Carlisle – Stevenage: Fogadási Tippek és League One Előzetes – 2024.03.23.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 21.
Carlisle
Teljesítmény:
V V V V N
  • Brunton Park
  • Március 23. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Stevenage
Teljesítmény:
V V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az angol harmadosztály meccseinek többsége elmarad, mindössze hármat rendeznek meg közülük. Ezen mérkőzések közé tartozik a Carlisle – Stevenage, ami első blikkre nagyon is egyértelműnek tűnik. A hazai együttes ugyanis nem tudja/tudta megvetni a lábát a League One-ban, minden bizonnyal a szezon végén búcsúzni fognak. Lemaradásuk most már tizenhat pont, nemsokára tehát kijelenthetjük – ha nem jön valami változás a csapat és a riválisok életében -, hogy az együttes már matematikailag sem maradhat bent.

Az ellenfelük nem veheti félvállról a mérkőzést. Egyrészt itt könnyű elbukni még egy kiesőjelölttel szemben is, másrészt a pontvesztés akár a feljutásukba kerülhet, amire még van esélyük. Jelenleg a középmezőnyben tartózkodnak, két ponttal vannak lemaradva a rájátszást jelentő hatodik helytől.

Carlisle

Februárban váltott edzőt a Carlisle együttese, és hát elég megnézni a táblázatot ahhoz, hogy tudjuk, miért tették. Az együttes újoncként került fel a negyedosztályból, de úgy tűnik, már mennek is vissza. Lemaradásuk egyre komolyabb, és ezen Paul Simpson sem tudott egyelőre segíteni.

Már csak nyolc forduló van hátra, és a csapat lemaradása – ahogy fent is mondtam – tizenhat pont jelenleg.

Miután most egy olyan csapattal játszanak, akik a feljutásra hajtanak, könnyen lehet, hogy megmarad a különbség köztük és a riválisok között, vagy épp növekszik.

A csapat Simpson érkezése után az első meccsén győzni tudott a Burton ellen 1-0-ra, ekkor a szurkolók azt hitték, csapatuk megindul felfelé. Csakhogy azóta egy pontot sem tudtak szerezni. Négyből négyet veszítettek el, kikaptak a Readingtől, a Charltontól, a Barnsley-tól és a Shrewsbury-től is.

Tehát a helyzet nem javult.

Az együttes végig kiesőhelyen állt, mindössze öt győzelmük van a szezon során, és az övék a legtöbb vereség is, szám szerint huszonöt.

Ők rúgták az egyik legkevesebb gólt, és ők kapták a legtöbbet. Minden arra vezet, hogy a Carlisle kiesik a szezon végén

A várható kezdőcsapat:

Lewis – Barclay, Lavelle, Mellish – Ellis, McGeouch, Neal, Armer – Butterworth – Armstrong, Diamond

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.09.League One
stevenage
2:2
carlisle
League One
2023.03.18.League Two
carlisle
0:0
stevenage
League Two
2022.08.20.League Two
stevenage
2:1
carlisle
League Two
2022.04.30.League Two
carlisle
2:1
stevenage
League Two
2021.12.11.League Two
stevenage
0:2
carlisle
League Two
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Stevenage

Csak saját magának köszönheti a Stevenage, hogy ennyivel lejjebb csúszott. Álltak ők jobb helyen is a bajnokság során, például négy fordulóval ezelőtt. Akkor még nagyban üldözték az ötödik helyen levő Barnsley-t, aztán történt egy nagyobb megakadás: négy meccsen csak két pontot gyűjtöttek be.

Egymás után ikszeltek a Lincolnnal és a Fleetwooddal, majd kikaptak a Peterboroughtól és a Leyton Orienttől.

Ennyi pedig elég is volt az Oxford – Lincoln kettősnek, hogy előzzenek.

A Stevenage most a nyolcadik, lemaradásuk mindössze két pont a hatodik helyezettel szemben, de fontos lenne minél hamarabb kikászálódni ebből a mostani helyzetből. A Carlisle formáját látva ennél jobb lehetőségük nem lesz.

A csapat idegenben négy kör óta nyeretlen, összességében azonban annyira nem állnak rosszul. A szezon során 9 meccset nyertek, 3-szor ikszeltek, 7 vereségük van.

A várható kezdőcsapat:

MacGillivray – Wildin, Sweeney, Vancooten, Butler – Freeman, L. Thompson, B. Thompson – Roberts – Reid, Oliver

Tippelde

Nem tudok mást elmondani, mint amit megosztottam veletek. A Stevenage minőséget képvisel, a Carlisle kevésbé. Javításra itt a lehetőség a vendégeknek, ki kell ezt használniuk.

Fő tippek:

1.: Stevenage győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

2.: Jamie Reid bármikor gólt szerez

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső