Fulham – Brighton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 29.
Fulham
Teljesítmény:
N V N D D
  • Craven Cottage
  • Március 02. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Brighton
Teljesítmény:
V D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy mondtam, a mai napot az angol meccsek fogják uralni, csak egy spanyol bajnokit választottunk a mai napra. A következő találkozónk a Fulham – Brighton, amely papíron sima ketten, a gyakorlatban meg majd meglátjuk.

Legyen bármennyire gyenge a Fulham, tudnak meglepetést okozni. Vegyük csak a Pool elleni meccseket (gyakorlatilag bármelyiket az idényben), de hogy közelebbit mondjunk, vegyük a múltheti, Manchester United elleni mérkőzést.

A vendégek győzelmi esélyekkel vágnak neki a találkozónak, de az igazság az, hogy meg fognak szenvedni Marco Silváék ellen. És abszolút nem biztos, hogy pontokkal távoznak a fővárosból.

Fulham

Meglepő győzelmet aratott a hétvégén a Fulham, az Old Traffordon léptek pályára, és egy igazi, kiemelkedő találkozón győzték le a jócskán előttük álló és jócskán esélyesebb Manchester United együttesét.

Mindegyik gól a második félidőben született, előbb Calvin Bassey talált be, majd Harry Maguire egyenlített, és mikor már úgy tűnt, döntetlen lesz a találkozó, érkezett az Evertontól vásárolt Alex Iwobi, és a 97. percben meglőtte a győztes gólt. A találatban nagy szerepe volt Adama Traorénak, aki a gólpasszt adta.

A Fulham ettől függetlenül még mindig nem áll jól. Az alsóházban tanyáznak, a tizenkettedik helyet foglalják el, és formájuk alapján lehet keresnivalójuk a Brighton ellen is. Az utolsó öt meccsükből kettőt megnyertek, kettőn ikszeltek, egyedül az Aston Villától kaptak ki, ami bocsánatos bűn. Hazai pályán hét győzelmük mellett egyszer ikszeltek, ötször kikaptak.

Még mindig nem bevethető Raúl Jiménez, sérült Willian és Harrison Reed, de utóbbi kettő talán pályára léphet. Nem lehet ott azonban Joao Palhinha, aki tíz sárgát szedett össze, emiatt pedig eltiltását fogja tölteni.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Robinson, Bassey, Adarabioyo, Castagne – Lukic, Cairney – Iwobi, Pereira, Traoré – Rodrigo Muniz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.29.Premier League
brighton
1:1
fulham
Premier League
2023.02.18.Premier League
brighton
0:1
fulham
Premier League
2022.08.30.Premier League
fulham
2:1
brighton
Premier League
2021.01.27.Premier League
brighton
0:0
fulham
Premier League
2020.12.16.Premier League
fulham
0:0
brighton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brighton

Talán többet érdemelt volna a Brighton tegnap este a Wolverhampton elleni kupameccsen. A Roberto De Zerbi vezette sirályok azonban kikaptak egy korai góllal és kiestek. Ez valahogy jellemzi az egész idényüket. Sokszor jobbak ellenfelüknél, mégsem sikerül győzedelmeskedni.

Ezért is állnak most csak a középmezőny elején. Mert például az olyan könnyű meccseket, mint az Everton elleni (ezt játszották legutóbb) képtelenek megnyerni. A liverpooliak elleni találkozón még a döntetlennek is örülhettek, ugyanis a hajrában hátrányba kerültek, nem sokkal később Billy Gilmourt kiállították, egyenlíteni pedig Lewis Dunk révén a 95. percben sikerült.

Itt is győzelmet érdemeltek volna, mégsem azt kaptak. Hamarosan már az EL-ben kell virítaniuk, addig azonban még vár rájuk egy feladat, a Premier League-ben kéne közelíteni a MU-hoz és a Tottenhamhez.

Hátrányuk most előbbivel szemben öt pont, utóbbival pedig nyolc, ami még tovább növekedhet.

Idegenben mérlegük 4-3-6, olyan csapatok is előzik őket itt, mint a West Ham, az Everton vagy a Chelsea.

Gyakorlatilag a teljes idényre kiesett Mitoma Kaoru és Jack Hinshelwood is, Solly March sérüléséről már korábban írták, hogy hosszú lesz a felépülés, szóval rá sem számíthat már idén De Zerbi.

Kiesett még Joao Pedro, James Milner, Evan Ferguson, Joel Veltman és Tariq Lamptey, utóbbi három talán már szombaton ott lehet a keretben. Eltiltott Billy Gilmour.

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Lamptey, van Hecke, Dunk, Igor – Gross, Baleba – Adingra, Enciso, Fati – Welbeck

Tippelde

Kicsit szét van most esve a Brighton, de ismerjük őket, innen is fel fognak kelni. Nem biztos azonban, hogy ennyi kulcsember kiesésével ez még lehet egy sikeres idény. De ha nem is megyünk ennyire messze, nem hiszem, hogy ennyi kulcsember kiesésével nyerhetnek a Fulham ellen.

Tippjeink a következők:

1.: Fulham győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Pörgesd fel a játékot egy 50%-os újratöltési bónusszal a Boomerang irodájánál akár 150.000 Ft értékben!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső