Burton – Port Vale: Fogadási Tippek és League One Előzetes – 2024.03.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 21.
Burton
Teljesítmény:
V V V D V
  • Pirelli Stadium Princess Way
  • Március 23. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Port Vale
Teljesítmény:
V D V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai nap a klubfocié. Nincs túl nagy választék, szóval senki nem számíthat olyan meccsekre, ami nagy tömegeket mozgat meg. De egyrészt kell egy kis kiszakadás, másrészt meg úgy nagyon nincs is más lehetőségünk.

Három találkozó érkezik az angol harmadosztályból, egy pedig a spanyol másodosztályból.

A Burton – Port Vale mérkőzéssel indítunk, ami egy kiesési rangadó. A hazaiak a 19. helyről várják a folytatást, ami még a piros vonal felett van, a vendégek viszont az utolsó előttiek, mondanom sem kell, ez már kiesőhelynek számít. Mivel az angol alacsonyabb osztályokban annyira nagy difi nincs a csapatok tudása között, plusz a formát látva mondom ezt: egyáltalán nem biztos, hogy az esélyesebbnek gondolt Burton otthon tartja a pontokat.

Burton

Elég méltatlan és nehéz helyzetben van a Burton együttese az angol harmadosztályban, de innen még bőven van kiút. Az együttes közel van ahhoz, hogy kiesőnek mondhassák magukat, de hát pont ezt akarják elkerülni. A gond csak az, hogy az elmúlt hetekben ez nem igazán jött össze, és szép lassan néhány csapat odaért a sárgák nyakára.

Az együttes most a 19. helyen áll, négy pontra tőlük már ott a Cheltenham, a legjobb helyzetben levő, de még kiesőhelyen álló csapat.

A legnagyobb probléma az, hogy a Burton képtelen jó ideje mérkőzést nyerni. Egy hónapja nyeretlenek, ez idő alatt öt vereséget és egy döntetlent számláltak. Kikaptak a Northamptontól, a Carlisle-tól (pedig ők a sereghajtók), a Peterboroughtól, a Portsmouthtól és a hétvégén az Exetertől.

Az egyetlen csapat, akitől pontot tudtak szerezni, az a Cheltenham, amely nagy erőkkel üldözi őket.

Érik egy újabb edzőváltás, pedig a szezonban már volt egy korábban is, Martin Paterson vette át januárban az irányítást, de láthatóan sokat nem tudott hozzátenni a dolgok alakulásához.

Utolsó négy hazai meccsüket egyaránt elbukták, ám ezt a hétvégi meccset muszáj lesz megnyerniük. Más kérdés, hogy az utolsó három alkalommal a Port Vale győzni tudott itt…

Összmérlegük hazai pályán hat győzelemből, négy döntetlenből és nyolc vereségből áll.

A várható kezdőcsapat:

Crocombe – Caprice, Hamer, Brayford, Sweeney, Bola – Oshilaja, Harper, Powell, Helm – Hugill

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.14.FA Kupa
burton
0:2
port vale
FA Kupa
2023.11.04.FA Kupa
port vale
0:0
burton
FA Kupa
2023.09.19.League One
port vale
2:3
burton
League One
2023.03.18.League One
port vale
2:3
burton
League One
2022.08.20.League One
burton
0:2
port vale
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Port Vale

Nincs jobb helyzetben a Port Vale együttese sem, mint mostani ellenfelük. Egy picit jobb a forma, eggyel több pontot szereztek az utolsó öt meccsükön, mint a Burton, de ez rajtuk egyáltalán nem segít. Az együttes első évében, mikor visszajutottak a League One csapatai közé, még képes volt egy relatíve nyugodt idényt összehozni, ez a második már messze nem az. Egyedül a Carlisle gárdáját előzik, de még ad némi megnyugtatást az a tény, hogy a bennmaradás sincs messze.

Hat pontra a Cambridge United és a mostani ellenfél, a Burton, csak az a gond, hogy a Port Vale szintén nincs jó formában, és nem nagyon jönnek a pontok.

A hétvégén az Oxford Unitedtől kaptak ki 2-0-ra hazai pályán, ez pedig már a 20. vereségük volt az idényben.

Idegenben 3-6-9-es a mérleg, ami az ötödik leggyengébb jelen pillanatban.

A várható kezdőcsapat:

Ripley – Clark, Smith, Debrah, Jones – Lowe, Ojo – Massey, Garrity, Mighten – Wilson

Tippelde

Bár a hazaiak sincsenek jó formában, és a múltban sem igazán sikerült nyerniük a Port Vale ellen, ezúttal csak a siker elfogadható.

Fő tippek:

1.: Burton győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső