Swansea – Blackburn Rovers: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 28.
Swansea
Teljesítmény:
N V V N V
  • Liberty Stadium
  • Március 02. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Blackburn Rovers
Teljesítmény:
V D D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai ötödik mérkőzésünket is az angol második vonalból hoztuk nektek. Mondtam már, hogy érdekes liga a Championship? Mondtam. Most épp azért, mert a Swansea – Blackburn Rovers tavaly még egy hatalmas rangadónak számított két olyan csapattal, akik a feljutásra is esélyesek a rájátszáson keresztül. És most meg… most meg közelebb járnak a kieséshez.

A Rovers nemrég – egy QPR elleni hazai vereség után – megköszönte Jon Dahl Tomasson munkáját, a helyére pedig John Eustace-t nevezte ki, aki korábban a Birmingham edzője volt. Mígnem kirúgták Wayne Rooney miatt. Akit azóta már szintén kirúgtak. Ja, és Tomasson a minap a svéd szövetség ajánlatára mondott igent, konkrétan felfelé bukott, és az angol másodosztálytól eljutott a svéd kapitányi pozícióig. Ennyit az edzőkről.

A Swansea 16., a Blackburn 17., a cél idén már csak annyi, hogy ne zúgjanak ki, és minimalizálják a károkat. Ehhez egy győzelem baromira jól esne mindkettőnek.

Swansea

Tavaly tavasszal akkorát hajrázott a Swansea együttese, hogy a középmezőny közepén levő együttes a végén majdnem a rájátszásban kötött ki. Lemaradtak róla, és idén is le fognak maradni. De ahogy nézem, idén még csak az első hat közelében sem lesznek.

Nem is meglepő ez, távozott Russell Martin, távozott Joel Piroe és még más alapemberek is. A Swansea pedig visszasüllyedt a nihilbe. Lehet még izgalmas számukra a szezon vége, de szerintem azt elkerülnék. Ha izgalmas lesz, az azt jelenti, hogy a kiesés ellen küzdenek. Nincsenek távol tőle, a Stoke-nak 35 pontja van, nekik 39.

Az elmúlt öt meccsükből kettőt tudtak megnyerni, háromszor kaptak ki. A hétvégén hatalmas meglepetésre idegenben verték meg a Callum Stylesszal felálló Sunderlandet, mindkét gólt Ronald szerezte, a 22 éves csatárt a télen igazolták le a Gremio Anapolistól, ősszel az Estrelában játszott kölcsönben.

Amin mindenképp javítania kéne a csapatnak az a hazai mérleg, ugyanis a harmadik legkevesebb pontot gyűjtötték saját otthonukban. Négy meccset nyertek, ötször ikszeltek, nyolcszor kikaptak. Az utolsó négy meccsüket egyhuzamban vesztették el.

Ők nem játszhatnak majd szombaton sérülés miatt: Harrison Ashby, Liam Walsh, Josh Ginnelly.

A várható kezdőcsapat:

Rusworth – Naughton, Cabango, Wood, Tymon – Allen, Grimes – Ronald, Paterson, Placheta – Cullen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.28.Championship
blackburn rovers
0:1
swansea city
Championship
2023.02.18.Championship
blackburn rovers
1:0
swansea city
Championship
2022.08.06.Championship
swansea city
0:3
blackburn rovers
Championship
2022.02.05.Championship
swansea city
1:0
blackburn rovers
Championship
2021.08.07.Championship
blackburn rovers
2:1
swansea city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Blackburn Rovers

Szép kis kavarodás volt itt edzők terén, a lényeg azonban a következő: Jon Dahl Tomasson távozott, a helyét John Eustace vette át. A fiatal edző egyébként a reménységek között van számontartva, de a Birminghamnél ebből sokat nem tudott megmutatni. Aztán hamar le is váltották őt egy rutinosabb menedzserre.

Mióta megérkezett, a Blackburn szemernyit sem tudott előrébb lépni. Sőt egészen konkrétan az edző még nyeretlen. A Stoke elleni győzelem alkalmával még nem ő, hanem Damien Johnson ült a padon, azóta pedig egyszer kikapott a csapat – ironikus, a Birmingham ellen -, háromszor pedig ikszeltek. Legutóbb a Norwich volt az ellenfél. Az Ewood Park adott otthont a mérkőzésnek, melyen a vendégek szereztek vezetést, ezt egyenlítette ki Dominic Hyam.

Érdekesség, hogy egy kiesőjelölt csatára vezeti a góllövőlistát, az ír – de magyar felmenőkkel rendelkező – Sammie Szmodics 18 gólnál jár.

Mindenképp rangadó ez a mostani meccs, ugyanis a Blackburnnek is 39 pontja van, szinte mindenben egyezik a két együttes, még a gólkülönbségük is -12.

Idegenben a csapat mérlege 5-3-9, idén még nem tudott meccset nyerni saját közönségétől távol a Blackburn Rovers.

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a Blackburn kedden este közel járt egy hatalmas sikerhez, tizenegyespárbajra kényszerítették a Newcastle együttesét az FA Kupában. Végül aztán ott vereséget szenvedtek.

Sérültek: John Fleck, Hayden Carter, Joe Rankin-Costello. Harry Leonard kapott egyet a fejére, de vélhetően keretben lesz szombaton.

A várható kezdőcsapat:

Pears – Hyam, McFadzean, Wharton – Brittain, Buckley, Tronstad, Hedges – Sigurdsson, Gallagher – Szmodics

Tippelde

Ez a párosítás ritkán szól a gólokról, ráadásul a vendégek most vannak túl egy százhúszperces meccsen. Az utóbbi öt egymás elleni mérkőzésükből három is mindössze egyetlen gólt hozott. És ez most is pakliban van.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A Rabona oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső