Lille – Aston Villa: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.04.18.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 17.
Lille
Teljesítmény:
V N N D D
  • Stade Pierre Mauroy
  • április 18. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Aston Villa
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az egyetlen meccs ebből a sorozatból, melynek az odavágójáról is beszéltünk. Mindkét tippünk bejött végül, ám ez sem Paulo Fonsecát, sem Unai Emeryt nem érdekli túlzottan. Max titeket meg minket.

A Lille – Aston Villa egy előrehozott döntővel is felér, a franciák és az angolok, ha nem is emelkednek ki a mezőnyből, mindenképp az erősebb csapatok közé tartoznak. Most mégis bukik az egyikük.

Emery megfelelő önbizalmat szerezhetett a hétvégén, egykori csapatát győzte le, ráadásul idegenben, ahol őt – most már még inkább – nem szeretik.

Egy gól azonban nem biztos, hogy elég lesz. A Lille otthon bárkivel képes felvenni a versenyt, így nem túlzás, hogy a nap rangadója egyben a nap legizgalmasabb meccse is lesz.

Lille

Nem sokon múlt, hogy döntetlennel záródjon az Aston Villa elleni odavágó, a Lille 2-0-s hátrányt követően mindent megtett az egyenlítés érdekében, és valóban nem álltak távol a sikertől. Betalált a 84. percben Bafode Diakite, de előtte Gabriel Gudmundsson is, csak épp az ő gólját les miatt nem adták meg.

Mindenesetre a párharc még nyitott, nem kell lemondaniuk az elődöntőről. Mint ahogy nem kell lemondaniuk a francia bajnokságban valamelyik dobogós helyezésről sem. Az első hely távol, de a második Brest és a harmadik Monaco kifejezetten közel. A hercegségbeliek egyébként majd előzhetnek – ahogy a Lille, úgy ők sem léptek pályára a hétvégén -, mivel a Brest egy hihetetlen meccsen 4-3-ra kikapott az Olympique Lyontól.

Már az odavágó előtt is írtam, a Lille nem is annyira régen bajnok lett Franciaországban, ezt követően viszont szétszéledt a csapat, és Paulo Fonsecának egy mélyen levő csapatot kellett átvennie. És újra felépítenie. Mindenesetre a portugál jó munkát végzett…

A Lille formája jónak mondható, az utolsó tíz meccsükből csak kettőt (az Aston Villa ellenit, valamint a Toulouse ellenit) veszítettek el.

Sérültek: Samuel Umtiti, Rafael Fernandes, Andrej Ilic.

A várható kezdőcsapat:

Chevalier – Santos, Diakite, Yoro, Ismaily – Bentaleb, B. Andre – Zhegrova, Haraldsson, Gudmundsson – David

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.04.11.Európa-konferencialiga
aston villa
2:1
lille
Európa-konferencialiga
2002.08.07.Intertotó Kupa
aston villa
0:2
lille
Intertotó Kupa
2002.07.31.Intertotó Kupa
lille
1:1
aston villa
Intertotó Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Aston Villa

A Villának nem volt lehetősége pihenni, sőt egy kifejezetten nehéz mérkőzés van mögöttük. Nehéz, de nyertes mérkőzés. Az élen álló Arsenalhoz látogattak, és Unai Emerynek ez több volt sima bajnoki meccsnél. Oda ment, ahonnan egykoron elüldözték. A baszk edző pedig megmutatta, hogy ez hiba volt. Na jó, dehogy volt hiba, akkortájt baromi gyenge volt az Arsenal, de tény, ami tény, Emerynek ez a győzelem nagyon kellett.

Nem csak a csapatának, a mesternek is. De minket a csapat inkább érdekel, így a Villa újra a tabella negyedik helyén áll, mivel a Tottenham 4-0-ra kikapott a Newcastle ellen.

A csapat góljai az utolsó öt percben érkeztek, Leon Bailey és Ollie Watkins köszöntek be David Rayának.

Ami pedig a Lille elleni mérkőzést illeti, ahogy mondtam, ott 2-1-re nyertek az angolok. Ezúttal Ollie Watkins mellett John McGinn szerzett gólt, véleményem szerint a döntetlen sokkal igazságosabb eredmény lett volna.

A puding próbája az evés, tartja a mondás, az Aston Villának pedig az idegenbeli meccs lesz az. Nem megy annyira ugyanis a csapatnak, az elmúlt öt meccsből kettőt nyertek, kétszer ikszeltek, egyszer kikaptak.

Sérülés terén nincs változás, Jacob Ramsey, Tyronne Mings, Boubacar Kamara, Emiliano Buendía és Douglas Luiz nem szerepelhet, utóbbi eltiltás miatt.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Konsa, D. Carlos, P. Torres, Digne – McGinn, Tielemans – Diaby, Rogers, Zaniolo – Watkins

Tippelde

Esélyesebbnek gondolom a Villát a továbbjutásra, de a Lille okozhat meglepetést. Gólváltásra ezúttal is számítok.

Fő tippek:

1.: Aston Villa továbbjutás

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső