Getafe – Valencia: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.12.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 06.
Getafe
Teljesítmény:
N V N D N
  • Coliseum Alfonso Perez
  • December 08. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Valencia
Teljesítmény:
N V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét elején annyi volt az angol első osztályú meccs, hogy – egy kicsit – most hanyagoljuk őket. De lehet, hogy pénteken megint láthattok jó néhány találkozót, ugyanis lesznek érdekes meccsek…

De most menjünk Spanyolország területére, ahol péntek este a Getafe hazai pályán fogadja majd a Valenciát. Nem ez a sportfogadás szerelmeseinek álma, de úgy hisszük, jó kis meccs is kerekedhet ebből.

Mindketten voltak már jobbak, mindkettejük ért már el nagyobb sikereket, mint amit idén el fognak, most mégis azt mondom, ezzel elégedettek lehetnek a szurkolóik. Nemrég mindketten a kiesés ellen küzdöttek, most azonban a középmezőny közepén helyezkednek el. Egyszerűen nincs különbség a két együttes között, a szerzett pontok, a gólkülönbség… minden stimmel. Ez lehet a vízválasztó a kettejük közötti küzdelemben.

Forma tekintetében a Getafe jobban áll, a Real Madrid elleni vereség óta a Valencia önmaga árnyéka.

A bukmékerek – köztük a Quickwin – háromesélyes mérkőzésre számítanak, de azért a Getafe egy kicsit esélyesebb. A hazaiakra most 2.50 a szorzó, a döntetlenre 3.00, a vendégekre 3.34.

Jöjjön a Getafe – Valencia mérkőzés!

Getafe

Kettő pont választotta el a Getafét és a Real Valladolidot tavaly, végül a madridi kiscsapat megúszta, bent maradt. A nyáron túl nagy változásokat nem tudtak elérni, hiszen anyagi lehetőségeik nem olyanok, mint mondjuk a Real Madridnak, így apró lépésekben kezdték el a változást, és a tervük mindössze annyi volt a szezon előtt, hogy ne legyen probléma a kiesés, ne kelljen folyton a hátuk mögé lesni.

Egyelőre nem kell, mert a Getafe a tízedik helyet foglalja el, korrekt eredmény egy korrekt kiscsapattól. Eddig 19 pontot gyűjtöttek, 4-7-4-es a mérlegük, és volt egy nyolc mérkőzésből álló veretlenségi sorozatuk, melyet többségében döntetlenek alkottak, de volt pár fontos győzelmük is.

A veretlenség azonban megszakadt, a hétvégén a Las Palmas egy ikszes meccsen verte őket 2-0-ra.

Mivel a környéken minden kikapott vagy ikszelt – leszámítva a Las Palmast -, nem igazán látszik meg ez a vereség a tabellán, egy hellyel csúsztak hátrébb.

Otthon erősek igazán, apró sikereket aratnak, hét meccsen nyolc gólt rúgtak, viszont csak négyet kaptak. Négy győzelem mellett háromszor ikszeltek, ki nem kaptak még a Coliseum Alfonso Perezben.

José Angel Carmona, Mauro Arambarri és Enes Ünal sérültek, Omar Alderete pedig eltiltott, miután legutóbb egy csúnya szabálytalanság miatt piros lapot kapott.

A várható kezdőcsapat:

Soria – Djene, Alvarez, Duarte – Suárez, Maksimovic, Milla, Rico – Greenwood, Mayoral, Rodriguez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.20.LaLiga
getafe
1:0
valencia
LaLiga
2022.09.04.LaLiga
valencia
5:1
getafe
LaLiga
2022.03.12.LaLiga
getafe
0:0
valencia
LaLiga
2021.08.13.LaLiga
valencia
1:0
getafe
LaLiga
2021.02.27.LaLiga
getafe
3:0
valencia
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Valencia

Nagyon megfogta a Valencia együttesét a Real Madrid elleni komoly vereség. Rubén Barajának most össze kell játékosait szedni, és visszatérni a helyes útra. Nincs még gond, a kiesőhelyen álló Celta Vigo tíz pontra tőlük, de nem kéne megvárni, amíg a csapat megint a vörös zóna közelébe kerül.

Az elmúlt három mérkőzésen egy pontot szerzett a gárda, a Realtól ugye kikaptak, aztán ikszeltek a Celtával, a hétvégén pedig megint kikaptak, ezúttal a Gironától. Ez azért egy várható eredmény volt, a Girona nem hiába áll a második helyen. Ami miatt idegesítő lehet, az az, hogy Hugo Duro góljával a vendégek szerezték meg a vezetést, és a Girona az utolsó tíz percben fordított…

Az idegenbeli teljesítmény tehát nem javult, most 1-3-4-es mérleggel rendelkeznek távol a Camp Mestallától.

André Almeida, Alberto Marí és Jesus Vazquez sérültek, most csatlakozott hozzájuk Hugo Duro és José Gaya, nem lehet még megmondani, mikor térhetnek vissza.

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Correia, Gabriel Paulista, Mosquera, Gasiorowski – Foulquier, Guerra, Pepelu, Perez – Lopez, Yaremchuk

Tippelde

Több fontos láncszem fog hiányozni a vendégektől, ez pedig elegendő ahhoz, hogy a Getafét tartsuk esélyesnek. No meg az sem mindegy, hogy mennyire gyenge a Valencia idegenben…

Tippjeink a következők:

1.: Getafe győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső