Fulham – Liverpool: Fogadási Tippek és Angol Ligakupa Előzetes – 2024.01.24.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 22.
Fulham
Teljesítmény:
V V N N V
  • Craven Cottage
  • Január 24. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó mérkőzésünkön visszatérünk oda, ahol elkezdtük a napot. Vagyis Angliába, az Angol Ligakupa elődöntőihez. Kedden rendezik a Chelsea – Middlesbrough találkozót, míg szerdán jön a másik párosítás, a Fulham – Liverpool. Alapjáraton erre is azt mondhatnánk, sima ügy, de idén a fővárosiak mindkét alkalommal megszenvedtették Szoboszlaiékat.

A bajnokságban 4-3-ra nyertek az Anfielden, majd szintén itt a Ligakupában egy szűk 2-1-es előnyt szedtek össze.

Nem biztos, hogy ez a Craven Cottage-en elegendő lesz, ám biztos vagyok benne, hogy Jürgen Klopp fejében már összeállt a taktika a döntőbe jutáshoz.

Bár a Ligakupa nem egy nagy trófea, nem egy fontos sorozat, ennyire közel a fináléhoz egyikük sem fogja azt mondani, oké, köszi, én ezt nem kérem.

Fulham

Ezen a héten a Fulhamnek is volt lehetősége a pihenésre, Marco Silva legényei tizenharmadikán léptek pályára utoljára. Akkor a bajnokságban a Stamford Bridge-re utaztak, a Chelsea pedig egy tizenegyesgóllal legyőzte őket.

A Fulhamnek ez volt sorozatban a második veresége, hiszen a Pool ellen is kikaptak az elődöntőben. Ezúttal sem könnyítették meg Kloppék dolgát, Willian góljával még ők voltak előnyben. Aztán mégis kikaptak, ahogy a bajnoki meccsükön is.

A Fulham otthonában nem könnyű nyerni, mostanában ezt az érzést csak a Burnley tapasztalta meg, pedig olyan csapatok is megfordultak itt, mint a West Ham United vagy az Arsenal. A gárda a legutóbbi öt meccséből négyet megnyert, és csak egyet bukott el.

Az együttesnek nincs nagyon sérültje, egyedül Adama Traoré marad ki emiatt. Van viszont más hiányzó, egészen konkrétan három is, mindannyian az ANK miatt nem léphetnek pályára, pedig Calvin Bassey, Alex Iwobi és Fode Ballo-Touré is szerepet kaphatna a Pool ellen.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Castagne, Adarabioyo, Diop, Robinson – Reed, J. Palhinha – Reid, Pereira, Willian – R. Jiménez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.10.Angol Ligakupa
liverpool
2:1
fulham
Angol Ligakupa
2023.12.03.Premier League
liverpool
4:3
fulham
Premier League
2023.05.03.Premier League
liverpool
1:0
fulham
Premier League
2022.08.06.Premier League
fulham
2:2
liverpool
Premier League
2021.03.07.Premier League
liverpool
0:1
fulham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Liverpool

Megerősítette első helyét a tabellán Jürgen Klopp legénysége, akik a magyaros rangadón, a Bournemouth ellen – magyarok nélkül – játszottak egy jó kis meccset. Ezzel valószínűleg a cherries szurkolói nem értenek egyet, a vörösök viszont igen. A Pool 4-0-ra nyert, egy gól nélküli első félidőt követően kiütötték ellenfelüket. Két játékos duplázott, Darwin Núnez és Diogo Jota is betaláltak. Szóval Mo Salah nem is annyira nélkülözhetetlen?

Bárhogy is, az egyiptomi nélkül kell helyt állni a Fulham otthonában, megtartani vagy tovább növelni egygólos előnyüket.

Ami az eddigi két Fulham elleni meccset látva nem lesz egyszerű. Azt még tegyük hozzá, hogy a Pool ritkán annyira meggyőző idegenben, mint amilyen meggyőzők tegnap voltak. De azért az utolsó öt meccsükön a mérleg meglehetősen korrekt: Négy győzelem, egy vereség.

A csapat hiányzói szerdán a következők lesznek: Mo Salah, Endo Wataru (válogatott), Joel Matip, Konstantinos Tsimikas, Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic, Andy Robertson, Trent Alexander-Arnold (sérülés). Kétséges továbbá, hogy Szoboszlai Dominik a pályán lehet-e, valószínűleg igen.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Bradley, Konaté, van Dijk, Gomez – Elliott, Mac Allister, Gravenberch – Jota, Núnez, Diaz

Tippelde

Kemény mérkőzés lesz ez, és a vendégek továbbjutása nincs kőbe vésve. Mindenesetre az esélyek mellettük szólnak.

Tippjeink a következők:

1.: Liverpool továbbjutás

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső