Köln – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.03.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 01.
Köln
Teljesítmény:
D V D N D
  • RheinEnergieSTADION
  • Március 03. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Robog tovább a német első osztályú bajnokság, és egyre jobban körvonalazódik, mire számíthatunk idén. Vagy szerintetek lehet még meglepetés? Osszátok meg velünk a véleményeteket a Discord-csatornánkon!

A Köln – Bayer Leverkusen mérkőzéssel megyünk tovább, ami igazából nem egy nehéz meccs. Papíron. De az igazság az, innentől kezdve a Leverkusennek minden mérkőzés nehéz lesz. Egyre közelebb a bajnoki cím, és egyre nagyobb rajtuk a nyomás. Amíg a Bayern München még mindig látótávolságon belül van, addig nem nyugodhatnak meg.

Az ilyen kötelező jellegű mérkőzések pedig olykor nagyon nehezek tudnak lenni, főleg idegen terepen.

A Köln ugyan a kiesés elől menekül, nem is túl nagy sikerrel, de miért is ne lephetnék meg Xabi Alonsot és legényeit?

Köln

Teljesen széthullott a Köln együttese, nem lenne meglepő, ha jövőre a másodosztályban kezdenék meg a szezont. Ugyebár Németországban egyenes ágon csak két csapat esik ki, a harmadik leggyengébb megkapja a lehetőséget, hogy osztályozó útján bent maradjon. Látva, hogy alakul a másodosztály Németországban, a Köln ellenfele még nagyon sok csapat lehet, de szerencsétlen Hamburg megint ott áll. Ők voltak ugye azok, akik már kétszer próbálkoztak, legutóbb tavaly. És mindkétszer elbuktak.

De egyelőre a Köln még az élvonal tagja, és szándékukban áll ott is maradni. Még ha erre nincs is túl sok esélyük. A helyzet az, hogy most nyolcpontos lemaradásuk van a Bochummal szemben, mögöttük ott a Mainz és a Darmstadt is egy köpésre, szóval annyira nyugodtan nem kéne lenniük.

Elsősorban nem a Leverkusen-szintű csapatokat kéne elverniük, de innentől kezdve nekik minden egyes pont aranyat érhet.

Formát tekintve nem a legrosszabbak, egyszer nyertek, egyszer kikaptak, háromszor ikszeltek. Utolsó meccsük is döntetlen lett, a VfB Stuttgart együttesét tartották féken, ami nagy szó, főleg, hogy a svábok a bronzéremre hajtanak. A vendégek gólját Eric Martel rúgta.

Otthon a Köln összesen 9 gólt rúgott, 16-ot kapott. Két győzelmük, három döntetlenjük és hat vereségük van.

Mark Uth, Davie Selke és Timo Hübers közel a visszatéréshez, utóbbi kettő már talán pályára is léphet, azonban több hétre kiesett Luca Waldschmidt.

A várható kezdőcsapat:

Schwäbe – Schmitz, Hübers, Chabot, Finkgrafe – Martel, Huseinbasic – Thielmann, Kainz, Alidou – Selke

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.08.Bundesliga
bayer leverkusen
3:0
köln
Bundesliga
2023.05.05.Bundesliga
bayer leverkusen
1:2
köln
Bundesliga
2022.11.09.Bundesliga
köln
1:2
bayer leverkusen
Bundesliga
2022.03.13.Bundesliga
bayer leverkusen
0:1
köln
Bundesliga
2021.10.24.Bundesliga
köln
2:2
bayer leverkusen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bayer Leverkusen

Kötelező győzelem elé néz a listavezető, de sokszor az ilyen meccsek szoktak a legnehezebbek lenni. Amikor mindenki győzelmet vár, akkor a lábak néha megremegnek. Az is biztosan számít, hogy egyre közelebb a bajnoki cím, egyre nagyobb a tét, egyre nagyobbat lehet zuhanni, így természetes, hogy a játékosok kissé feszültek. És persze fáradnak.

A Leverkusen nagyon sokat fejlődött, és teljesen megérdemelten vezetik a bajnokságot. Mindent elmond a tény, hogy még nem kaptak ki idén. Pedig lejátszottak már sok meccset.

Az előzőt is győztesen fejezték be, a kiesőjelölt Mainz ellen nagy nehezen, egy óriási potyagóllal tudtak győzni. Erről beszéltem az imént, néha a legkönnyebbnek gondolt meccsek a legnehezebbek. A vendégcsapatnak Granit Xhaka találatára még volt válasza, azonban a második játékrészben Robert Andrich találata a győzelmet jelentette.

Ez már a 33. meccsük volt veretlenül, elképesztő teljesítmény, meglepetés lenne, ha Alonso a következő idényt is itt kezdené meg. Főleg, hogy a Liverpool kispadja üres lesz…

Egyelőre a spanyol célja a bajnoki cím bebiztosítása, ehhez idegenben kell most győzni, ahol a Leverkusen eddig 9-2-0-t ért el.

Bár Granit Xhaka a gólja után húzta a lábát, mint kiderült, csak mókázott, és nincs problémája. Rá számíthat a vezetőedző, azonban Arthur, Victor Boniface és Exequiel Palacios továbbra is sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Kossounou, Tah, Tapsoba – Frimpong, Andrich, Xhaka, Grimaldo – Wirtz, Hofmann – B. Iglesias

Tippelde

A Rajna-menti rangadó felfokozott hangulatot fog hozni, ebben biztosak lehetünk. Ilyenkor a helyezések sem annyira számítanak, mint egy „sima” meccsen. A Leverkusen kétségtelenül esélyesebb, de ha valamikor a Köln megmutatná, mit tud, akkor az most van.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: 3,5-nél több büntető lap

Egyéb tippek:

1.: Másfél gól feletti eredmény

2.: Szögletek száma: Over 8,5

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső