Real Betis – Real Madrid: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.12.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 06.
Real Betis
Teljesítmény:
D V N D N
  • Benito Villamarín
  • December 09. 16:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szombati játéknap hoz pár izgalmas mérkőzést nekünk, ebből választottuk ki most azt, amelyik szerintünk online sportfogadás szempontjából is az egyik legjobb lehet. A Real Betis – Real Madrid mérkőzésről van szó, amely nem mindig a gólokról híres, de az izgalmak sosem maradnak el.

Különleges mérkőzés lesz ez Isco számára, aki a Real Madriddal mindent megnyert, amit csak lehet, bajnoki címet, kupa-, és szuperkupa-győzelmet, öt Bajnokok Ligáját és még sorolhatnám. Most azonban már a sevillai együttest erősíti.

Manuel Pellegriniék sokat botlanak, de alapvetően egy erős csapatról van szó, amely bárkit meg tud verni. És egyébként bárkitől ki tud kapni, mondjuk ezt mostanában nem mutatták a bajnokságban.

A Real Madrid megfogyatkozva, fontos sérültjei nélkül is halad előre, vezetik a bajnokságot, és nem is szeretnék átadni a gyeplőt a Gironának. Szóval győzni kéne…

A Powbet oldalán 4.50 a hazai siker, 1.80 a vendég, 3.90 az iksz.

Real Betis

Kemény mérkőzése volt a hétvégén a Real Betisnek. Az eddig még nyeretlen Almeria otthonába látogattak, és valószínűleg meg is lehetett volna a győzelem, ha nincs Hector Bellerín és az ő ostoba belépője. A félpályához közel gondolta úgy, hogy beleszáll talppal ellenfele sípcsontjába, teljesen ártalmatlan szituációban. A bíró azonnal kiállította. Ez pedig alapjaiban változtatta meg a Betis taktikáját. Be kellett hozni Aitor Ruibalt, és ennek Willian José itta meg a levét.

A Betis még így, tíz emberrel is nyerhetett volna, de az iksznek legalább annyira lehet örülni, mert Ramadaniék mindent kihagytak, nem hiába lett a meccs embere Rui Silva, a Betis kapusa.

A döntetlen miatt a Betis nem tudott előzni, pedig a Real Sociedad elé kerülhettek volna. Maradtak a hetedik helyen, mérlegük 6-7-2, hazai pályán pedig 5-2-0. Nagyon régóta veretlen az andalúziai csapat, legalábbis a LaLigában, ugyanis az Európa-ligában épp most kaptak ki 1-0-ra a Sparta Prahától.

Hector Bellerín mellett nélkülözniük kell William Carvalhot, Youssouf Sabalyt, Marc Bartrát, Rodrigo Sánchezt, Claudio Bravot, valamint Nabil Fekirt, aki ismét megsérült.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Ruibal, Pezzella, Riad, Miranda – Rodriguez, Roca – Diao, Isco, Pérez – Willian José

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.05.LaLiga
real betis
0:0
real madrid
LaLiga
2022.09.03.LaLiga
real madrid
2:1
real betis
LaLiga
2022.05.20.LaLiga
real madrid
0:0
real betis
LaLiga
2021.08.28.LaLiga
real betis
0:1
real madrid
LaLiga
2021.04.24.LaLiga
real madrid
0:0
real betis
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Madrid

A királyi gárda egy nagyon könnyed mérkőzésen van túl, otthon a Granadát verték 2-0-ra. Igazából senki nem játszott kiemelkedően – talán csak Brahim Diaz -, mégis elég volt ez egy megnyugtató sikerhez.

A Real Madrid ezzel visszavette a vezetést a Gironától, az egymás elleni eredményük miatt áll a madridi gárda az élen.

A csapattal kapcsolatos egyik legfontosabb friss hír, hogy Kepa Arrizabalaga felépült sérüléséből, és Carlo Ancelotti döntött, a spanyol visszakerül a kezdőbe, dacára, hogy Andriy Lunin kiemelkedő formát mutat, és nagyszerűen helyettesített. Na, pont ezért akar távozni az ukrán, annál ő sokkal jobb kapus, hogy a kispadot koptassa…

A Real Madrid idegenben nyolc mérkőzésből hatot nyert meg, az Atletico Madrid ellen kaptak ki, illetve a Sevilla ellen ikszeltek.

Sérültek azért maradtak úgy is, hogy Kepa felépült, Thibaut Courtois, Eder Militao, Aurélien Tchouaméni, Arda Güler, Eduardo Camavinga, Dani Carvajal és Vinicius Jr. biztos nem játszhat, Luka Modric azonban már ott lehet a keretben.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Lucas, Rüdiger, Alaba, Mendy – Valverde, Kroos – Bellingham, Brahim – Rodrygo, Joselu

Tippelde

Nem lesz ez egy sima trip, a Real Madrid amúgy is meg szokott szenvedni a Benito Villamarinban, most pedig azért messze nem teljes a keret.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Isco gól vagy gólpassz

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső