Grimsby – Wrexham: Fogadási Tippek és League Two Előzetes – 2024.03.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 20.
Grimsby
Teljesítmény:
D N D D N
  • Blundell Park
  • Március 23. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wrexham
Teljesítmény:
V D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap végére a válogatottakat egy kicsit magukra hagyjuk. Egészen azért, mert nincs annyi mérkőzés, ami érdekes lehet, és amiről ténylegesen lehet bármi építőt elmondani. Ilyenkor szoktunk az angol alacsonyabb osztályok felé megindulni, és most is így teszünk. Élesedik ugyanis a verseny a League Two-ban, a feljutásra esélyes együttesek közül szombaton a Wrexham pályára lép. Ellenfelük az a Grimsby lesz, amely pár éve a National League-ben épp elütötte őket a feljutástól, most azonban a kiesés ellen küzd.

A Wrexham hibázgatott az elmúlt időszakban, ami miatt saját magukkal szúrtak ki. Ezt most nem tehetik meg.

Jöjjön a Grimsby – Wrexham mérkőzés!

Grimsby

Nem alakult jól a Grimsby sorsa, azután a bizonyos 5-4-es elődöntő után, amit még a National League playoffjában vívtak meg a Wrexham ellen. A Solihull Moors ellen nyertek a döntőben, és végül a negyedosztályba jutottak, ott azonban nagyon nehéz megvetni a lábukat. Nem mondom, eddig sikerült, első szezonjukban a 11. helyet csípték el. Most azonban gond van.

A mostani idényben a csapat tíz helyet rontott, és jelen pillanatban csak a 21.-ek, hat pont az előnyük a már kiesőhelyen levő Forest Greennel szemben.

Elkezdtek egy kicsit jobban teljesíteni, és az utolsó öt mérkőzésükön kilenc pontot szereztek, így tudtak meglépni a piros vonaltól. De a szezonnak még nincs vége.

A hétvégén a Gillingham FC elleni mérkőzést rendezték, ellenfelük nem titkolt célja, hogy ott legyenek a legjobb hét csapat között (az ugyanis már rájátszást jelent), így hát nagy szó, hogy végül 1-1-gyel, egy ponttal távoztak az ellenfelüktől.

Ők kerültek előnybe Donovan Wilson góljával, amire szinte azonnal felelt a Gillingham.

A csapat igazából otthon erős, pontjaik jelentős részét hazai környezetben szerezték. Mérlegük 7-4-8, míg idegenben 1-11-6.

A várható kezdőcsapat:

Cartwright – Mullarkey, Rodgers, Tharme, Hume – Clifton, Green, Thompson – Holohan – Wilson, Obikwu

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.16.Leauge Two
wrexham
3:0
grimsby
Leauge Two
2022.05.28.National League
wrexham
4:5
grimsby
National League
2022.01.25.National League
wrexham
1:0
grimsby
National League
2021.09.14.National League
grimsby
3:1
wrexham
National League
2016.03.26.National League
grimsby
1:0
wrexham
National League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wrexham

Még mindig nem nézitek a Wrexhammel foglalkozó doksisorozatot a Disney-n? Ejj, pedig kötelező darab. Amellett, hogy remekül megmutatja, mit is jelent a walesi kisváros futballcsapatának drukkolni, van benne megfelelő mennyiségű dráma, poén, valamint igazán emberi karakterek. No meg Ryan Reynolds és Rob McElhenney, a csapat két tulajdonosa.

A Wrexham a csőd szélén állt, amikor a két színész úgy döntött, megvásárolják a csapatot. Azóta feljutottak a profinak számító negyedosztályba, és most annak küszöbén állnak, hogy a harmadosztály is meglegyen.

A League Two-ból automatikusan három együttes kerül fel a League One-ba, illetve egy osztályozó útján. Ez utóbbit szeretnék elkerülni Mullinék, akik most a tabella harmadik helyét foglalják el.

Az élen álló Mansfield öt pontra, a második Stockport pedig csak egyre tőlük.

Ám a Wrexham sem lett egy verhetetlen együttes, a nagy tőkesegítség ellenére is vannak gyengébb meccseik. Mint amilyen a hétvégi, Tranmere elleni volt.

Hiába áll a 17. helyen ellenfelük, a Racecourse Groundon győzték le Phil Parkinson csapatát 1-0-ra. Nézzétek meg a statisztikákat, elég egyoldalú meccs volt, csak hát a foci a gólokról szól…

Az együttes idegenben elég kapkodó, elég érdekes eredményeket játszik, ami miatt most sem állíthatjuk, hogy nyerni fognak, esélyek ide vagy oda. Mérlegük 6 győzelemből, 7 döntetlenből és 6 vereségből áll.

A várható kezdőcsapat:

Okonkwo – Barnett, Cleworth, O’Connell, Boyle, Mendy – Young, Cannon, Lee – Palmer, Mullin

Tippelde

Az ősszel a Wrexham simán, 3-0-ra nyert Palmer, Boyle és Lee góljaival hazai közönség előtt. Ám a Grimsby otthon kifejezetten jónak mondható, formájuk sem túlzottan kétségbeejtő, így hiába van nagy különbség a szerzett pontok tekintetében, a Wrexham nem egyértelmű esélyese a meccsnek.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Paul Mullin szerzi az első gólt

Ne szalaszd el a lehetőséget, szerezd meg az 50%-os hétvégi reload bónuszt a Powbet oldalán!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső