Leicester – West Brom: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 18.
Leicester
Teljesítmény:
V V N N V
  • King Power Stadium
  • április 20. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
West Brom
Teljesítmény:
V N D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szombati játéknap annyi izgalmat nem hoz véleményem szerint, pár jó meccset viszont ki tudtam választani. Aki esetleg hiányolná az FA Kupát, nyugalom, arra holnap kerül majd sor. Most egy kis angol másodosztályú futballal kezdünk, az élről lecsúszott Leicester a feljutásra vágyó West Bromot fogadja.

Nagyon nem mindegy a rókáknak, milyen eredményt érnek el. Nagyon kéne egy siker a fejeknek, Enzo Marescáék épp a bajnokság legfontosabb szakaszában kezdenek széthullani, ami a feljutásukba kerülhet. Holott az egész idényben gyakorlatilag végig vezettek.

Ellenfelük mindig kemény dió, a rájátszás biztos résztvevője. Szóval a Leicester – West Brom rangadó a javából, és igazán nagy vesztese csak a hazai csapat lehet…

Leicester

Hivatalosan már csak három kör van hátra az idei másodosztályú szezonból a Championshipben. És még mindig halvány gőzünk sincs, hogy ki lesz a bajnok, vagy egyáltalán kik jutnak fel. Hetekkel ezelőtt azonnal mondtam volna, hogy a Leicester, de azóta sok víz lefolyt a Dunán. A rókák – Enzo Marescával a kispadon – egy kifejezetten erős játékoskerettel vágtak neki a szezonnak, azonnal az élre ugrottak, sokáig le sem lehetett onnan taszítani őket.

Ám egy pár héttel ezelőtt valami történt velük, elkezdtek pontokat veszíteni, ami most már odáig fajult, hogy a Leicester lecsúszott az első helyről. És még nyugodtan mondhatjuk, hogy némi szerencséjük is van, mert riválisaik is sokat rontottak, emiatt nem szállt még el minden esélyük a bajnoki címre.

Nem csak a rangadókat bukták el Dakáék, hanem kötelezően nyerendő mérkőzéseket is. Vegyük például a hétvégét, ott a Plymouth bánt el velük 1-0-ra. Előtte a Millwalltól kaptak ki, de van vereségük a Bristol Citytől is…

Nem lesz ez így rendben, abszolút nem. Most a második helyen állnak, egy pontra van tőlük a Leeds United, ők pedig egy pontra vannak az Ipswichtől. És ne feledjük el a Sotont, amely az éllovasok szerencsétlenkedése miatt visszatért.

Hazai pályán valamennyire azért megy a gárdának, idegenben vannak most inkább gondjaik. A csapat 15 mérkőzést nyert meg a King Power Stadionban, 1-szer ikszeltek és 4-szer kaptak ki.

Úgy néz ki, már csak egyedül Kasey McAteer nem léphet pályára sérülés miatt, a többiek felépültek.

A várható kezdőcsapat:

Hermansen – Pereira, Faes, Vestergaard, Justin – Winks, Ndidi – Fatawu, Dewsbury-Hall, Mavididi – Vardy

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.02.Championship
west brom
1:2
leicester
Championship
2021.04.22.Premier League
leicester
3:0
west brom
Premier League
2020.09.13.Premier League
west brom
0:3
leicester
Premier League
2018.03.10.Premier League
west brom
1:4
leicester
Premier League
2017.10.16.Premier League
leicester
1:1
west brom
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Brom

Kereken tíz mérkőzést követően kapott ki a West Brom együttese, nem mondom, hogy a legjobbkor. Hivatalosan nincs még meg a rájátszás, több csapat is beérheti őket, szóval nem lazsálhatnak. Azért mindenképp jó lenne az is, ha nem a hatodik helyről várnák a folytatást, mert akkor a bronzérmessel kell az első körben megmérkőzniük.

Szóval nem, nem jött jókor a Sunderland elleni vereség. Az eredménye ennek a mérkőzésnek 0-1 lett, de tegyük hozzá, talán minden másképp alakul, ha Brandon Thomas-Asante nem veszíti el a hidegvérét. A támadó egy percen belül kapott két sárgát az első félidőben, ezzel nagyon nehéz helyzetbe hozva a csapatát. Pár perccel később megkapták a döntő gólt, aztán már hiába iparkodtak a második játékrészben.

Nagy tragédia nincs, a csapat a negyedik helyre amúgy is esélytelen volt, az ötödiket meg sikerült megtartani. Egyelőre.

Most a liga egyik legjobb csapatával fognak játszani, akiktől az ősszel kikaptak. Idegenben a döntetlenekkel van tele a padlás, mérlegük 6-8-7.

A kiállított Brandon Thomas-Asante mellett két sérültje van az együttesnek, Jayson Molumby és Daryl Dike.

A várható kezdőcsapat:

Palmer – Furlong, Ajayi, Kipre, Townsend – Chalobah, Mowatt – Fellows, Wallace, Johnston – Diangana

Tippelde

Nem mondom, hogy esélytelen a West Brom együttese, látszik, hogy fejben nincs minden rendben a Leicester játékosaival. Három forduló alatt minden, amiért idén küzdöttek mehet a levesbe, és ezt nekik is tudni kell. Otthon nem szokott gond lenni, a vereségüket talán ki lehet zárni. Mást nem.

Fő tippek:

1.: Leicester győzelem vagy döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső