Brentford – Chelsea: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 29.
Brentford
Teljesítmény:
V V V N V
  • Brentford Stadium
  • Március 02. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Chelsea
Teljesítmény:
N V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napot az angol élvonal fogja uralni, ha tetszik, ha nem. Bár gondolom ez sokatokat nem zavar. 😊 A héten már másodjára foglalkozunk Angliával, de a hét közepén az FA Kupa meccseiről volt szó, addig most a bajnoksággal.

A következő meccsünkön két olyan csapat szerepel, akik mondjuk ki bátran, csalódást okoznak. A Brentfordtól többet vártunk a szezon elején, de az ő gyengébb szereplésük valahol még megmagyarázható. A Chelsea-é már kevésbé. Mauricio Pochettino lényegében bárkit akart, megkapta, Todd Boehly egymilliárd eurót költött a keret megerősítésére. Hogy végül jó szemmel igazoltak-e, azt mi is látjuk. Nem igazán.

A Chelsea egy elbukott Ligakupa-döntő után javítana a bajnokságban, ami a Brentford otthonában nem lesz könnyű.

Következzen a Brentford – Chelsea mérkőzés!

Brentford

Úgy tűnik, csak ideig-óráig segített a puszta tény, hogy Ivan Toney nyolchónapnyi kihagyás után visszatérhetett a pályára. A támadó teljesítményére azóta sem lehet panasz, az eredményekre viszont már annál inkább. Thomas Frank egyelőre még kitart, a nagy kérdés az, meddig. Bizonyára a vezetőség is tisztában van a szezon során felmerülő problémákkal, ők is látják a keretet meccsek előtt, látják, mi folyik a pályán. De a végtelenségig a dánt sem hagyhatják a kispadon, mert a végén a méhek még kiesnek.

És bár ez az idény előtt elképzelhetetlennek tűnt, mostanra már nem az. A Brentfordot már csak négy csapat előzi meg a tabellán, ebből ugyebár három ki fog esni.

Öt pont az előnyük a Lutonnal szemben, tekintve, hogy még tizenkét forduló hátra van, ez nem akkora nagy életbiztosítás.

A legutóbbi öt meccséből négyet veszítettek el Janelték, legutóbb a West Ham verte őket 4-2-re. Az a West Ham, amely mostanában boldog-boldogtalantól kikap… A csapat góljait ezúttal Neal Maupay és Yoane Wissa szerezték.

Várhatóan Ben Mee már ott lehet a kezdőben, nemsokára visszatérhet Bryan Mbeumo, nagyjából akkor, amikor Ethan Pinnock is. Sérült Aaron Hickey, Rico Henry és Josh Dasilva, ők már pályára sem léphetnek a mostani idényben.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Mee, Collins, Ajer – Lewis-Potter, Nörgaard, Janelt, Jensen, Reguilon – Toney, Wissa

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.28.Premier League
chelsea
0:2
brentford
Premier League
2023.04.26.Premier League
chelsea
0:2
brentford
Premier League
2022.10.19.Premier League
brentford
0:0
chelsea
Premier League
2022.04.02.Premier League
chelsea
1:4
brentford
Premier League
2021.12.22.Championship
brentford
0:2
chelsea
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Chelsea

Tegnap este játszott a Ligakupa-döntő óta először a Chelsea együttese, és majdnem egy másodosztályú csapat ejtette ki őket az FA Kupából. Számítottunk rá, hogy a Leeds nem fogja olcsón adni magát, és bár nem a legerősebb csapatukkal álltak ki, így is fel tudták venni a versenyt a kékekkel, ami persze Pochettinoék felé megint egy óriási kritika.

A meccs 3-2 lett a fővárosiaknak, Nicolas Jackson, Mykhaylo Mudryk és Enzo Fernández találtak be. Az argentin a 90. percben, közel járt a másodosztályú együttes a hosszabbításhoz.

Ha már szóba került a Ligakupa, ott is említsünk meg pár dolgot. Egyrészt azt, hogy a Chelsea-nél is voltak sérültek, de mégis egy komplettebb kerettel tudtak kiállni. Másrészt hőst csináltak Caoimhin Kelleherből. Harmadrészt kikaptak. 1-0-ra, hosszabbításban.

Az FA Kupában még érhetnek el sikereket, a bajnokságban ez már nem valószínű. Csak a tabella 11. helyét foglalják el, de a Ligakupa miatt a múltheti meccsük a Spurs ellen elmaradt.

Legutóbb döntetlent értek el a City ellen, most pedig a tabella alapján egy sima győzelem várna rájuk. De mi ebben nem hiszünk.

Idegenben ugyanis már hatszor kikaptak, mérkőzéseik majdnem felét elveszítették. Mérlegük 5-2-6.

Sérültek: Romeo Lavia, Carney Chukwuemeka, Benoit Badiashile, Reece James, Christopher Nkunku, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Lesley Ugochukwu.

A várható kezdőcsapat:

Sánchez – Gusto, Disasi, Colwill, Chilwell – Caicedo, Fernández – Palmer, Gallagher, Sterling – Jackson

Tippelde

A legutóbbi négy meccsen a Chelsea nyeretlen maradt a Brentforddal szemben, háromszor kikaptak, háromszor gólt sem tudtak nekik lőni. Erre azért a százmilliókból felpumpált kékek nem lehetnek büszkék. Most azonban a Brentford láthatóan bajban, most meg lehet fogni Toney-ékat.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Ha tipped vesztes, a Sportaza most 15.000 Ft-os Freebettel vigasztal meg!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső