Newcastle United – Manchester City: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.01.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 10.
Newcastle United
Teljesítmény:
N V V V V
  • St. James Park
  • Január 13. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester City
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap már belekóstoltunk az angol első osztályú bajnokság 21. fordulójába, most pedig jön egy újabb találkozó! A Newcastle United – Manchester City nagy meccs is lehet, ám mostanában a szarkák szurkolóit sok öröm nem érte, egyedül az FA Kupából való továbbjutásnak örülhettek.

Szépen esik szét Eddie Howe kártyavára, úgy tűnik, hogy még nem elég erős ez a csapat ahhoz, hogy valóban dominálni tudjon Angliában és legyen esélyük a bajnoki címre. Persze a sérülések miatt nincs könnyű dolguk sem.

A Manchester City viszont köszöni, megvan. Megnyerték a Klubvilágbajnokságot, a cél pedig most az, hogy visszacsússzanak a PL bajnokesélyesei közé. Egy győzelemmel ez sikerülni is fog, két pontra megközelíthetik az élen álló Liverpoolt, megelőzhetik az Aston Villát. Persze csak ideiglenesen, mert van egy elmaradásuk.

A legjobb sportfogadási oldalak állítják, ez nem lesz rangadó. Az Unibetnél 1.60 a vendégsiker, 5.75 a hazai, 4.50 a döntetlen.

Newcastle United

A Newcastle United hetek, talán hónapok óta egy meggyengített kerettel kénytelen pályára lépni, hiszen egy kulcsjátékos eltiltása mellett folyamatosak a sérülések. Egy ideig jöttek még így is az eredmények, de aztán kipukkadt a lufi. Eddie Howe hiába próbálkozik, a keret egyre szűkebb és szűkebb volt, mígnem a csapat elfogyott.

A Sunderland elleni hétvégi győzelmet követően, melyet a NUFC az FA Kupában ért el, a két gólt szerző Alexander Isak azt nyilatkozta, győzniük kellett a szurkolóik miatt. És hát a svédnek valamennyire igaza van, a szarkák drukkerei mostanában sok örömet nem tapasztaltak meg. Az együttes végül kiesett a Bajnokok Ligájából, a negyedik helyen végeztek, így nem lesz kupatavasz, kiestek a Ligakupából a Chelsea-vel szemben a negyeddöntőben, és a bajnokságban is egymást érik a kínos eredmények.

A legutóbbi tíz meccséből hármat nyert meg a csapat, hetet pedig elveszített. A tabellán így már csak a kilencedik helyen állnak, mérlegük 9-2-9. Hazai pályán még mindig kiválóak, nyolc győzelem mellett két vereségük van, de utoljára a Nottingham verte őket saját közönségük előtt.

Hiányzókból ezúttal sincs hiány. Azt már mondtam, hogy Sandro Tonalit eltiltották, mellette pedig az alábbi játékosok nem játszhatnak sérülés miatt: Joe Willock, Callum Wilson, Javier Manquillo, Nick Pope, Joelinton, Harvey Barnes, Jacob Murphy, Elliott Anderson, Matt Targett.

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Trippier, Schär, Botman, Burn – Longstaff, B. Guimaraes, Miley – Almirón, Isak, Gordon

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.27.Angol Ligakupa
newcastle united
1:0
man city
Angol Ligakupa
2023.08.19.Premier League
man city
1:0
newcastle united
Premier League
2023.03.04.Premier League
man city
2:0
newcastle united
Premier League
2022.08.21.Premier League
newcastle united
3:3
man city
Premier League
2022.05.08.Premier League
man city
5:0
newcastle united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester City

A múlt hónap elején volt egy kisebb megingása a Manchester Citynek a bajnokságban, egymást követő négy mérkőzést sem tudtak megnyerni. Ikszeltek a Chelsea-vel, a Liverpoollal, a Tottenhammel, majd kikaptak az Aston Villától. Ez volt az oka, hogy a szűk előnyüket elbukták, sőt jártak a negyedik helyen is. De a Guardiola-mágia ismét érkezett, a spanyol visszaterelte a csapatot a helyes irányba. A Klubvilágbajnokság döntőjében simán elintézték a Fluminensét, így megkaparintották a trófeát, ami még nem volt a vitrinjükben.

És aztán a bajnokságban is kezdenek magukhoz térni, a Boxing Dayen az Evertont verték, majd a Sheffield Unitedot, az FA Kupában pedig a Huddersfieldet. Utóbbit 5-0-ra.

Míg az Etihadban veretlen a csapat, addig idegenben már három vereségnél és egy döntetlennél járnak.

Legutóbb Manuel Akanjit le kellett cserélni, nagy valószínűséggel rá nem számíthatnak a Newcastle ellen, ahogy kimarad John Stones és Erling Haaland is. Bernardo Silva, Scott Carson és Kalvin Phillips összeszedtek egy megfázást, de minden bizonnyal ők bevethetők lesznek.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Aké, Gvardiol – Rodri, Kovacic – Doku, Foden, Grealish – Alvarez

Tippelde

Nincs Haaland, ám nem hinném, hogy emiatt kevésbé kéne magabiztosnak lenniük a vendégeknek. A Manchester City továbbra is a bajnoki címre hajt, és ehhez elengedhetetlen, hogy az efféle mérkőzéseket megnyerjék, legyenek azok otthon vagy idegenben.

Tippjeink a következők:

1.: Manchester City győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Nem úgy alakul a fogadásdod, ahogy vártad? Próbáld ki az Ivibet cashout funkcióját!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső