint úgy kell vadászni a jó meccseket erre a hétre. Csütörtökön lesz néhány Eb-pótselejtező, ami izgalomra ad okot, meg majd később néhány barátságos meccs, ami a minősége miatt lehet megfelelő számunkra. De mára így csak négy mérkőzéssel készültünk nektek, egyszerűen nem találtunk több olyat, amiről érdemes lehet írni.

A Bosznia-Hercegovina – Ukrajna találkozó az egyik pótselejtező, amely még csak az elődöntő, az itteni győztesnek majd az Izrael – Izland meccs győztesével kell megvívnia.

Előzetesen talán az ukránok az esélyesebbek, de egy ilyen meccsen sosem lehet tudni…

Bosznia-Hercegovina

Három csapatnak van még esélye odaérni a nyári EB-re, köztük van Bosznia-Hercegovina is. No nem az Eb-selejtezőn mutatott teljesítményük miatt, mert az szó szerint szörnyűség volt, hanem a Nemzetek Ligájában elért eredményeik hozták nekik tető alá a pótselejtezőt.

Bosznia-Hercegovina nemrég még egy igazán nagy csapatnak volt mondható. Ugyan világeseményre régen, tíz éve nem jutottak ki, a Nemzetek Ligájában nemrég még a legfelsőbb divízióban találtuk meg őket.

Aztán elindult egyfajta hanyatlás és Edin Dzekoék kiestek az A divízióból, miközben a nagy világeseményektől megint csak távol maradtak. A mostanira tehát az NL miatt van lehetőségük (megnyerték a B divíziót Finnország, Montenegró és Románia előtt), míg Eb-selejtezős csoportjukban csak az utolsó előttiek lettek. Egyedül Liechtensteint előzték meg, Izland, Luxemburg, Szlovákia és Portugália előttük végzett.

Az utolsó öt meccsükből négyet buktak el, egyet nyertek meg. A mostani találkozó egy meccsen dől el, és ezt otthon játszhatják a bosnyákok, itt az utolsó tíz meccsükből hatot nyertek meg, négyet buktak el.

A keret tekintetében nem sok meglepetést hozott Savo Milosevic, a szeptemberben kinevezett szövetségi kapitány. Vele egyébként elég nagyot kockáztatnak, hiszen 2021 óta nem dolgozott sehol, korábbi megbízatásai után 2019-ben kezdett menedzseri pályafutást, azóta a Partizant és az NK Olimpiját irányította.

A teljes keret:

Kapusok: Ibrahim Shehich, Nikola Vasil, Kenan Piric

Védők: Amar Dedic, Jusuf Gazibegovic, Eldar Civic, Sead Kolosinac, Anel Ahmedhodzic, Adrian Barisic, Dannis Hadzikadunic, Renato Gojkovic, Nihad Mujakic

Középpályások: Rade Krunic, Gojko Cimirot, Ivan Bašić, Benjamin Tahirović, Miralem Pjanic, Denis Huseinbasic, Haris Hajrandinovic, Amar Rahmanovic

Támadók: Edin Dzeko, Ermedin Demirovic, Haris Tabakovic, Nemanja Bilbija, Said Hamulic, Smile Prevljak, Dal Varesanovic

A várható kezdőcsapat:

Piric – Gazibegovic, Ahmedhodzic, Kolasinac, Civic – Krunic, Pjanic, Basic – Hamulic, Dzeko, Demirovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2021.11.16.Vb-selejtező 2022
bosznia hercegovina
0:2
ukrajna
Vb-selejtező 2022
2021.10.12.Vb-selejtező 2022
ukrajna
1:1
bosznia hercegovina
Vb-selejtező 2022
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ukrajna

Szintén egy korábbi kiváló labdarúgó foglal helyet az ukrán válogatott kispadján. Hosszú idő után végre sikerült a terv, Serhiy Rebrov elfogadta a felkérést, és leült a csapat kispadjára. Januárban aztán kapott egy méltó segítséget, Andriy Shevchenkot nevezték ki ugyanis a szövetség elnökének. Veretes névsor, és a Rebrov által összeállított keret sem kutya. De róluk majd később.

Az ukrán válogatott szintén a Nemzetek Ligájának köszönheti, hogy még versenyben van az EB-re jutásért. Hiszen a selejtezőben – nem meglepő módon – Anglia és Olaszország megelőzte őket. Azért még így is nyitva hagyták a továbbjutás kérdését a legvégéig, az utolsó körben – Olaszország legyőzésével – ők lettek volna a másodikok. De csak egy 0-0-ra futotta Spallettiék ellen.

A csapat így is büszke lehet teljesítményére, hiszen az utóbbi időben számtalan nehézségük van (gondolok itt a kialakult háborús helyzetre), mégis minőségi futballt tudnak letenni az asztalra. És esélyes, hogy ott lesznek majd a mostani EB-n is.

Az utóbbi tíz mérkőzésükből kettőt buktak el, Angliától és Olaszországtól kaptak ki, ami azért várható volt. A két „hazain” a nagyokat meg tudták fogni, döntetlent értek el Southgate és Spalletti együttese ellen is.

A teljes keret:

Kapusok: Georgii Bushchan, Anatolii Trubin, Andrii Lunin

Védők: Oleksandr Karavayev, Denys Popov, Mykola Matvienko, Yukhym Konoplya, Valerii Bondar, Bohdan Mykhailichenko, Vitalii Mykolenko, Ilya Zabarnyi, Maksym Taloverov

Középpályások: Oleksandr Zubkov, Heorhii Sudakov, Mykola Shaparenko, Volodymyr Brazhko, Oleksandr Pikhalenok, Oleksandr Zinchenko, Viktor Tsygankov, Mykhailo Mudryk, Serhiy Sydorchuk, Ruslan Malinovsky

Támadók: Artem Dovbyk, Roman Yaremchuk, Danylo Sikan, Vladyslav Vanat

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Konoplya, Mykhailichenko, Zabarnyi, Mykolenko – Sydorchuk – Tsygankov, Sudakov, Zinchenko, Mudryk – Dovbyk

Tippelde

Minden tekintetben erősebbnek érzem az ukrán válogatottat. Ha a helyszín nem Zeneca lenne, egy fokkal magabiztosabb lennék.

Fő tippek:

1.: Ukrán győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

2.: Pontos eredmény: 0-1 vagy 0-2

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső