Genk – Servette: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.08.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 01.
Genk
Teljesítmény:
N D N D V
  • Cegeka Arena
  • Augusztus 02. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Servette
Teljesítmény:
D D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma is foglalkozunk a legrangosabb európai kupával, összesen két mérkőzést hoztunk innen, és folytatjuk az angol másodosztály első fordulóját is, ami most már két éve állandóan jelen van az oldalon.

A Genk és a Servette találkozója következik, az első mérkőzés nem hozott döntést, a két csapat Svájcban 1-1-et játszott egymással.

Ebből adódik, hogy a sportfogadás szakértői szerint a belgák számítanak favoritnak, lévén, hogy otthon fogadják majd a Servette-et.

Az egyik legjobb szorzót az Unibet adja a Genk – Servette mérkőzésre, a hazaiakra 1.63, a döntetlenre 4.00, a vendégekre 4.80.

Genk

A Genk csapata a tavalyi szezonban a második helyen végzett, így indulhatott el a Bajnokok Ligájában. A bajnok Antwerpen még nem szállt be, nekik csak később kell. Az együttes az első meccsén 1-1-et ért el Svájcban, remek kis mérkőzés volt, lentebb egy rövid összefoglaló olvasható róla.

A csapat aztán a bajnokságban is elindult, a hétvégén játszották le első mérkőzésüket az RWD Molenbeek ellen. Egyébként ebbe a csapatba távozott a Fradi középpályása, Xavier Mercier.

A találkozó sok izgalmat nem hozott, gólokat viszont igen. És mindet a Genktől. Már az első félidőben eldöntötték a pontok sorsát, hiszen Alieu Fadera, Bryan Heynen és Daniel Munoz is betalált. A második félidőben pedig Carlos Cuesta alakította ki az eredményt.

Meggyőző játék, nem fogták vissza magukat Vranckenék, lehet, így akartak ráijeszteni következő ellenfelükre.

Ami jó hír számukra, hogy továbbra sincs sérültjük, persze ez a szezon elején annyira nem is jellemző.

A kezdővel kapcsolatban elmondható, hogy az odavágóhoz hasonló csapat állhat ki hazai pályán is, Vrancken megmarad a 4-2-3-1-es felállásnál, Hrosovsky visszakerül a kezdőbe, az egyetlen csatár pedig szerintünk az a Toulwalase Arokadare lesz, aki a legutóbb gólt fejelt.

A várható kezdőcsapat:

Vandevoordt – Munoz, McKenzie, Cuesta, Kayembe – Hrosovsky, Heynen – Paintsill, Tresor, El Khannous – Arokodare

Egymás elleni meccsek

Mostanság nem mutatunk jó formát, de ehhez az is kell, hogy olyan mérkőzések legyenek, mint a Genk és a Servette első meccse. Amire azt mondtuk, legalább két és fél gól lesz majd rajta, de csak 1-1 lett. Ha valaki látta az összecsapást, tudhatja, hogy az over volt a jó tipp, ugyanis a csapatok olyan lendületesen futballoztak, akkora helyzetek maradtak, hogy hajtépés nélkül nem lehetett megnézni a találkozót. Volt itt minden, hatalmas védések, centikkel mellé menő lövések, kapufa, ollózás…

A vezetést a Genk szerezte meg, Toluwalase Arokodare fejesével, majd miután a Servette szétlőtte a belgák kapuját, az egyenlítésre a hajrában került sor, Steve Rouiller góljával maradt esélye a svájciaknak a továbbjutásra.

Előző meccs eredménye
2023.07.25.Bajnokok Ligája
servette
1:1
genk
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Servette

Ellentétben a Genkkel, a Servette saját bajnoki meccsét nem tudta megnyerni. Az ellenfelük az az FC Zürich volt, amely két éve bajnok lett, tavaly meg majdnem kizúgott a Super League-ből. Fura liga a svájci is…

Ezen a találkozón a vendégek már két góllal is mentek, de aztán a cseréknek köszönhetően a Servette magára talált. Chris Bedia találatával szépítettek a hazaiak, majd egy cserejátékos, Dereck Kutesa egyenlített.

A svájci együttes főnöke, René Weiler nem sokban változtatott a Genk elleni csapathoz képest, Enzo Crivellit, Dereck Kutesát és David Douline-t ültette padra.

Várhatóan a háromból legalább ketten vissza fognak kerülni a kezdőbe holnap.

A Servette kerete messze nem annyira mély, mint a Genké, de az elmúlt időszakban (ez alatt a tavalyi szezon zárását értem) megbízhatóan szállították a győzelmeket. Azóta viszont némi idő eltelt, és bizonyos személyek is távoztak, például a sikeredzőjük, Alain Geiger.

A várható kezdőcsapat:

Frick – Tsunemoto, Rouiller, Severin, Mazikou – Antunes, Cognat, Baron, Kutesa – Crivelli, Bedia

Tippelde

Az első mérkőzésen sokkal inkább dominált a Genk csapata, láthatóan erősebbek, egységesebbek és bátrabban is futballozták, annak ellenére, hogy idegenben léptek fel. Hasonló mentalitás várható részükről a visszavágón is, saját szurkolóiktól támogatva pedig meg is fogják verni a Servette-et.

Tippjeink a következők:

1.: Genk győzelem

2.: Mindkét csapat szerez gólt: Nem

3.: Két és fél gól alatti eredmény

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső