Girona – Sevilla: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 19.
Girona
Teljesítmény:
N D N N D
  • Estadi Montilivi
  • Január 21. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sevilla
Teljesítmény:
N V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai nap utolsó meccse is a spanyol első osztályból érkezik. A bajnokságot egyelőre vezető Girona fogadja a gyengélkedő Sevillát. Igazán izgi mérkőzés kerekedhet ebből, bár, ha a Sevilla úgy játszik, ahogy a bajnokságban idén – meg tavaly ősszel – megszoktuk tőlük, akkor nem lesz izgulnivalója Micheléknek.

A kupában mindketten bejutottak a legjobb nyolc közé, de azt hiszem, mindkettejüknek másodlagos ez az eredmény. Fontosabb, hogy a ligában mi történik.

A Gironát otthon eddig csak egy csapat tudta elkapni, az pedig a Real Madrid volt. Kétséges ezáltal, hogy a Sevillának bármi esélye is lehet a Montiliviben. A bukik szerint legalábbis nincs…

Következzen a Girona – Sevilla találkozó!

Girona

Nem eszik olyan forrón a kását, a Girona ellendrukkerei most megint kezüket a fejükbe hajthatták. Miután a csapat csak ikszelt az Almeriával, a megmondóemberek már jöttek, és kiabálták: Én megmondtam, megmondtam, hogy eddig fogják bírni. Nos, úgy tűnik, van még ebben a csapatban szufla.

Az a sereghajtó elleni döntetlen egyébként még így is az élre repítette őket, de lehet, csak azért, mert a Real Madrid a Szuperkupa miatt nem játszotta le aktuális bajnoki meccsét. Na mindegy… A lényeg, hogy jelenleg a Girona vezeti a LaLigát, holott már túl vagyunk a félidőn.

A héten is pályán volt Michel együttese, otthon fogadták a Kupában a Rayo Vallecanot, és már az első félidőben megvolt az eredmény, Cristian Stuani duplája után betalált Daley Blind is, majd a vendégek Randy Nteka góljával szépítettek. 3-1-gyel ment tovább a katalán együttes.

Akik hazai pályán továbbra is bivalyerősek, hiszen csak a Real Madrid tudta őket legyőzni, illetve az Athletic Bilbao tudott pontot szerezni még itt. Emellett nyolc győzelmük van.

Állítólag a Girona érdeklődését felkeltette Vancsa Zalán, a Lommel magyar fiatalja, és készek lennének pénzt áldozni a magyar játékosért. Ami pedig szintén jó hír – és magyar hír -, hogy Yaakobishvili Antal a Rayo ellen bemutatkozott a felnőttek között, egy félidőt kapott.

Két játékos sérült, kettő pedig eltiltott. Előbbiek táborába Toni Villa és Borja García tartozik, az utóbbiba David Lopez és Aleix García.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – Couto, Juanpe, Blind, Gutiérrez – Torre, Tsygankov, Martín – Savio, Dovbyk, Valery

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.26.LaLiga
sevilla
1:2
girona
LaLiga
2023.05.01.LaLiga
sevilla
0:2
girona
LaLiga
2023.01.14.LaLiga
girona
2:1
sevilla
LaLiga
2019.04.28.LaLiga
girona
1:0
sevilla
LaLiga
2018.12.16.LaLiga
sevilla
2:0
girona
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sevilla

A sevillai csapat vereségére számítottunk a Getafe elleni kupameccsen, de Sergio Ramosék belőtték magukat a legjobb nyolc közé. A Coliseumban megrendezett mérkőzést 3-1-re nyerték meg, a védő mellett Isaac Romero duplázott. A fiatal támadónak ez volt a második meccse a felnőttek között, a duplája után lehet, hogy bejátszotta magát a kezdőbe, főleg, amíg Youssef En-Nesyri nincs itt…

A Sevilla kupateljesítményével gond nincs, a bajnokival már igen. A csapat kiesés közelében, a tabella 17. helyét foglalják el, egy pontra a Cadiztól, szóval iparkodnia kell Quique Sánchez Floresnek.

Három bajnoki óta nyeretlenek, utoljára az Alaves győzött az otthonukban, a meccs 2-3 lett. A gólokat akkor Rafa Mir és Lucas Ocampos szerezték.

Idegenben eddig egyszer nyertek, háromszor ikszeltek és ötször kikaptak.

Két fiatal játékost kölcsönvettek, a Manchester Unitedból Hannibal Mejbrit, míg az Interből Lucien Agoumét.

Sérültek és hiányzók: Marcos Acuna, Erik Lamela (sérültek), Boubakary Soumaré (eltiltott), Youssef En-Nesyri (ANK).

A várható kezdőcsapat:

Nyland – Badé, Ramos, Nianzou – Navas, Sow, Rakitic, Suso, Pedrosa – Ocampos, Romero

Tippelde

A Girona otthon a nagyobb csapatokat is el tudta intézni, egy kivétellel. A Sevilla idegenben nem túl meggyőző (otthon sem), de egy gólra ők is jók lehetnek. Az viszont, hogy pontot is szerezzenek, szerintünk sci-fi.

Tippjeink a következők:

1.: Girona győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a FEZbet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső