Celta Vigo – Real Betis: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 02.
Celta Vigo
Teljesítmény:
V N D N D
  • Abanca Balaídos
  • Január 03. 19:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Betis
Teljesítmény:
D D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy azt már mondtam az első tippnél, ma csak az ibériai együttesekkel fogunk foglalkozni. Kifejezett rangadó csak egy van, és az nem a Celta Vigo – Real Betis lesz. Kötelező a győzelem az andalúzoknak, ők nem hiába szerepelnek az élboly közelében, míg ellenfelük a kiesés ellen küzd. Egyelőre nem meggyőző, amit csinálnak, mindent elárul a vigóiak mostani szezonjáról, hogy összesen eddig két győzelmet arattak.

A Betistől sokat várunk, ám a zöld-fehérek többször botlanak, már tíz döntetlennél járnak, emiatt nem tudnak igazán versenyre kelni az első néggyel.

Az online sportfogadás szakértői szerint meglepetésre a Celta esélyesebb: A Powbetnél 2.50 a hazai győzelem, 3.00 a vendég, 3.40 az iksz.

Celta Vigo

Húzza még Rafa Benítez a Celta kispadján, de megmondom nektek világosan, fogalmam sincs, meddig szavaznak neki bizalmat. A múltja alapján megérdemli a bizalmat, és a múltja alapján el is kéne zavarni már. Ez aztán a nagy ellentmondás, igaz? Pedig nem annyira. Valahogy a nagycsapatok vezetői mindig megbíztak benne, és aztán úgy kergették el az együttesüktől…

A Celta jelen állás szerint kieső, ha most érne véget a bajnokság, a következő szezont a másodosztályban kezdenék. Az ősszel 13 pontot gyűjtöttek, ami nem sok, nagyon nem. Egy győzelemmel akár még a Cadizt is megelőzhetik, és akkor már egy fokkal nagyobb biztonságban lennének.

A gárda az ünnepek előtti utolsó fordulóban szoros vereséget ért el a La Ceramicában, a Villarreallal szemben. Dicséretes, hogy 3-0-s hátrányból is fel tudtak állni, előbb Anastasios Douvikas majd Jörgen Larsen talált a kapuba. De a harmadik gól már nem jött össze…

Hazai pályán mérlegük 1-4-4, feleannyi rúgott, mint kapott gól, szóval van miért idegeskednie Beníteznek.

A tél első igazolása már megvan, a 28 éves védekező középpályás, Jailson csatlakozott hozzájuk a Palmeirastól.

Sérülés és válogatott szereplés miatt is lesz kieső a keretből: Carl Starfelt és Mihailo Ristic a Villarreal ellen sérültek meg, Jonathan Aidoo szintén nem bevethető, míg Jonathan Bamba csatlakozott az elefántcsontparti kerethez, kezdődik ugyanis az Afrikai Nemzetek Kupája.

A várható kezdőcsapat:

Guaita – Vazquez, C. Dominguez, Nunez, Sanchez – Mingueza, Dotor, Tapia, Cervi – Douvikas, Larsen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.04.La Liga
real betis
3:4
celta vigo
La Liga
2022.10.02.La Liga
celta vigo
1:0
real betis
La Liga
2022.03.20.La Liga
celta vigo
0:0
real betis
La Liga
2022.01.02.La Liga
real betis
0:2
celta vigo
La Liga
2021.05.22.La Liga
celta vigo
2:3
real betis
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Betis

Ha már szót ejtettünk a hazaiak igazolásáról, akkor említsük meg, hogy a Real Betis is vásárolt egy középpályást, Johnny Cardosot. Az amerikai-mexikói kettős állampolgár az Internacional együttesétől érkezett, és látnak benne fantáziát, hiszen 6 millió eurót csengettek ki érte.

Manuel Pellegriniék nem csak ezt a bizniszt hozták tető alá, meghosszabbították Isco szerződését is, aki így további három (és fél) évre kötelezte el magát.

Várhatóan tehát innen fog visszavonulni… Vagy nem.

A Real Betis az ősz folyamán egész jó teljesítményt nyújtott, ahogy azonban már mondtam, nagyon sok a döntetlen, ami miatt az igazán jó helyekre nem lesz esélyük, hacsak nem változtatnak ezen tavasszal.

Utoljára is ikszeltek, igaz, a Girona elleni 1-1 nem egy rossz eredmény, főleg nem Isco nélkül, aki eltiltott volt. A csapat gólját egyébként German Pezzella szerezte.

Ami miatt csalódottak lehetnek a drukkerek, az az, hogy a Betis csak az EKL-ben folytathatja tavasszal, az EL-ből kiestek végül.

Idegenben összesen egy győzelmük van, ami nagyon kevés. Mellette mindkét vereségüket távol a Benito Villamaríntól gyűjtötték be. Illetve van még hat döntetlenük.

A keretből Hector Bellerín, Marc Bartra, Claudio Bravo, Guido Rodríguez és Nabil Fekir nem áll rendelkezésre, visszatér a csapatba azonban Isco.

A várható kezdőcsapat:

Silva – Ruibal, Pezzella, Sokratis, Miranda – Altamira, Carvalho – Diao, Isco, Perez – Willian Jose

Tippelde

Idegenben nem megy a Betisnek, de ezt előbb vagy utóbb meg kell szakítnai. A Celta tud meglepetést okozni, ráadásul most az edzőjük is már veszélyben. De ezt egyszerűen hozni kell, hozni kellene a vendégeknek.

Tippjeink a következők:

1.: Real Betis győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Első gól: Real Betis

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső