Manchester United – Everton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 07.
Manchester United
Teljesítmény:
V N V N N
  • Old Trafford
  • Március 09. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Everton
Teljesítmény:
V D D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap végére még az angol élvonal szombati játéknapjára kalauzollak el benneteket. A múltheti manchesteri derby után ismét elővesszük a Manchester United csapatát, Erik ten Hagék most abban bíznak, több jut nekik az Everton ellen otthon, mint a City ellen idegenben.

Ahhoz képest, hogy 3 kapura lövésük volt az egész mérkőzésen, sokáig vezettek Guardioláék ellen, de azt nem lehetett kibírni, amit az égszínkékek műveltek. Így a United egy picit megint távolabb került kitűzött céljától.

Az Everton most egy kissé nyugodtabb lehet, négy pontot visszakaptak a levont tízből, így messzebb kerültek a kiesőzónától. De azért még annak közelében vannak, így hát minden pont jól jön nekik a kiesés ellen folytatott küzdelemben.

Jöjjön a Manchester United – Everton mérkőzés!

Manchester United

Valóságos őrület, ami az Etihadban zajlott, és szerintem meglepő, hogy André Onana megúszta három kapott góllal. A City ugyanis összesen 27 kapura lövéssel próbálkozott, pont annyival, mint ahány százalékban a Unitednél volt a labda… Ez azért sokatmondó.

A találkozó elején egyszer jutott el a kapuig a vendégcsapat, Marcus Rashford révén pedig a vezetést is megszerezték. De innentől minden egyes mozdulatukon az látszott, csak meg akarják tartani az egygólos előnyt. Ez egy félidőn át sikerült, aztán beindult a hazai henger.

A vereségre lehetett számítani, ahogy a Tottenham sikerére is. Ami azért fontos, mert ők vannak a MU előtt. Most már hat ponttal.

Az együttes mögött két pontra a WHU, négyre a NUFC. Ha ten Hag európai kupát akar, még most össze kell magukat szedni.

Hazai pályán nem megy annyira. Hét győzelem, egy döntetlen, öt vereség, ez most a mérleg az Álmok Színházában.

Persze sokat számít a védelem rengeteg tagjának kiesése, a legfőbb gólvágó sérülése, és még sorolhatnánk a problémákat. Nézzük is meg, kikre nem számíthat a menedzser:

Kiesett a védelemből Luke Shaw, Tyrell Malacia, Aaron Wan-Bissaka és Lisandro Martínez, valamint előbbről Anthony Martial, Rasmus Höjlund, Mason Mount, kisebb sérülés miatt a City ellen nem játszhatott Harry Maguire, illetve az előző meccsen, Marcus Rashford és Jonny Evans is kapott egyet, de várhatóan ott lehetnek az Everton ellen.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Varane, Maguire, Lindelöf – Mainoo, Casemiro – Antony, B. Fernandes, Garnacho – Rashford

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.26.Premier League
everton
0:3
man united
Premier League
2023.04.08.Premier League
man united
2:0
everton
Premier League
2023.01.06.FA Kupa
man united
3:1
everton
FA Kupa
2022.10.09.Premier League
everton
1:2
man united
Premier League
2022.04.09.Premier League
everton
1:0
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Everton

Pont jókor adtak vissza pontokat az Evertonnak, mert Sean Dyche legénysége mostanság nem igazán gyűjti a három pontokat. Utolsó bajnoki győzelmükre december közepén került sor, azóta kiestek a Ligakupából, az FA Kupából, a bajnokságban pedig a döntetlenek és a vereségek váltják egymást.

Konkrétan győzni kereken tíz meccs óta nem tudnak.

A hétvégén a West Ham United győzte le őket 3-1-re, annak ellenére kaptak ki a liverpooliak, hogy Beto góljával még ők vezettek. Az Udinesétől szerzett csatár előtte egyébként kihagyott egy büntetőt, amit aztán a fővárosiak három góllal büntettek meg.

Miután visszakaptak négy pontot az elvett tízből, az Everton egy kicsit biztonságosabb vizekre evezett, előnyük most öt pont a Lutonnal szemben, akik már kiesőhelyen vannak. Még a Forestet is sikerült megelőzniük, de attól még messze vannak, hogy simán bent maradjanak.

Idegenben jobbak, mint otthon, háromszor annyi pontot gyűjtöttek távol a Goodison Parktól. Mérlegük 5 győzelemből 3 döntetlenből és 5 vereségből áll.

Sérült még mindig Dele Alli, Arnaut Danjuma és Idrissa Gueye sem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko – Harrison, Onana, Garner, McNeil – Doucouré – Beto

Tippelde

Beto megtarthatja helyét a kezdőben a gólja után, az Everton pedig ezúttal is egy védekezőbb felállásban fog pályára lépni. A MU-nak ezt a mérkőzést kötelezően kell hoznia, egy tíz meccse nyeretlen ellenfél ellen, otthon…

Fő tippek:

1.: Manchester United győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Sárga lapot kap: Abdoulaye Doucouré

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Kétgólos vezetésnél a Casinia meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső