Cagliari – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.04.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 17.
Cagliari
Teljesítmény:
D N D N V
  • Sardegna Arena
  • április 19. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
D N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy tegnap, úgy most is egy pénteki bajnoki mérkőzéssel fejezzük be a napot. Míg tegnap a Bundesligából hoztunk egy meccset, most a Serie A-ból fogunk. Alapjáraton nem biztos, hogy felkeltenénk ezzel az emberek figyelmét, egy kiesőjelölt fogadja a dobogón levő ellenfelét, szóval adja magát a sima vendég. Ám a Juventus mostani formáját tekintve nincs olyan meccs, ami számukra sima lenne.

És nem csak azért, mert ők mostanság nem túl erősek, hanem azért sem, mert a Cagliari is – amennyire lehet – magára talált. A nagy öreg, Claudio Ranieri a feljutás után most arra készül, hogy bent tartsa csapatát a legjobbak között, minden pontra szükség van ehhez.

És ne feledjük, a hétvégén a leendő bajnok ellen sikerült ikszelniük…

Következzen a Cagliari – Juventus mérkőzés!

Cagliari

Igazán hősies, amit a Cagliari művel. A szárd együttes idén került fel – újra – a legjobbak közé, de kínkeserves volt a szezon első fele. A csapatot irányító Claudio Ranieri sokáig a kiesőzónából képtelen volt elvinni a srácait, de most, hat fordulóval a vége előtt sikeresen a középmezőny végére értek, ami biztonságosabb. Nem biztonságos még, csak biztonságosabb.

A gárda a 14. helyen áll 31 ponttal, 4 pontra a Frosinonétól, akik már a 18., kiesőhelyen vannak.

Nem lehet tehát azt mondani, hogy biztosan meg fogják úszni, de a mostanában mutatott teljesítményük alapján bizakodhatnak.

Az elmúlt öt fordulóban nyolc pontot szereztek, csak egyszer kaptak ki, és mostanában kifejezetten erős ellenfelekkel mérkőztek meg. Az Atalantát 2-1-re legyőzték, míg a hétvégén az Interrel 2-2-t játszottak.

Le a kalappal, a leendő bajnok ellen kétszer álltak fel a padlóról, Eldor Shomurodov után Nicolas Viola talált be.

Pontjai jelentős részét otthon szerezte a Cagliari, idegenben a leggyengébbek közé tartoznak.

Otthon viszont a középmezőny tagjai egy erős 6-5-5-ös mérleggel. Ha bent maradnak, az ennek lesz köszönhető.

A keret majdnem teljes, de Leonardo Pavoletti, Andrea Petagna és Marco Mancosu nem léphet pályára. Minden bizonnyal Ranieri (majdnem) ugyanazt a csapatot küldi pályára, mint az Inter ellen.

A várható kezdőcsapat:

Scuffet – Hatzidiakos, Mina, Obert – Di Pardo, Jankto, Makoumbou, Sulemana, Augello – Shomurodov, Luvumbo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.11.Serie A
juventus
2:1
cagliari
Serie A
2022.04.09.Serie A
cagliari
1:2
juventus
Serie A
2021.12.21.Serie A
juventus
2:0
cagliari
Serie A
2021.03.14.Serie A
cagliari
1:3
juventus
Serie A
2020.11.21.Serie A
juventus
2:0
cagliari
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus

Hibázott az AC Milan, a Juventus ezt mégsem tudta kihasználni. Igaz, a saját meccsük idején még nem tudták, hogy hibázni fognak, de ez mindegy is. Az nem mindegy, hogy nem tudtak közelíteni, megmaradt a hatpontos különbség kettejük között.

Magyarul az ezüstérem ismét távolodott, mert bár pontszámban nem állnak gyengébben, de egy fordulóval kevesebb maradt. Pedig a Juventus idén csak és kizárólag a bajnokságra kellett volna, hogy koncentráljon.

A hétvégi, Torino elleni városi rangadóról mi is írtunk, felemás sikert értünk el, mert a meccs ugyan döntetlen lett, de mindkét csapat nem szerzett gólt. Sőt egyik sem. Ezért lett döntetlen.

Nem vagyok Juve-szurkoló, de sejtem, mi járhat az ő fejükben, ez a csapat anno nem így nézett ki, nem ilyen minőségű játékosok alkották, és nem volt körülöttük ennyi balhé.

Ennek a gárdának az elkövetkező években újra fel kell építenie magát. Ha nem is a nulláról, de muszáj lesz.

Ezúttal is idegenbe látogatnak, ahol hetek óta képtelenek nyerni. Mérlegük 8-4-4, viszont január óta nyeretlenek…

Még mindig sérült Arkadiusz Milik, most csatlakozott hozzá Moise Kean. A két renitens eltiltott, Paul Pogba és Nicoló Fagioli továbbra sem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Gatti, Bremer, Danilo – Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic – Chiesa, Vlahovic

Tippelde

Ahogy a Torinonál is láttam esélyt arra, hogy pontot csenjenek a Juvétól, most a Cagliarinál is látok. A szárdok formába jöttek, Ranieri ismeri a Juventust, és bár a keret nem a legizmosabb, ez a hétvégén sem zavarta őket.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Az aktív 20BET felhasználók 35.000 Ft-os újratöltési bónuszt tehetnek zsebre az iroda promóciójának köszönhetően.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső