Chelsea – Middlesbrough: Fogadási Tippek és Angol Ligakupa Előzetes – 2024.01.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 22.
Chelsea
Teljesítmény:
N V N N N
  • Stamford Bridge
  • Január 23. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Middlesbrough
Teljesítmény:
D N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Elérkezett a visszavágók ideje, hamarosan kiderül, melyik két csapat kerül a döntőbe. Angliában járunk, azon belül is az Angol Ligakupa elődöntőjében. A Chelsea – Middlesbrough mérkőzés következik, azt gondolhatnánk, hogy egy sima találkozó jön, a Chelsea szépen beslattyog a döntőbe. Csakhogy ez egyáltalán nem biztos. Ellenfelük ugyan másodosztályú, de az odavágót a Riverside-ban megnyerték egy héttel ezelőtt, így Mauricio Pochettinoék hátrányból várják a hazai meccset.

Ám tény és való, hogy az esélyeseknek ők számítanak, még így is. Rá is pihenhettek a találkozóra, míg a Championshipben nem volt megállás…

Az esélyek egyértelműek, meglepetés lenne, ha a fináléban egy második vonalban tartózkodó gárda szerepelne…

Chelsea

Nem rendeztek bajnoki fordulót ezen a héten a Chelsea számára, Mauricio Pochettinoéknak több, mint egy hetük volt kipihenni az eddigieket, és felkészülni arra, hogy meg kell fordítaniuk a párharc állását a Middlesbrough ellen.

Az odavágót 1-0-ra veszítették el, pedig Pochettino egy erős kezdőt küldött a pályára, ifisták és tartalékok nélkül gyakorlatilag. Egymaga Cole Palmer megnyerhette volna a meccset a Chelsea-nek, a támadó ugyanis három nagy ziccert is rontott. De volt helyzete Conor Gallaghernek és Noni Maduekének is.

Ezt követően gyorsan rendezni kellett a sorokat, mert a hétvégén a Fulham várt rájuk, pontosabban ők vártak a Fulhamre a Stamford Bridge-en.

A bajnokságban csak a középmezőnyben tartózkodó kékek 1-0-ra nyertek a másik Ligakupa-elődöntős ellen, Cole Palmer itt már a hálóba tudott találni.

A Chelsea idén rengeteget hibázott, az elköltött pénz mennyisége nincs egyenes arányban a teljesítménnyel, Pochettino állása így már veszélyben van. A hazai pályán mutatott játék többnyire jó, bár voltak már itt is nagy meglepetések (például a Brentford sima győzelme), de az utóbbi nyolc találkozó egyikét sem veszítette el az együttes.

A keret kilenc játékosára nem számíthat a menedzser, Nicolas Jackson Afrikában, a többiek (Trevoh Chalobah, Lesley Ugochukwu, Robert Sánchez, Christopher Nkunku, Romeo Lavia, Reece James, Marc Cucurella, Wesley Fofana) sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Petrovic – Gusto, Disasi, T. Silva, Colwill – Fernández, Caicedo, Gallagher – Palmer, Broja, Sterling

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.09.Angol Ligakupa
middlesbrough
1:0
chelsea
Angol Ligakupa
2022.03.19.FA Kupa
middlesbrough
0:2
chelsea
FA Kupa
2017.05.08.Premier League
chelsea
3:0
middlesbrough
Premier League
2016.11.20.Premier League
middlesbrough
0:1
chelsea
Premier League
2013.02.27.FA Kupa
middlesbrough
0:2
chelsea
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Middlesbrough

A bevezetőben is említettem, a Middlesbrough csapata nem tudott pihenni, a Championship nem állt le, és Michael Carrickéknek pályára kellett lépniük. Mondjuk nem egy rangadót játszottak, ennyi könnyítés volt, hanem a sereghajtó Rotherhamet kellett volna elintézniük. Nem sikerült. Bár mindenki azt hajtotta – mi is -, hogy a hazaiak, ha nem is túl könnyedén, de nyerni fognak, csak egy pontot szereztek. Hiába játszottak nagy fölényben Johanssonék ellen, a vendégek szereztek vezetést, és csak a 82. percben sikerült egyenlíteni Marcus Forss révén.

Carrick egyébként annyira nem is tartalékolt, szerettek volna győzni – hisz ez a feljutási terveik miatt nagyon fontos lett volna.

Az, amit elértek eddig a Ligakupában, mindenképp dicséretes, és senki nem mondhat rosszat a csapatra, ha nem jutnak döntőbe, de az egykori MU-játékos szeretne meglepetést okozni. Nem minden áron, a cél még mindig a PL-tagság kiharcolása (ami nagyon nem lesz egyszerű, és kvázi már csak a rájátszásban bízhatnak).

Idegenben nem működnek rosszul, az elmúlt öt meccsükből négyet megnyertek, igaz, egyik találkozót sem lehet rangadónak nevezni, hiszen a gyengén teljesítő Millwall – Huddersfield – Swansea hármas mellett a Ligakupában a Port Vale-t győzték még le.

A vendégeknél is sok a hiányzó, Seny Dieng, Sam Silvera, Riley McGree, Emmanuel Latte Lath, Darragh Lenihan, Alex Bangura és Tom Smith sem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Glover – van den Berg, Fry, Engel – Jones, Barlaser, Howson, Clarke – Crooks, Hackney – Greenwood

Tippelde

A meglepetést nehéz megmondani, legutóbb sem gondoltuk volna, hogy a Boro nyerni tud a Chelsea ellen. Pochettinoék kerete sokkal erősebb, a Boro pedig mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az előnyüket megtartsák. Ez a meccs várhatóan az első hazai gólig lesz nehéz.

Tippjeink a következők:

1.: Chelsea győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Cole Palmer bármikor gólt szerez

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső