Real Madrid – Mallorca: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 02.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N D N
  • Santiago Bernabeu
  • Január 03. 19:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Mallorca
Teljesítmény:
N D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megkezdi a szezont az éllovas is, a királyi gárda holnap este hazai pályán fogadja ellenfelét, a győzelem pedig kötelező. Mondjuk a Mallorca egyfajta mumus a Real Madrid számára, több alkalommal is előfordult, hogy Muriqiék legalább megnehezítették a blancók dolgát. Ám hibázásra nincs lehetőség, ott lohol a Girona a nyomukban. Ez egy jó esély Carlo Ancelottiék számára, hogy picit meglépjenek, hiszen a következő meccsünk majd a második és a harmadik helyezett csatája lesz.

A védőgondokkal küzdő hazaiaknak hozni kell ezt a találkozót, és így vannak ezzel az online sportfogadás szakemberei is, a Quickwinnél 1.25 a hazai győzelem, 14.00 a vendég, 6.50 a döntetlen.

Következzen a Real Madrid – Mallorca találkozó!

Real Madrid

A Girona botlott a karácsony előtti fordulóban, ezt pedig ki tudta használni a Real Madrid, és az élen tölthették az ünnepeket Jude Bellinghamék. Azonban megnyugodni nincs idő és lehetőség, hajtani kell tovább, mert csak az egymás elleni eredményeiknek köszönhető, hogy az első a királyi gárda.

Mint mondtam, holnap a Girona és az Atletico Madrid egymás ellen játszik, ez tehát egy nagyon jó alkalom Ancelottiéknak arra – aki egyébként meghosszabbította a szerződését – hogy picit elhúzzanak a katalánoktól vagy a városi riválistól.

A szünet előtti utolsó meccsén a Real Madrid nagyon nehezen tudott csak nyerni az Alaves ellen, Lucas Vazquez a hosszabbításban fejelt be egy labdát. A Madrid amúgy az 54. percben megfogyatkozott, Nacho Fernández összehozott egy értelmetlen piros lapot (a félpályánál, a kapunak háttal álló ellenfél bokájába talpalt bele), majdnem Vitóriában hagyta a fogát az együttes.

Most otthon játszanak, ahol azért nagyon jól megy nekik. Eddig csak a Rayo Vallecano szerzett pontot itt, a többi hét mérkőzését a Real Madrid megnyerte.

Van esély arra, hogy fél év után végre bemutatkozzon Arda Güler, aki folyamatosan megsérült. A török tini nincs a sérültek között, elvileg a padon kezdhet. Szintén visszatér Eduardo Camavinga, de nem lesz pályán a keresztszalag-szakadást szenvedő David Alaba, valamint a szezon elején megsérült duó, Thibaut Courtois és Eder Militao, illetve Ferland Mendy sem.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Vazquez, Rüdiger, Tchouaméni, F. García – Valverde, Kroos – Brahim, Bellingham – Rodrygo, Joselu

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.05.La Liga
mallorca
1:0
real madrid
La Liga
2022.09.11.La Liga
real madrid
4:1
mallorca
La Liga
2022.03.14.La Liga
mallorca
0:3
real madrid
La Liga
2021.09.22.La Liga
real madrid
6:1
mallorca
La Liga
2020.06.24.La Liga
real madrid
2:0
mallorca
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mallorca

Jó formát mutat mostanság a Mallorca, az együttes a legutóbbi hat meccsén veretlen tudott maradni. Ez öt bajnokit és egy kupameccset jelent, utóbbiban a Valle Eguest verték 3-0-ra, míg a LaLigában kétszer nyertek, háromszor ikszeltek.

A legutóbbi fordulóban az Osasunát fogadták hazai környezetben, és egy izgalmas találkozón végül 3-2-re nyertek. Matija Nastasic gólja után Daniel Rodríguez és Antonio Raillo találataival húztak el, a vendégeknek csak a szépítés jött össze.

Korábban arról volt szó, hogy a gárda a kiesés ellen fog küzdeni, ami lehet, hogy valóban így is lesz, most azonban megfelelő távolságba kerültek a Celta Vigo – Granada – Almeria triótól.

Idegenben meglehetősen gyengék, egy győzelmük van, három döntetlenjük és hat vereségük.

A mexikói Javier Aguirre nem számíthat a csapat legjobbjára, Vedat Muriqire, mellette hiányzik majd a szlovén Martin Valjent, illetve Jaume Costa sárga lapjai gyűltek össze, ami miatt ki kell maradnia.

A várható kezdőcsapat:

Rajkovic – Gonzalez, Nastasic, Raillo – Maffeo, S. Costa, Mascarell, Lato – Sanchez, Rodriguez – Larin

Tippelde

Az ötmeccses veretlenség megmutatta, van a Mallorcában fantázia, ám Madridban az eddigieknél sokkal nehezebb dolguk lesz. Az elképzelhető, hogy egy góllal nehezítik majd a hazaiak dolgát, ám összességében a Brahim Díaz és Jude Bellingham vezette királyiak gólokkal fognak nyerni szerintünk.

Tippjeink a következők:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső