Millwall – West Brom: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.29.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 26.
Millwall
Teljesítmény:
V N D N N
  • The Den
  • Március 29. 14:00
Nézd élőben itt:
Joker8
West Brom
Teljesítmény:
N N D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A két csapat, melyekről most fogunk beszélni tavaly még a feljutásért küzdöttek. Végül – mint az látható – mindketten itt maradtak. Nem biztos azonban, hogy a WBA-val jövőre is a másodosztályban fogunk csak találkozni, a Millwall pedig… nos, ők is leléphetnek, csak épp nem felfelé, hanem lefelé.

Így hát a Millwall – West Brom mérkőzés szereplői számára a mérkőzés nagyon is fontos. A vendégek a feljutást tűzték ki célul – és jól haladnak -, a hazaiak meg nem akarnak kiesni. Az oroszlánok négy pontra vannak csak a kiesést jelentő 22. helytől.

Ezek alapján sima vendég várható, de azért várjuk ki a végét…

Millwall

Nem ilyen szezonban bíztak a tavalyi után a szurkolók. Akkor az oroszlánok közel voltak a rájátszáshoz, végül az utolsó fordulóban csúsztak le róla, a 8. helyen végeztek. Ennek most nagyon örülnének, de az edzőkeringőn túlesett Millwall most sokkal közelebb jár a League One-hoz.

Az együttes négy pontra van a 22. helytől, és ezt a négy pontot a többiek még bátran behozhatják. Volt egy jó sorozata a csapatnak, ez pont a szünet előtt szakadt meg. Győztek a Southampton, a Watford és a Birmingham ellen, ikszeltek a Blackburnnel. Aztán jött a Leeds United. Tőlük nem szégyen kikapni, a 2-0 pedig még rájuk nézve hízelgő.

Az együttesre most is egy kemény feladat vár, a szintén feljutásra hajtó West Brom érkezik a The Denbe.

Oda, ahol a Millwall a szerzett 43 pontjából 22-t szerzett csak. Tehát hazai környezetben annyira nem megy, mérlegük 6-4-9. Az utolsó öt meccsükből kettőt megnyertek, előtte kettőt elbuktak, egyszer ikszeltek.

Viszont jó hír, hogy majdnem teljes kerettel vágnak neki a meccsnek, egyedül Kevin Nisbet sérült.

A várható kezdőcsapat:

Sarkic – Leonard, Tanganga, Cooper, Bryan – Norton-Cuffy, Mitchell, Saville, Honeyman – Obafemi, Flemming

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.23.Championship
west brom
0:0
millwall
Championship
2023.04.01.Championship
west brom
0:0
millwall
Championship
2022.10.22.Championship
millwall
2:1
west brom
Championship
2022.01.29.Championship
millwall
2:0
west brom
Championship
2021.09.11.Championship
west brom
1:1
millwall
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Brom

Kifejezetten jó helyzetben van a West Brom együttese. Hiába van még hátra nyolc forduló, a gárda maximum a rájátszásban bízhat, hiszen lemaradásuk nagy a második helyen levő Leicesterrel szemben. Egészen pontosan tizenhat pont, ami matematikailag ugyan még behozható, de azért mi erre sok esélyt nem látunk.

Sokkal fontosabb, hogy megtartsák ötödik helyüket, mert akkor még lesz esélyük feljutni. A Corberan vezette együttes előnye a hatodik Norwichcsal szemben 5 pont, az őket követő Hull Cityvel szemben pedig 8 pont.

Jó formában érte őket a szünet, az utolsó öt meccsükön tizenegy pontot szereztek, veretlenek tudtak maradni. Utoljára a Bristol Cityt verték otthon 2-0-ra, Tom Fellows és Jed Wallace találtak kapuba.

Idegenben mérlegük 6-6-7, ha valahol lehet javítani, hát itt biztosan.

Az alábbi játékosok nem léphetnek pályára a Millwall ellen sérülés miatt: Josh Maja, Matt Phillips, Daryl Dike.

A várható kezdőcsapat:

Palmer – Furlong, Bartley, Kipre, Reach – Yokuslu, Mowatt – Wallace, Diangana, Johnston – Weimann

Tippelde

Tavaly rangadó volt, most messze nem az. Ettől függetlenül még mindig nem lehet biztosra kijelenteni, hogy a WBA újabb pontokkal gazdagszik. Ennek nem a Millwall az oka, hanem maga a bajnokság, amely egészen kiegyensúlyozottnak mondható, olyannak, ahol előfordulnak meglepetések.

Mi viszont azért inkább gondoljuk komolyan a West Brom győzelmét.

Fő tippek:

1.: West Brom győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Az aktív 20BET felhasználók 35.000 Ft-os újratöltési bónuszt tehetnek zsebre az iroda promóciójának köszönhetően.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső