Northampton – Derby: Fogadási Tippek és League One Előzetes – 2024.03.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 21.
Northampton
Teljesítmény:
V V D V D
  • Sixfields Stadium
  • Március 23. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Derby
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És még egy meccs erejéig maradunk az angoloknál. Nagy múlttal rendelkező csapat következik, a Derby County, amely sokat szerepelt az élvonalban, majd több éven keresztül volt a másodosztály tagja, mígnem a pénzügyi problémáik miatt onnan is kiestek. A helyzet rendeződött, és a kosok összeszedték magukat minden téren, így most az együttes a bajnoki címre hajt. Ha nem is az az első számú céljuk, akkor is. Merthogy ők tökéletesen elégedettek lesznek majd azzal is, ha a Portsmouth előttük végez, más azonban nem.

A League One-ból három csapat kerül fel, kettő közvetlenül, egy pedig rájátszás útján. Ezt azért a csapatok többsége igyekszik elkerülni, mert egy baromi nehéz próbatétel, és egy egész szezon csúszhat el egyetlen egy kis hibán a Wembley Stadion közepén.

Szóval a Northampton – Derby mérkőzésen a vendégek a biztos győzelemre hajtanak majd.

Northampton

Hát forma tekintetében a Northamptonnak is volna hova fejlődnie, a League One középmezőnyében helyet foglaló együttes – mint az előző tippben levő csapatok jó része – nem mostanában nyert meccset.

A 14. helyen állnak most, kiesni már nem fognak, ez majdnem tuti, de lejjebb még bőven csúszhatnak, ha nem figyelnek oda. Márpedig mostanság nem figyelnek. Vagy ha figyelnek, akkor nem jól teszik mindezt.

A csapatot három éve irányítja Jon Brady, ha valaki, hát ő tudja, ismeri annyira a csapatát, hogy kell ebből a helyzetből kimászni. Csakhogy a sorsolás nem épp kegyes hozzájuk. A Derby nagyon kemény ellenfél, amelyik a bajnoki címre hajt, ez pedig nagyban csökkenti a csapat esélyeit arra, hogy nyeretlenségüket megszakítsák.

A Burton ellen nyertek utoljára még februárban, azóta ikszeltek a Charltonnal és a Cambridge Uniteddal, kikaptak a Peterboroughtól, a Blackpooltól és a Wycombe-tól.

Hazai környezetben 8-5-6-ot hoztak össze idáig, amivel az alsóházas csapatok közé tartoznak.

Legjobb góllövőjük Sam Hoskins 14 góllal, ám ő a hétvégén nem lépett a pályára, keretben sem volt. Igaz az is, hogy mostanában nagyon visszaesett a teljesítménye. És nem igazán van, aki a helyébe lépne, ami látszik a csapat mostanában lőtt góljainak számán is…

A várható kezdőcsapat:

Moulden – Sherring, Moore, Guthrie, Monthe – McWilliams, Sowerby – Springett, Leonard, Pinnock – Bowie

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.31.League One
derby
4:0
northampton
League One
2020.02.04.FA Kupa
derby
4:2
northampton
FA Kupa
2020.01.24.FA Kupa
northampton
0:0
derby
FA Kupa
2017.07.25.Barátságos Mérkőzés
northampton
1:0
derby
Barátságos Mérkőzés
2015.07.18.Barátságos Mérkőzés
northampton
0:1
derby
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Derby

Lehet, hogy a bajnoki cím nem lesz meg, az az öt pont még sok is lehet egy ilyen ligában, mint a League One. A Derby azonban tökéletesen elégedett lehet a második pozícióval is, amelyet pont most, a hétvégén erősítettek meg.

A kosok otthon győzték le a harmadik helyen álló Boltont, ezzel pedig az egypontos előnyt néggyé növelték. Egyértelműen ők a forduló nyertesei, mert nem csak a Bolton kapott ki, hanem a mögöttük levő Peterborough is.

A győztes gólt a félidőben pályára lépő Kane Wilson szerezte. Nem nagyon volt különbség amúgy a két csapat közt a pályán, a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna.

Hét meccse van hátra a Derby Countynak, hamarosan tehát eldől a sorsuk. Hasonlóan kiegyensúlyozott és jó a gárda idegenben, mint otthon, távol a saját közönségüktől is sikerült 40 pontot begyűjteni 12-2-5-ös mérleggel. Ezek alapján nem okozhat gondot nekik a Northampton sem.

A várható kezdőcsapat:

Wildsmith – Nelson, Forsyth, Cashin – Ward, Adams, Hourihane, Sibley – Barkhuizen – Gayle, Mendez-Laing

Tippelde

Számomra a meccs egyértelmű, még ebben a nehezen kiismerhető bajnokságban is.

A vendégeknek jobb a kerete, jobb a formája, mostanában ég és föld a két együttes. Ilyen magasról lehet nagyot esni, de bízom abban, hogy Gayle-ék hozzák, amit hozni kell.

Fő tippek:

1.: Derby győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső