Brentford – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 15.
Brentford
Teljesítmény:
N V V N V
  • Brentford Stadium
  • Február 17. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
N V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Speciális napot tartunk ma itt a blogon, ugyanis csak és kizárólag a szombati játéknap első osztályú angol bajnokijaival fogunk foglalkozni. Ez összesen egyébként öt mérkőzést jelent, és pont kicsúszik a nap rangadója, de holnap azt is pótoljuk. Kezdünk a Brentford – Liverpool mérkőzéssel, ami a bajnoki cím szempontjából fontos mérkőzés. Igazából a Poolnak most már minden mérkőzés felér egy fináléval. Hibázniuk nem szabad, a City olyan jó formába került, hogy már így is lépéselőnyben vannak, hiába a vörösök vezetik a bajnokságot.

A Brentford idén egy kicsit gyengébb, mint azt megszoktuk, de ez betudható a rengeteg sérülésnek, Ivan Toney nyolchónapos eltiltásának, az ANK-nak és még sorolhatnánk.

Brentford

Láthatóan segített az Thomas Frankékon, hogy nyolc hónap után Ivan Toney újra pályán lehet. A válogatottba is bekerülő támadó egy fogadási botrány miatt került kényszerpályára, az FA példátlan büntetéssel sújtotta, de úgy néz ki, nem ég rá a botrány, és ismét bizonyíthat. És bizonyít is. Mióta visszatért, Toney négy meccsen három gólt szerzett.

Egycsapásra nem oldotta meg minden gondját a Brentfordnak, de most végre jönnek a győzelmek. A Nottingham mellett a hétvégén a Wolverhamptont is megverték, igaz, a kettő között kikaptak a Tottenhamtől és a Manchester Citytől. Jelen állapotban ennek a csapatnak nem őket kell megverni, sokkal jobban kell fókuszálni a körülöttük levőkre.

Merthogy a Brentford még mindig az alsóházban, a 14. helyen találhatók most, mindössze hat pontra a kiesőhelyen levő Evertontól. Mérlegük 7 győzelemből, 4 döntetlenből és 12 vereségből áll. Hazai pályán az eddig szerzett 25 pontból 15-öt szereztek, tehát valamivel jobbak, mint idegenben.

Az utolsó öt meccs otthon így alakult: Vereség a Brentford, a Wolverhampton és a Manchester City ellen, döntetlen – az FA Kupában – a Wolvesszal szemben, győzelem a Nottingham Forest ellen.

Ketten is visszatérnek az ANK után, Yoane Wissa és Frank Onyeka is bevethetővé válik. Viszont még mindig akadnak sérültek. Nem játszhat Rico Henry, Aaron Hickey, Josh Dasilva, Kevin Schade és Bryan Mbeumo sem.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Collins, Pinnock, Mee – Roerslev Rasmussen, Nörgaard, Janelt, Reguilón – Toney, Maupay, Wissa

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.12.Premier League
liverpool
3:0
brentford
Premier League
2023.05.06.Premier League
liverpool
1:0
brentford
Premier League
2023.01.02.Premier League
brentford
3:1
liverpool
Premier League
2022.01.16.Premier League
liverpool
3:0
brentford
Premier League
2021.09.25.Premier League
brentford
3:3
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Liverpool

Ha innentől kezdve többet nem hibázik a Liverpool, még akkor sem biztos, hogy bajnokok lesznek. Hiába állnak az első helyen. Ez úgy történhet meg, hogy a City mögöttük két pontra, viszont egy mérkőzéssel is lemaradva áll. És Pep Guardioláék mostanában akárki kerül az útjukba, azt üres kézzel küldik haza.

Szeretne a szezon végén távozó Jürgen Klopp egy nagy trófeát begyűjteni, ám ehhez tökéletes tavaszt kell nyújtaniuk, mert nem tűnik – most – valószínűnek, hogy lesz még egy olyan mélyrepülése a Citynek, mint volt az ősszel.

Az Arsenal elleni vereség (3-1) sokba kerülhet, még akkor is, ha egyébként később sikerült javítani. A Burnley otthonába látogatott a Pool, és Diogo Jota, Luis Díaz és Darwin Nunez góljaival 3-1-re győztek.

Otthon nincs jobb csapat a Poolnál, ezúttal viszont idegenbe látogatnak, ahol a szezon során már több pofont is kaptak. Például kikaptak az Arsenaltól és a Tottenhamtől, ikszeltek a Chelsea-vel és még másik három csapattal is…

Jelenleg a vörösök adják a legtöbb hiányzót a 20 csapatos ligában. Tíz olyan játékosuk van, akire nem számíthatnak. Bár úgy néz ki, Alisson Becker és Joe Gomez felépül, biztosan kimarad Szoboszlai Dominik, Mo Salah, Conor Bradley, az ismét megsérülő Thiago Alcantara, Trent Alexander-Arnold, Stefan Bajcetic és az eltiltott Ibrahima Konaté.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Gomez, Quansah, van Dijk, Robertson – Mac Allister, Endo, Gravenberch – Jota, Nunez, Díaz

Tippelde

Az ősszel meggyőző eredményt ért el a Liverpool, 3-0-ra nyertek hazai pályán. Viszont a játék annyira nem volt meggyőző, a Brentford ott többet érdemelt volna. Lehet, hogy most, Toney-val a pályán már egészen más lesz a játék képe…

Tippjeink a következők:

1.: Liverpool győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső