Coventry – Birmingham: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.12.08.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 06.
Coventry
Teljesítmény:
V N N D V
  • Coventry Building Society Arena
  • December 09. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Birmingham
Teljesítmény:
D V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azokat, akik kedvelik az angol futballt, sem hagyjuk magukra. De ígéretemhez híven nem a Premier League-ből hoztam most egy meccset, abból volt elég a hét elején, hanem a Championshipből. Péntek este rendezik meg a Coventry – Birmingham találkozót, a középmezőny végén helyezkedik el mindkét együttes. Ami a Coventry esetén furcsa, a Birminghamnél hozzászoktunk ehhez a szerepléshez.

De a Coventry tavaly a rájátszásba jutott, majdnem fel is jutottak az élvonalba, szóval ez a visszaesés szokatlan, de nem egyedi eset, emlékezzünk csak a már azóta harmadosztályba esett Barnsley-ra, vagy a Huddersfieldre, amely idén is a kiesés ellen küzd.

Az online sportfogadás szakértői szerint sima hazai a meccs, a SlotsPalace oldalán 1.63 a hazai győzelem, 4.00 a döntetlen, 5.00 a vendégsiker.

Coventry

Ha van a Championshipnek „szezon csalódása” rovata, akkor a Coventry joggal jelentkezik be a dobogóra. A csapat – mint azt fent is mondtam – tavaly majdnem a Premier League-be került, most meg gyakorlatilag a kiesés ellen küzdenek. Tény és való, hogy volt – legalább – egy fájó távozójuk, lelépett a svéd-magyar Viktor Gyökeres, aki a Sporting CP játékosa lett. Egyébként egy valag pénzért cserébe, szóval ebből meg lehetett volna erősíteni az együttest, hozni egy Championship-szinten kiemelkedő csatárt. Ám lehet, hogy ezt a pénzt különböző lékek foltozására kellett költeni, ennyire nem ismerem a Coventry pénzügyeit.

A csapat mindenesetre Gyökeres nélkül baromi gyengén kezdett, és a folytatás sem lett sokkal jobb. Eddig öt győzelmük van, hét döntetlenük és hét vereségük. Most épp egy hárommeccses veretlenséget zártak le, a szezon meglepetéscsapata, az Ipswich verte őket 2-1-re, a vendégek egy öngóllal tudtak szépíteni a 96. percben, Matty Godden pedig büntetőt hibázott.

Hazai pályán csak a West Brom tudta megverni őket, emellett van három győzelmük és öt döntetlenük.

Két sérültjük van, Kasey Palmer és Fabio Tavares.

A várható kezdőcsapat:

Collins – Latibeaudiere, Thomas, Kitching, Bidwell – Eccles, Sheaf – Sakamoto, Allen, Wright – Godden

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.29.Championship
coventry
2:0
birmingham
Championship
2022.09.17.Championship
birmingham
0:0
coventry
Championship
2022.04.15.Championship
birmingham
2:4
coventry
Championship
2021.11.23.Championship
coventry
0:0
birmingham
Championship
2021.01.30.Championship
birmingham
1:1
coventry
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Birmingham

Kicsit deja vu-m van a Birmingham miatt. Tavaly is úgy kezdődött az idény, hogy majd John Eustace „a nyolcason” feljuttatja a Birmingamet. Aztán 15.-ek lettek. John Eustace azóta távozott, Wayne Rooney jött a helyére, idén is volt egy időszak, amikor csodájára jártak a Birminghamnek, és most a 15. helyen állnak.

A csapat formája ingadozó, most inkább gyenge, mint erős. Az elmúlt öt meccsükből egyet nyertek meg, kettőn ikszeltek, kettőn kikaptak.

A hétvégén a kiesőjelölt Rotherhamet nem sikerült otthon legyőzni, és a labdabirtoklást leszámítva nem játszott fölényben a hazai csapat.

Mérlegük most 6-5-8, és bár hazai pályán egész jók, idegenben a negyedik leggyengébb mérleggel rendelkeznek. Mindössze egyszer nyertek, egyszer ikszeltek, és hétszer kikaptak. A csapat az utolsó hét meccsük végződött vereséggel…

George Hall, Tyler Roberts, Keshi Anderson és Alfie Chang sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Ruddy – Laird, Aiwu, Sanderson, Buchanan – Bielik, Bacuna – Miyoshi, Stansfield, Dembélé – Burke

Tippelde

Nem túl erős idegenben a Birmingham, erre építhet a Coventry, meg mi is. Ne gondoljuk, hogy a hazaiak olyan hú, de jók lennének, de ha van meccs, ami megindíthatja őket felfelé, akkor az egy hazai találkozó a Birmingham ellen…

Tippjeink a következők:

1.: Coventry győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső